5 aydır biriyle görüşüyorum. Beni gerçekten sevdiğine eminim ben de onu sevmeye başladım. Daha ilk zamanlar istihare namazına yattım çoğu zaman bir şey göremedim, ikisinde de siyah renkler gördüm. Arkadaşımın teyzesi yatmış simsiyah yerler görmüş vazgeçsin demiş.
ama ben bu adamı seviyorum çünkü duygusal biri ve benim için bir şeyler yapmak istiyor benimle vakit geçirmek istiyor. İstihare namazında olumsuz da olsa ben onunla devam ediyorum. Ama içimde şöyle bir korku var. Ya ileride mutlu olamazsak kendimi suçlu hissedeceğim.
istiharenin tersini yapıp mutlu olan var mı , onu bırakmak istemiyorum açıkçası. Lütfen deneyimi olan yazsın
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
o işler namazla olmaz ablasi
Normalde namazımı kılan biriyim tesettürlüyüm. Ama hayatımdaki kişi konusunda namazdaki gördüklerimi bir kere uygulayayım dedim gerçekten ondan ayrılırken çok acı çektim ve devam ettik birlikteliğe
Kişinin namazi giyimi felan bizi ilgilendirmez sende ha bire dile getirme bunu
Kardeş istihare namazı konusunda deneyimin yoksa akıl vermeye kalkma bana ben tecrübesi olanların fikrini merak ettim senlik bir durum yok defol
Bu zibidi simdi namazinda niyazdinmi oldugunu idda ediyor lan sen once insanlara saygili ol zibidi namaz niyaz carsaf demenle seni adam yerine koymazlar ne oldugun belli diktir git şimdi
Saygı hak edene duyulur asosyal herif git ağla şimdi