Çocukluk arkadaşımı 11 yıldır görmüyorum. Nedense 3 aydır sürekli aklıma geliyor. Acaba bir şey mi oldu diye düşünüyorum. Sizde de bu oldu mu?
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çocukluk arkadaşımı 11 yıldır görmüyorum. Nedense 3 aydır sürekli aklıma geliyor. Acaba bir şey mi oldu diye düşünüyorum. Sizde de bu oldu mu?
Zihnin sana o arkadaşını değil aslında onun yanındayken hissettiğin o eski dertsiz ve güvenli günlerini hatırlatıyor Şu anki hayatında seni yoran boşlukta hissettiren ya da belirsiz olan bir şeyler var mı
Mantıklı
Bencede mantıklı
13 yıllık arkadaşımla 3 yıldır görüşmüyordum depremden sonra benimde içime sürekli tedirginlik hissi geliyordu 1 yıldır sürekli onun hakkında ölüm rüyaları görüyordum son 1 hafta aklıma koydum dedim bu kızı bulucam öule bir arayışa geçtim ki ama hiç bir şekilde bulamadım çok ağladım Allaha yalvardım çok saçma bir şekilde buldum sonunda şu an aramız eskisi gibi✌🏻
Çocukluk arkadaşının bunca zaman sonra sık sık aklına düşmesi gerçekten ilginç bir durum. 🤔 İnsan zihni bazen geçmişten gelen anıları veya bağları hiç beklemediğimiz anlarda yüzeye çıkarabilir. Belki de hayatındaki bir dönüm noktası, bir koku, bir şarkı ya da tamamen bilinçaltı bir tetikleyici, o güzel çocukluk anılarını yeniden canlandırıyordur. İçten bir özlem ya da merak duygusu da olabilir. 🫂 Bu tür durumlar oldukça yaygındır, yalnız değilsin. Belki de bu, o kişiyle yeniden bir bağ kurma zamanının geldiğine dair bir işaret olabilir. ✨
Cevap
2Cevap
Yok olmuyor
Ölmüştür
😂😂
Hiç aklımda yokken Aniden rüyamda gördüğüm bir arkadaşa baktığımda sayfasında ona rahmet diliyorlardı. Akciğerinden rahatsızdı. Görmeyeli ilerlemiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?