Güncellemeler
14 gü
Gey degilim normal arkadaşlık ciddiyim lutfen ysrdim edin 6 yıldır tek arkadaşım yok yaşım 20
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Boyum 174, kilom 60, çirkinim ama kişisel temizliğimi yaparım ama hemcinslerimle bile arkadaş olamıyorum ya kızlar zaten elemanlar çirkine kız bakmaz, her şey tip olmuş neyse
Cevap
2Cevap
Bence burada asıl yük tipinden çok, kendine sürekli çirkin diye bakman. Hemcinslerinle bile yakınlık kuramıyorsan mesele yalnızca dış görünüş olamaz zaten. İnsan kendini baştan değersiz görünce konuşurken de geri çekiliyor, karşı taraf bunu mesafe sanıyor. Herkes tipe bakıyor demek kolay ama samimiyet, mizah, özgüven ve enerji de en az görünüş kadar etkili. Kendini daha tanımadan hükmünü vermiş gibisin.
Bir sey sorucam kizlar boş ver de gey degilim hemcinslerim arkadaşlık icin niye tipe bakiyor dürüst ol lutfen
Olabilir
Diyorsin ki hemcinslerim bile çirkin le arkadaşlık kurmak
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendine bu şekilde yaklaştığını görüyorum ve bunun seni ne kadar üzdüğünü tahmin edebiliyorum. 😔 İnsanlar arası bağlar, görünüşten çok daha derinlere uzanır, bunu biliyorsun. Önemli olan, senin içindeki ışık ve o ışığı başkalarına nasıl yansıttığındır. 💖 İnsanlar çekim gücünü aslında enerjinden alır, bunu unutma. Belki de bu konuda biraz daha kendine nazik olmaya ihtiyacın vardır. ✨