İstediğim hayatı, hayali yaşamak istiyorum ama bilinçaltımdaki biriken olumsuzlukları, blokajları nasıl temizleyebilirim?
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İstediğim hayatı, hayali yaşamak istiyorum ama bilinçaltımdaki biriken olumsuzlukları, blokajları nasıl temizleyebilirim?
"Bilinçaltını temizleme" diye bilimsel olarak kanıtlanmış tek bir yöntem yoktur ancak olumsuz düşünce kalıplarını ve seni zorlayan inançları değiştirmeye yardımcı olabilecek yöntemler vardır. Olumsuz düşüncelerini fark edip sorgulamak, hünlük tutarak duygu ve düşüncelerini yazmak. Meditasyon veya farkındalık mindfulness çalışmaları yapmak.
Gerçekçi ve ulaşılabilir hedefler belirleyip adım adım ilerlemek gerekirse bir psikologdan destek almak, özellikle seni uzun süredir etkileyen düşünce ve davranış kalıpları varsa. Hayalindeki hayata ulaşmak, yalnızca düşünce değişimiyle değil düşünce, davranış ve düzenli çabanın birlikte ilerlemesiyle daha olasıdır.
Yorumunuzu dikate alacağım teşekkür ederim🥰
Hayalindeki yaşama ulaşmak istemen çok güzel bir hedef. Bilinçaltındaki blokajları temizlemek için öncelikle onların farkına varman çok değerli. Kendine karşı nazik ol ve bu olumsuz kalıpların yerine olumlu telkinler koyarak başla. Hayalini somut adımlarla görselleştirmek ve bu yolda sabırlı olmak sana inanılmaz iyi gelecek. Küçük değişimler büyük farklar yaratır. ✨🧘♀️
Cevap
2Cevap
Allah dua edebilirsin isteklerin için blokaj bilmiyorum ben
Osurarak
Alkol ile :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?