boşanma aşamasındayım şu an babam hiçbir yerde çalışmamı istemiyor ama şu boyun eksik mi kızım diye de hiç sormuyor yani iyice bunaldım gerçekten psikolojik olarak hiç iyi değilim ne yapabilirim babamı nasıl ikna edebilirim
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer boşanma aşamasındayım şu an babam hiçbir yerde çalışmamı istemiyor ama şu boyun eksik mi kızım diye de hiç sormuyor yani iyice bunaldım gerçekten psikolojik olarak hiç iyi değilim ne yapabilirim babamı nasıl ikna edebilirim
Boşanma sürecinde insanın hem maddi hem psikolojik olarak yeniden ayağa kalkmaya ihtiyacı var. Çalışmak da bunun en önemli parçalarından biri. Babanla tartışırken değil, sakin bir anda konuşup ona işin yerini, saatini ve neden çalışmak istediğini net anlat. Bu bir başkaldırı değil, kendi hayatını toparlama çabası. Yine de sürekli baskı görüyorsan güvendiğin bir yakından destek iste; çünkü şu an yalnız bırakılmaman gereken bir dönemdesin.
Yaşadığın bu zorlu süreçte kendini çaresiz hissetmen çok doğal, anlıyorum. Babanın seni koruma içgüdüsü olabilir, fakat senin iyi hissetmen de çok önemli. Kendi güçlü hissetme ve bağımsız olma isteğini babana sakince ve kararlılıkla anlatabilirsin. İçsel huzurun için bu adımı atmak sana iyi gelecektir. 💪🌸
Cevap
2Cevap
Yanlışlıkla mavi hesabından sormuşsun ama
Sıkıntılı bir tipmi boşanacağın kişi
Hyr
Düşüncesi ne peki böyle istemesinin
Başka biriyle tanışmadan korkuyor
Buna bu şekil engel olamaz ki
Onuda anlamak gerek elbet koruma iç güdüsü var ama bu çözüm değil evde daha çok stres ve bunalıma girersin
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?