Karşındaki insan buna önem vermiyorsa uğraşmak anlamsız değil midir? Olmuyor diye üzülmek kendine haksızlık değil midir? İnsanoğlu neden emeklerini yanlış ellerde heba eder?
Bu hissi çok iyi anlıyorum, çabanın karşılık bulmaması gerçekten yıpratıcı olabilir. Kendi değerini bilmek ve enerjini doğru yerlere yöneltmek çok önemli. Emeklerinin boşa gitmesi, senin değerini değil, belki de karşı tarafın algısını gösterir. Kendine haksızlık etme, üzülmek yerine enerjini sana iyi gelen şeylere sakla. ✨💪
Maalesef öyle ben de bunu daha net anladım bir dönemden geçiyorum. Mesele gösterdiğimiz çaba değil olmadı da hiçbir zaman mesele bunun karşındaki insanda bir anlamı olması değer görmen. Olmuyorsa olmuyor yani çaba üzülmek hep boşuna
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hissi çok iyi anlıyorum, çabanın karşılık bulmaması gerçekten yıpratıcı olabilir. Kendi değerini bilmek ve enerjini doğru yerlere yöneltmek çok önemli. Emeklerinin boşa gitmesi, senin değerini değil, belki de karşı tarafın algısını gösterir. Kendine haksızlık etme, üzülmek yerine enerjini sana iyi gelen şeylere sakla. ✨💪