ben her zaman her konuda gayretliyim tabi ki de yani bir şeyi istiyorsam ya da başarmayı çok istiyorsam sonuna kadar gidiyorum hiç bir şekilde vaz geçmiyorum ama aşk konusunda ise beni sevmeyen kadının peşinden de koşmazdım. ama her insanın düşüncesi farklıdır Her zaman vazgeçmemek ve devam etmek arasında bir denge bulunur. Her durumda, devam etmek veya vazgeçmek konusunda karar vermek kişisel bir tercihtir ve her durumun kendine özgü faktörleri vardır. Bazı durumlarda, zorluklarla karşılaşabilirsiniz ve pes etmek cazip gelebilir. Ancak, bazen mücadeleyi sürdürmek ve azimli olmak, hedeflerinize ulaşmanızı sağlayabilir. Devam etmek, karşılaştığınız zorlukların üstesinden gelmek ve başarıya ulaşmak için gereken motivasyonu ve kararlılığı göstermek anlamına gelebilir.
Seviyorsam bir sorun varsa onu çözene kadar gayret ederim.. Öyle hemen olmuyor etmiyor diye pes etmem.. Ama okadar çabalamama rağmen hala düzelmiyorsa inceldiği yerden kopması da en hayırlısıdır..
Ben verdiğim sözü tutmak için hayatımın yarısını feda ettim... Bu yüzden maddi manevi zarar uğradığım... Ama kendi yolumdan hiç dönmedim... Ancak her şeyin bir sonu var... İşte o sonu öyle bir ayarlarım ki, karşımadakinin tüm değerlerini tek kalemde yok ederim... Çok yakında..
Gayret kuvvetten doğar, kuvveti de insan birbirinden alır. En ufak bir durumda kahır olarak görülmek karşıdaki insana neden çekiyorsun bu kahrı dedirtir. Doğru neden çekiyorum der ve gider pes eden... Velhasıl kuvvet olacağına dayanağını elinden alıyorsa o insan neden bir arada kalmak için uğraşasın ki...
Eskiden cok gayretim ugrasim var idi. Onlardan birtanesi mesela amcamin beni insan yerine koymasi ama olmadi. Simdi dusunuyorumda ulen amcam beni insan yerine koymuyor ben niye gayret edeyim insan yerine koyulmak icin? Bende artik herkeste herseyi biraktim ve gayret etmiyorum. Saldum cayira Mevlam gayira deyrum 🤣🤣🤣🤣
Ama burayı kimseye tavsiye etmeyecem kilo alır adam burada bir yemekler cıkıyor hepsinden canın istiyor ev yemekleri azar azar al ama ragmen genede cok oluyor sagolsun ablalar iyi bakıyor bize
Aynen her şey elinin altında bazen şehir değişmek istiyorum eşyalarım yüzünden hep erteleniyor benim ıvır zıvırım cok hele şu satılsın hele bu gitsin derken kaldık hep
Aynen zaten hele dursun lazım olur tek bizim Türklerde var yurt dışında kaldım evin içinde bir TV birde le koltuk bizde bir salon var orada tek eşya oturur
Aynen ha adama diyorum ışığı ac içim karardı dedim adam gastemi. okıyacan televizyon bakıyoruz diyo ama varya boş yaşıyorlar moloton bir hayat 25 günde kactım geldim gümrükteki adam ben daha bukadar hızlı gideni görmedim 😄
Aman gidip te başını yakma cennet burası iyi kötü geciniyoruz bir ışık görseydim kalırdım orada ben 9 ülke gezdim hepsi iğrenc adam Paris'te Eyfel kulesi nin altında üç bardak bir top hangisinde oynatıyor
😂😂😂 herkes bu duayı ediyor ama etmiyor etmiyor hayatta ne istersem oldu ama bu olmuyor boş ver desem takmasam olacak belki ama bu defada içimdeki heyecan ölecek
Bizden yaş gecti bize kim bakar artık 7 yıl oldu kimseyle konuşmuyorum bir çabada göstermiyorum valla kadınlar gözümüzü korkuttu artık sanırım birinin gelim ayagıma dolanıp yürü lan nikah masasına demesini bekliyorum olmayacak işlerden biri buda
Bunu mu demek istemiştin beni aldatacak kızın aklına şaşarım ben kadını Allah'ın emeneti olarak görürüm iyiside kötüsüde kabullenmişsem ilgbi alakamı eksik etmem ama bu aldatma meselesinde gözünün yaşına bakmam bir kadın oldugunu unuturum bu hesabı ne adalete ne öbür tarafa bırakmam kimse eşini aldatmıyacak
Bu konuda gayretli değilim sabrederim ama gayret edemem çünkü çabuk kırılıyorum. Kimse değil sevdiklerim beni çok kırar ve bu bende travma etkisi yapar köşeme çekilirim. Hem zaten seviyosa gitmez ki 🙄