Çok merak ediyorum hiç denemedim aranızda İstihare namazı kılıp rüyasında manevi işaret gören var mı ?
Cevabın nedir?
Erkek arkdasimla 1 yıldır süren bir birlikteliğimiz var ve arasira kavga ederiz bende kafa dagitmak maksadiyla ara sira kahve fali falan gonderirdm hep ama 2 gun once oyle bisey oldu ki 2 3 gun namaz kilma ve dua etme istegi geldi sanki can atiyodum icim kipir kipir oldu nedense gunduz namaz kildim cok dua ettim aksamda istiare namazi kildim ve sag tarafima yattim kinseyle konsumadum ama cok huzurlu uyudum ve cok mutlu uyandim ruyamda bembeyaz masalar ve sandalyeler gordum oturuyodum ve beyaz uçak kapali havuz beyaz sezlonglar ve bir tane bebek gordum ondan sonra kahve falinu birak kahve bile icesim gelmiyo Alalh herseyin en doğrusunu verir yeterki inanarak dua edin allahtan isteyin rabbim büyüktür... ondan sonra erkek arkadaşımla iliskimuz cok daha iyi oldu daha cok bağlandik islerimiz daha cok yoluna girdi sükurler olsun😇❤
191 Yorumla
İkizler+1 yılHala beraber misin?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bir kere kıldım. Üniversite hayalim olacak mı ve hayırlı mı diye. Rüyamda yemyeşil bir kıyafetle o üniversitenin kapısında görmüştüm kendimi. Sonra orayı kazandım, okudum ve mezun oldum.
323 Yorumla
Balık+1 yılne güzel:)
Başak+1 yıldarısı başıma yaa :)
İkizler1 yılDua ' nı detaylı anlatır mısın bende yapmak istiyorum ve nasil namaz kıldın
İmam-ı Gazali hazretleri buyuruyor ki:
Dört şeyi yapan dört şeyden mahrum kalmaz:
1- Şükreden, nimetin artmasından,
2- Tevbe eden, kabulden,
3- İstihare eden, hayırdan,
4- İstişare eden, doğruyu bulmaktan, hakikate ulaşmaktan mahrum olmaz.
Ayrıca kötü bir rüya görsen bile manevi olabilir bunu da ancak alimler bilir . Allah kabul etsin :D40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkıldım evet inanırsan güvenirsen sonuçları çıkıyor genelde... kız arkadaşımla 8 aylık birlikteliğim vardı 6 ay önce bir ayrılık yaşamıştım rüyaya yattım acaba bunla mutlu olabilecek miyim diye, değişik rüyalar gördüm ve rüyamda gördüğüm kişi 8 ay sonra bizim kavga edip ayrılmamıza sebep olan kişi oldu?
64 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyok yeşil görmedim de bu her cevaba eksi veren salak kim
Balık+1 yılartıladım ben
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
36Cevap
+1 yılIstihare namazı sadece evlilikte vs büyük şeylerde değil her zaman kılınmalıdır sünnet üzere bir işin hayırlı olup olmadığını öğrenmek için. Ayrıca rüyada birşey görmek te yoktur namazini kılıp duasını edip tevekkül üzere beklenir hayırlı ise rabbim gerçekleştirir hayırlı değil ise buğz eder kalbimizi
102 Yorumla
Balık+1 yılDoğru söylüyorsun
İkizler+1 yılBüyükler hergün kılar imiş istihare namazını yatsının ardından her işlerinde bunu yaparlarmış
+1 yılevet kıldım. sevgilim için hayırlısını istemiştim... rüyamda öldüğünü gördüm ve sonrasında zaten ilişki boka sardı ve bitti gitti ... allahtan geliyosa eyvallah hayırlısı der geçerim:)
41 Yorumla
Balık+1 yıl:))))
yapılması kolay ama gereklerı zor bı namaz. sonuc olarak gordugun ruyanın anlamını yorumlattıgında yapmaz zorundasın bu farzdır yapılmadı halde Allah a karsı gelmeye gırer kısaca bırıne delı gıbı asıksın onsuz nefes alamam olurum dıosun ama hayır mı dıe namaz kılıosun eger kırmızı ve sıyah cktıgında bu hayırsız demektır ve ayrılmak zorundasın bu farza gırıo mecbursun yanı o yuzden 50 kere dusunup 1 kere yapılması taraftarıyım kı hıc bı zaman cesaret edıp yapamadım
21 Yorumla
Balık+1 yılanladımmm bak yapıcamm peki yeşil cıkarsa o kişiyle çıkmak zorundamıyım
1 yılNişanlıyken iki kere kıldım ve çok inanarak kılmak önemli ilk kıldığımda beyaz sütler ve salçalar gördüm bir market gibi bir yerde ikinci kıldığımda da kıpkırmızı ve siyahlı bir tahtalı oda bir bebek kırmızı örtüye sarılmış bebeğin örtüsünü acıyorum altı yılan gibi böyle yerde emeklemiyor sürünüyor bir tane boşluk var çatı da orada da yeşil ışık vardı sonra evlendim ben yine de dedim bilinçaltımdır evlendiğimin 3. Haftasında dayak yedim 3 aydır evliyim ve 6 kez şiddet gördüm ailesini her kavgamıza soktu kaç kere dövdü acımadı şimdi boşanma aşamasındayız inanın bu namaza fal felan boş
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet çok kıldım, arkadaşlarıma bile kılarım rica kıramadığım için.. Fakat illa ki renkler ya da manevi işaret görmen gerekmiyor, 7 güne tamamladığında içine ilk doğan anlama bakıyosun. Ben konuştuğum şahısla evliliğim olacak mı diye istihare yaptığımda markette süt ve bir sürü salça görmüştüm ama aldırış etmeyip nişanlandım sonuç olarak acayip hayırsız biri çıktı.. Rüyamı es geçmemeliymişim.. Ama önce istişare sonra zorda kalırsan istihare..
33 Yorumla
Balık+1 yılsalça kırmızıdır demekki hayırsız?
Terazi+1 yılMerhaba, Benim için istihare namazı kilabilir misin lütfen çok önemli 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılçocuk istiyoruz istihareye yatçam yarın yazarım sonucu :)
115 Yorumla
Balık+1 yılay yaz hemen yazzz:)
Cevap sahibi+1 yılkarışık bişiler gördüğüm tek net şey kıvırcık saçlı siyah kara göz kara saç 17 yaşında bir kız gördüm diğerleri net değil ama beyaz bişi gördüm ne gördüğümü hatırlamıyorum :) eksiyi basan arkadaşlarada çok teşekkürler falcılara hurafecilere inanırsınız dinimizde olan bişi için insanları aşalarsınız
Balık+1 yılAy inşallah Allah hayırlı bir evlat nasip eder sana canım boşver eksileyenleri ben artılarım :)
Oğlak9 ayAllah rızası için bana da kılar misiniz bebek için 4 yıldır çocuklarım Yok olsun çok istiyorum ama olmuyor bunun için bana kılar mısın çocuğum olacak mı hayırlı mı hangi rengi görürseniz bana bildirebilir misiniz lütfen rica ediyorum Allah rızası için
Oğlak9 ayTedavi görüyorum şimdi tedavilerim başarıyla sonuçlanacak mı
bi kere denedim ama ben konustum namazdan sonra normalde konuşulmuyor direk uynuyor bide kıbleye karşı uyunuyormuş ben başka tarafa uyudum nmaz kılmadan gusl abdesti alman gerekiyor onuda almadim.Sonuc hic bir sey gormedim...Ama bir gun sonra tekrar yaptim eksiksiz ve o istedigim seyi gordum :)
22 Yorumla
Balık+1 yılNe mutlu sana :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılannem kılıp hiç konuşmadan yatıyodu bu evlenmek olur mesela hayırlıysa yeşil hayırsızsa kırmızı görür bu başkasının yerinede yatılıyor mesela sen geliyosun sınavı geçebilecekmiyim diye senin niyetine yatıyo rüyaya yeşil yahut kırmızı görür mesela duvarı yeşile boyamak gibi tabi göremedigi zamanlarda oluyo bir kaç kez akraba için yatmıştı
31 Yorumla
Balık+1 yılDoğrudur
evet kıldım ve diğerlerinden çok daha farklı rüyalar gördüm en sonuncusunda bayağı korkmuştum ama devam etmedim 3 gün üst üste yapılması gerekiyormuş şeytan karışmaması için
51 Yorumla
Balık+1 yılŞeytan ne alaka
ben bir kere denemiştim rüyamda bir göl kenarındaydım göl masmavi çok güzeldi çimler yemyeşildi oturdum gökyzüne bir baktım oda yeşil anladımki hayırlıı ama çok korkmuştum
62 Yorumla
Balık+1 yılNiye korkmuştun
+1 yılAlkollü bir yolunu icat ettim bunun.
Opsiyon olarak ele alabilirsin.
Ne kadar çok içersen o kadar etkili.
Hayat güzeldir eğer kafan güzelse.20 Yorumlaben yattım olmadı kı olmadı sıyah ve kırmızı olmayacaktır yesıl ve beyazda olur demektır. ben kırmızıyla karısık sıyah gordum olmadı en ıyısıde buoldu ıyıkıde olmamıs
31 Yorumla
Balık+1 yıl:))
Astroloji & Burçlar konusunda 323 cevap paylaştı. Manevi şeyler görmek duayla bitmez ki :) İçinden istiyeceksin. Kalbinden istiyeceksin. Ozaman görürsün tüm maneviyatı.
21 Yorumla
Balık+1 yılHaklısın
Sevdiğim ve beraber olduğum çocuğun hayırlı mı hayırsız mı olduğunu öğrenmek için kılmak istiyorum ama korkuyorum ya siyahi renkler görür ya da bir huzursuzluk olursa diye ama çok seviyo ve çok istiyorum napmalıyımm
21 Yorumla
Başak+1 yılbende şu an senin yaşadığını yaşıyorum korkuyorum siyah vb şeyler görmekten, onu çok seviyorum akşamları namaz kılmaya camiye gidip dua ediyorum mutlu bir yuvamız olsun diye.
- Astroloji & Burçlar konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin için yaparsan olmaz.evlilik yolunda ilerleyen kişiler için evlenecekler için yapılırsa gerçekleşirmiş diye biliyorum.uzaktan akrabamız yapmıştı.eşindede kendisindede olumlu olduğunu söylemişti.rüyada öyle görmüşler yani.
11 Yorumla ben kıldım bir kaç kez zaten evlilik için kılınıp yatılıyor dinde var tabikide böyle birşey doğruluk oranı çok yüksek eğer senin için hayırlıysa yeşil ve beyaz görüyosun değilse siyah ve kırmızı
03 Yorumla
Balık+1 yılpeki teşekkürler:)
Oğlak+1 yılNasıl kılındığını da yazar mısın (: bilmiyor çünkü.
seni tanımayan kişi kılıyor o namazı bildiğim kadarıyla.. ayrıca onu eş iş yani aklında soru işareti kalmış benim için hayırlı mı değilmi diye merak etiğin şeyler için kılıyosun ya da kıldırıyosun
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne göreceğim ne göreceğim diye düşünmekten uyuyamadım :) ya da aklımda neler varsa onları gördüm ya da karmakarışık şeyler gördüm. anlayacağın ben beceremiyorum işi bıraktım artık istihare yapmıyorum :)
21 Yorumla
Balık+1 yılhehe:)
+1 yılBende kıldım ama uykudan önce düş görülür ya hani alakasız şeyler işte ben uykuya dalmadan önce düşte bilardo masasının dibindeyim ve masanın üstünde kırmızı ışık yanıp söndü bir kere ama normal uykum boyunca hiç bir şey görmedim ne anlama geliyor yardımcı olabilir misiniz
00 Yorumla
+1 yılKıldım bir şeyler gördüm ama hatırlamıyorum. Kimbilir belki de açıkta kalan bir yerim yüzünden gördüm :))
04 Yorumla
Balık+1 yılAman üşütürsün örtün :)
Yengeç+1 yılAlmışız zaten alacağımızı sabaha kadar 10 farklı rüya görmüştüm hepsi birbirine girmişti :P
Balık+1 yılBu gce iyi örtün madem ;D
Yengeç+1 yılHava iyi bişi olmaz :)
+1 yılevet oluyo gördugun seylerın anlamlarıda oluyo arastır bıraz :)
23 Yorumla
Balık+1 yılİşte soruşturuyorum ya
Yay+1 yıldevam devam
Balık+1 yılAynen
abim kılmıştı bir arkadaşlığı devam ederken söylemişti evlerini gördüm kızı gördüm diye ama yüremedi ilişki bitti..
31 Yorumla
Balık+1 yılAnladım
+1 yılbende denicem onu ama onun bir duası varmış yeşil görürsen hayırlı kırmızı siyah görürsen hayırsızmış
43 Yorumla
Balık+1 yılAnladım sağol
Boğa+1 yılhe öyle :)
bunu yanlış yerde soruyorsun Allah'ın hikmettiği birşeyi sorgulama kimin için istiyorsan dua'nı et yat kalbinin yeterince temiz oldumığını düşünüyorsan bildiğin hocalara git onlardan iste...
01 Yorumla
Balık+1 yılTamam..
ben değil de anam daha mubarek bir insan oldugu için o kılmıştı ve çıkmıştı çıkan şeyde gerçekleşmişti :)
21 Yorumla
Balık+1 yılNe güzel
Astroloji & Burçlar konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kıldım ve sadece bembeyaz bir rüya gördüm başka hiçbirşey yoktu. :D
14 Yorumla
Balık+1 yılBeyaz güzeldir
Balık+1 yılolsun çıkış yolu vardır belki
+1 yılİmanı olan herkes bunu yapabilir ve görebilir (: ama ben genelde allahtan gelen her şeye eyw dediğim için böyle şeylere pek gerek duymuyorum. (:
31 Yorumla
Balık+1 yılHaklısın :)
Haftaya bende istihare namazı kılmak istiyorum Allah' ın izniyle selahattinkzy arkadaşımızın söylediklerine katılıyorum.
21 Yorumla
Balık+1 yılhadi şimdiden hayırlı istiharelerr
+1 yılfarzları atlayıp istihareye geçenler pek birşey göreceklerini sanmıyorum
40 Yorumlaben denemedin ama deneyen tanıdıklarım var ve rüyası gerçekleşenlerde var
22 Yorumla
Balık+1 yılne güzell
+1 yılDenemedim, denemek de istemem. Batıl inanç gibi geliyor bana.
11 Yorumla
Balık+1 yılkişisel görüşün
+1 yılben şahsen yatmadım. ama benim için yatıldı güzel şeyler göründü o güzel şeyler gerçekleşmedi
02 Yorumla
Oğlak+1 yılniye olmuyor muş ?
Bi kız dene görürsen bizede söyle birşey felan olursa sana olsun bu kadar kişiye yazık ya
17 Yorumla
Balık+1 yılsana olsun bana niye oluyomus bencil
Balık+1 yılgörmek istiyorum yazıyor mu soruda? gören var mı yazıyor dikkatli oku.
Balık+1 yılbebek gibi konusma Allah askına
Boğa+1 yılolursa diye bişi mi var ya tabiki görürsün olacağı
ben istihareye yattım oldu rüyamda rahibe ile birlikte oldum
02 Yorumla
Balık+1 yılçalpılırsın la
Balık+1 yılHahahah
Gizli Üye(30-35)+1 yılişaretler yanıltabilir dikkat etmek lazım . Yani kılınması güzel bişe ama ona bel bağlamamak lazım .
31 Yorumla
Balık+1 yılhaklısın
onu her kez kılamaz rüyayla alakası olduğunda sanmıyorum
10 Yorumla
+1 yılArkadaşım benim için istihareye yattı rüyasında sakız görmüş yorumlayabilir misiniz hayır mı şer mi
00 Yorumlakıldım ve yeşil bır alanda koştuğumu görmüştüm.
33 Yorumla
Başak+1 yılhahahaha
Balık+1 yılYeşil olumluymuş
Astroloji & Burçlar konusunda 851 cevap paylaştı. Kıldım ve uykuya yattım, rüyamda Allah ile tavla atıyordum...
215 Yorumla
Balık+1 yılHerkesin kişisel görüşlerine saygı duyarım o da benimkilerine saygı duyduğu sürece ama senin yaptığın bu yorum çok basitçe, terbiyesiz hadsiz!
Akrep+1 yılHadsizlik, basitlik gibi kıyasları yapmak tercihinizdir; bir şey diyemem, bence basit ya da hadsizce değil...
"Terbiyesizlik" meselesine gelince, neresi terciyesizce, hangi ahlaksız ifade var, hangi hakaret mevcut..? Dini her tiye alış "terbiyesizlik" ilan edilsin... Oh! Ne güzel!
Ayrıca, kimsenin kişisel görüşüne saygı duyma gibi bir mecburiyetim yok, sizin de yok... Siz saygı uydunuz diye duyacak değilim... Saygı beklediğim yok çünkü...
Balık+1 yılEğer saygı beklemiyorsan "terbiyesiz, basit ve hadsiz" gibi kelimeler kullandığım zaman bunları yazmama neden olan sebepler arama olur mu?
Balık+1 yılAnladığına sevindim
+1 yılPanpa keşke istihare namazı nedir deseydin ya :-)
11 Yorumla
Balık+1 yılNiyee
+1 yılTam anlamyla kilarsan neden olmasin oluyor
21 Yorumla
Balık+1 yılİnş olur
arkadaşım kıldı oldu diye biliyorum :)
01 Yorumla
+1 yılGeçenlerde denedim ama olmadı ilk denememdi
00 Yorumla
+1 yılduymuştum ama denemdim denemem :/
00 Yorumla
+1 yılbende hiç denemedim ama denemek isterim
41 Yorumla
Balık+1 yılDeneyince haber ver
+1 yılBen denedim ve gördüm.
12 Yorumla
+1 yılinanmayın böyle şeyleri gören yok
21 YorumlaO da ne ? Yeniyor mu?
13 Yorumla
Balık+1 yılyok ama bir güzel yediriyorlarmış duyumlarıma göre
Oğlak+1 yılmüslanlara has bir şey senlik bir durum değil (:
+1 yılnasıl kılındığını bilmiyorum
01 Yorumla
Balık+1 yılBende :D
Evet 1 kere yaptım işarette gördüm.
01 Yorumla
+1 yıltaze bitti
33 Yorumla
Balık+1 yılAnlamadım ?
Balık+1 yıltakılıyorum :)
Oğlak+1 yıl(: üstünü başını yırtma, dikkat et.
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl kılınıyo bu namaz?
11 Yorumla
Balık+1 yılbilmiyorum -.-
o*luk yap sonra namaz kıl hayret bırseysın sen ya
11 Yorumla
Başak+1 yılaynen mk
ewet kıldığım oldu..
22 Yorumla
Balık+1 yıl:)
9 ayKimse yok mu ya
00 Yorumla
+1 yılHep yapıyorum ben
34 Yorumla
Balık+1 yılSonuç ?
Terazi+1 yılGörüyorum
Oğlak+1 yılsonuç görüyorsun da ne görüyorsun (:
Terazi+1 yılBu ne ya sorular teker teker istihare namazı kılan varmıydı soru hayırlı görüyorum genelde
Kılmadım hiç.
20 Yorumla
+1 yılBen değil. :)
01 Yorumla
Balık+1 yıl:)
+1 yılsen denedin mi ?
02 Yorumla
Balık+1 yılHayr
Kova+1 yıldene o zaman. rüyanı hatırlaya biliyorsan iyi. ben denedim ama rüyamı hatırlamıyorum genelde :D
+1 yılhiç almadım :)
10 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026