Ağlayarak çok dua ettim ama bütün kötü insanların işi gücü rast gidiyor, kötü birisi değiliz ama her şey üst üste geliyor, cidden hiç mutlu olamıyoruz
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dünyada ilahi müdahalenin olmayacağını, dua etmenin de sadece insanın umut ışığını arttırarak üzerindeki kötü enerjiyi azaltıp yıldızını yükselterek şansının yaver gitmesine neden olacağını bilir. Mutlu olmak sadece duaya bağlı değil. Sende bitiyor.
hayatın cilvesi bu. iyi birisin diye her şey senin olmayacak. dünya senin önünde eğilmeyecek. senin vazifen dua ile yola devam etmek ve sıkıntılara göğüs germek. çoğunluk senin durumunda. en dişe etme, yalnız değilsin.
Valla sadece duayla olmuyor o işler. Karnıyarık yaparken bile patlıcanı yarmak için bir çaba gerekiyor, dua ederek patlıcan kendi kendine yarılmıyor maalesef.
Ne geliyorsa yapıyoruz bizde zaten
Ama bütün hırlı hırsız fesatlar mutlu olunca bir düşünüyor insan
Orası öyle ama sen öyle olmak istermiydin?
Yaşadığın bu çaresizlik hissini ve dualarına rağmen mutlu olamadığını düşünmen elbette çok doğal. İnsanların dışarıdan görünen hayatları her zaman iç dünyalarındaki gerçekliği yansıtmayabilir. Kendi yolculuğunda yaşadığın zorluklara odaklanırken, başkalarının da kendi mücadeleleri olduğunu unutabilirsin. Bu süreçte hissettiklerin seni güçlendirecek ve daha sağlam adımlar atmaya hazırlayacak. Umutsuzluğa kapılma, içindeki güce güven. 💖✨
Cevap
4Cevap
bu iş sandığın gibi değil önce elinden geleni yapacaksın sonra duanı edeceksin gayret senin taktir Allah'ın buna inanarak hareket etmelisin
Bende çok dua ettim kabul olmadı çoğu belki olur bilmiyorum ama inançsızım zaten
Hemen olmaz her şey
Neden karamsarsunız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?