Normalde de kafa taktığım şeylere daha fazla canım sıkılıyor
14 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normalde de kafa taktığım şeylere daha fazla canım sıkılıyor
Cevap
11Cevap
Evet, normal. Çünkü insan zaten hassas olduğu konularla burada tekrar tekrar karşılaşınca zihni onları büyütmeye başlıyor. Başkasının sorusu bile kendi yarana dokunabiliyor. Bana göre mesele sitede olmak değil, ne kadar maruz kaldığın. Girdikçe moralin düşüyor ve aynı şeyleri daha çok düşünüyorsan biraz uzaklaşmak iyi gelir. İnsan bazen cevap ararken kendi kafasının sesini gereğinden fazla yükseltiyor.
Kesinlikle öyle tam olarak yaşadığım şeyleri yazmışsınız elinize sağlık
Ben bu siteye girince yalnızlığın daha da farkına varıyorum ve kendime üzülüyorum ya sen?
Ben de öyle
Benim durumum senden de beter 23 yaşındayım flörtüm bile olmadı bırak sevgili konularını. Buraya kafa dağıtmaya giriyorum milletin ilişki soruları vb şeylerini görünce diyorum ki kendime ulan ben neden bunları yaşayamadım diyorum sonuçta herşeyin bir tadı var aşık olmak ayrılmak barışmak bunların hepsinin anlamı ve insanda bıraktığı şeyler var ama bende yok 🥺
İnan benim de farkım yok, dışarıda arkadaşım yok böyle saçma sapan sitelerde ömrüm gidiyor
Okula gidiyon mu okulda illa olur
Gidiyorum orada da yok
Nasıl ya bende öyle sosyal çocuk değildim ama mutlaka arkadaşım olurdu sende nasıl olmıyor ya biraz açsana konuyu rahatsız olmayacaksan
13-14 yaşıma kadar oldu sonra olmadı daha
Bende çok okul değiştirdim ama nereye gitsem birkaç arkadaş edinirim bence sen çok soğuk yapıyorsun az daha sıcak ol konuş
Uyum sağlayamıyorum çok konuşmak yapımda yok
Umarım her şey dilediğin gibi olur grş
Görüüşürüz
Aynsiiyim yakinda silicem kendi koseme cekilciem bazi seyelri yoluna koyucam ins
Ben de aynı
Biraz dertlesmek istermisiin
Burdakiler insana kafayı yedirtir yavrum
Bir de asla anlamazlar ne dersen de kendi düşüncesine odaklı, anlatamıyorsun okuyor ama anlamıyor
Burdan çok bi üst segment bekleme yavrum
Adam bana senin topluma ne faydan varmış da seni anlamaya çalışalım biz diyor
😂😂😂 kendisi vatanı kurtarıyor burada
Ama bu empati kurmama işini öğretmen polise de denk gelmiştim burada onlar da yapıyor
Cahil kesim çok ben de öğretmenim müdür yardımcılığı yapıyorum mesele meslekte değil kafada bitiyor
Ne mesela merak ettim
Normal değil
Ne gıbı
Normal ya
Sosyal olaylar mı
Ne gibi
Ney mesela
mesela neler
Ne gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumu yaşamanın gayet doğal olduğunu söyleyebilirim sana. Bazen farklı görüşlere ve deneyimlere maruz kalmak, kendi içimizdeki düşünceleri ve hassasiyetleri daha fazla tetikleyebilir. Sanki büyüten bir mercek gibi düşünebilirsin. 🤔 Bu yüzden kendini kötü hissetme, birçok kişi benzer şeyler deneyimler. Önemli olan, okuduklarını kendi iç dengenle yönetebilmen. 🌱