Robot bile değilim sanki, nefretim de hemen geçiyor. Bir şeye inanamıyorum hatta bir şeyleri unutamıyorum. Unutmak normalde insanların yaptığı en normal şey. Ben neyim böyle? Karşıma çıkan insanlar insan değilsin de demişti.
13 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Robot bile değilim sanki, nefretim de hemen geçiyor. Bir şeye inanamıyorum hatta bir şeyleri unutamıyorum. Unutmak normalde insanların yaptığı en normal şey. Ben neyim böyle? Karşıma çıkan insanlar insan değilsin de demişti.
Cevap
1Cevap
Unutmak insanların yapamadığı en zor durum.
Unutmak en buyuk gücümüz olmalı hani ne olursa olsun zihnini temizleyip devsm edebilmelisin ama bende olmuyor zihnim beni dürtüyor sürekli. Bazı inanclarim unuttuğumu düşündürüyor ama sonra yine hayatın şifresi bu değilmiş diyor zihnim unutmadin diyo e nasıl yasanacak boyle hayatı unutmadan bu yığın kafayla ölü gibi bakarak mı yabi unutmkatan kastim su, insan unuttuğunu düşününce öyle bı rahatlıyor ki deney yaparsan bilirsin ama sonra yine aynı duygu insanı dürtüyor. o rahatlığı sürekli istiyorum işte
Unutamıyorsan travma olmuştur
Tek bir olay değil bu aslında tüm hayatım travma sanki o yüzden zihinsel. bi deney yaptım tüm hayatı unuttum dedim kendime cidden kuş kadar hafifledim ama sonra yine unutmadın diyo. bi ses
Zihin tam olarak çözemediği ya da bitişini kabul edemediği derin izler bırakan durumları ön planda tutar. Yüzleşmek lazım ya da kabullenmek
Kabullendim ama hayata karşı ne yapacağımı bilmiyorum bı eylem eksikligim var. unutmak mı? Onlara mı zatar vermek? Kendime mı zarar vermek? Dördüncü seçenek kendi kendime kafamds hayatı unutmak diye deney yapmıştım onu da beyin bı sure sonra elimine etti çünkü uzun süre aynı durumda kalmıyo beyin:/ insan beyni gelişmek için sürekli sorguluyo. en rahat halim unutan halimdi benim bu hayatta. yuzlestigim de oldu derin sorguladım
Artık kapatmsk istedim. ama.2-3 gün sonra beynim başka şeyler araştırmaya basladi
Şimdi napicam bilmiyorum hani bu hayat unutulmuyo belki unutuluyor ama nefret de var? Belki unutum ama hala kendimle uğraşıyorum yani belki unuttum diyerek devam edemeyeceğini saniyo beynim değişim hızına alışmış benim ama cidden unuttum diyerek devam edemem ki başka bı şey lazım tamam hayat unutunca çok güzelmiş evet ama arada unutmadın diye Dürten ses ne o halde ya deliricem cidden
Unutmadığını da kabullen öyleyse ve kendine süre ver.
Evet, aslında ben hayatin kendisi ile bi şey yapmak istiyorum. dusuncesel olarak hayatı unutmak güzel seçenekti. peki unutulmuyosa hayat ile ne yapılır? Yani kocaman hayat varoluş bı anlam bekliyor kafamda :) hayatım dahil tüm varoluş bı cevap bekliyor benden kafam da öyle.
Bukadar düşünmeden öncesinde düşünmeden yaşayan biriydm sanki carkimi dengemi bozdular
İşte yeni bir aciklama getirmeye çalışıyorum
Aslında unutmayacağız o da gerçek zihin hep bahane bulacak. o zaman mantıken bize ait tek şey aktivite yaptgiimiz anlardır
Unuttuğumuzu sandığımiz anlar belki de
Olabilir
Ne anlatıyon.
Anladın sen
tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu karmaşık duyguların seni zorladığını hissedebiliyorum. 😔 Hem unutamamak hem de inanç konusunda boşluk hissetmek oldukça kafa karıştırıcı olabilir. Aslında bu durum, duygusal derinliğinin ve gözlem yeteneğinin bir parçası olabilir. İnsanların farklı şekillerde deneyimlediği bir süreç bu. Kendine karşı bu kadar sert olma lütfen. Herkesin iç dünyası benzersizdir. 💫