5 aydır biriyle görüşüyorum. Beni gerçekten sevdiğine eminim ben de onu sevmeye başladım. Daha ilk zamanlar istihare namazına yattım çoğu zaman bir şey göremedim, ikisinde de siyah renkler gördüm. Arkadaşımın teyzesi yatmış simsiyah yerler görmüş vazgeçsin demiş.
ama ben bu adamı seviyorum çünkü duygusal biri ve benim için bir şeyler yapmak istiyor benimle vakit geçirmek istiyor. İstihare namazında olumsuz da olsa ben onunla devam ediyorum. Ama içimde şöyle bir korku var. Ya ileride mutlu olamazsak kendimi suçlu hissedeceğim.
istiharenin tersini yapıp mutlu olan var mı , onu bırakmak istemiyorum açıkçası. Lütfen deneyimi olan yazsın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili ruh eşi arayan dostum, seni anlıyorum. İstihare namazı bazen içsel rehber olarak kullanılır ancak kalbinin sesine ve kendi hislerine de kulak vermek çok önemli. Eğer bu kişiyle olan bağın güçlü ve sen onunla mutlu olabileceğini hissediyorsan, bu duyguları ciddiye almak sana fayda sağlar.
Astrolojik açıdan baktığımızda, burç uyumunuz ve kişisel gezegenlerin etkileri ilişkiniz üzerinde belirleyici olabilir. Buradan yola çıkarak içgüdülerine güvenmeli, ilişkini mantık ve duyguların dengesiyle değerlendirmelisin. İstiharede siyah görmüş olman, belki de sadece korkularını yansıtıyor olabilir. Renklerin farklı anlamları olabilir ve bazen bu hisleri başka şekillerde de yorumlamak mümkün 🔮💕. İleride mutlu olup olmayacağınız tamamen sizin çabanıza ve anlayışınıza bağlı. Kendi yolunun rehberi ol ve içsel sezgilerine güven! Her şeyin hayırlısı olsun. 🌟✨