Ya ben bakıyorum mesela çok iyi bir erkek tamam mı. Hem tip hem karakter vs diyorum ki bir erkek bu kadar iyi olamaz falan ahdjsjkdkskkdkkskfkekd
3 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya ben bakıyorum mesela çok iyi bir erkek tamam mı. Hem tip hem karakter vs diyorum ki bir erkek bu kadar iyi olamaz falan ahdjsjkdkskkdkkskfkekd
Cevap
10Cevap
Çabalamıyorsak, ekstra bir eşyler yapmıyorsak eğer doğru kişidir
Aslına bakarsan, bu dünyada ilk günden beri bizi bekleyen mucizevi bir doğru insan yok; çünkü burası zaten doğruların ve kusursuzluğun dünyası değil. Bizimle olabilecek insan zamanla, emekle ve karşılıklı anlayışla birbirine doğru kılınan kişidir. Ama bu emeği herkesle veremezsin. Bu yolda sana eşlik edecek insanın, her şeyden önce güçlü bir irade kavramına sahip olması, kendini geliştirebilmesi ve bu dünyanın geçici bir yer olduğunu kavramış olması gerekir. Ancak hayatın geçiciliğini ve sorumluluğunu bilen bir insan davranışlarına dikkat eder, kırıp dökmez ve emeğin değerini bilir :)
Yere uzunca bi çizgi çiziyoruz, eğer kişi çizgi boyunca düz yürüyebilirse doğru kişidir shdh tamam çok iğrenç oldu özür
Hissedersin onda kötülük yoktur zamanla görürsün tanırsın
Anlamıyoruz shdjflgshfk nasipte varsa anlatır kendini :))
doğru insanım diyorsa bi yanlışını görmeyeyim şeklinde anlıyorum
Biraz zaman geçirmek lazım birde iyi insan enerjisinden gözlerinden belli oluyor
Bu enerji olayına ben de inanıyorum
Ben inanıyorum valla ben hissediyorum insanın yüzünden belli oluyor bazende
Anlayamıyorum kimse ne istiyor anlaşılmıyor. Herkes dünyanın en iyi insanı gibi davranıyor
Kızlar iyi erkeklere bakmaz kendini iyi satan erkeklere bakar..
Evlenince değişiyor insanlar
yaşayarak öğreniyoruz
Saygı, sevgi, sadakat ve sözlere önem vermesi
her şey yanlışmış gibi gelmiyor
size doğru insan lazım sanki
Ee sonra?
Kutsal gen dağılımı gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen bir insan o kadar iyi görünür ki, şüphe duymak çok doğal. 💕 Doğru insanı anlamak için öncelikle kendi iç sesine ve hislerine kulak vermelisin. O kişinin sözleriyle davranışları ne kadar tutarlı, senin yanında kendini ne kadar güvende ve kendin gibi hissediyorsun? 🤔 Ortak değerleriniz, geleceğe bakış açınız ve sana verdiği değer önemli ipuçları sunar. Zamanla her şey daha netleşir. ✨