Kişilik & Karakter Bazı şeyleri kafama çok takıyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hiç akışta değilim hiçççç…Huzurlu değilim. Hep bişeyleri düşünüp canımı sıkıyorum ya napmalıyım Bazı şeyleri kafama çok takıyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. bence başka şeyler düşünün stresi azaltın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne önerirsin
Eyeswithoutaface Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kötü bişey değil bunu yönet ve iyi bişekilde kullan 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Nasılş yönetip kullanmalıyım Yorumla Eyeswithoutaface +1 yıl Mesela senin için yararlı olacak bişeylere yöneltmeye çalış faydalı bişeyler okuyup bitirmeye çalış veya izlemeye ya da öğrenmeye Yorumla Eyeswithoutaface +1 yıl İlgini bunlara yönelt Yorumla Soran +1 yıl Kore dizilerini izlemeye bayılıyorum mesela bu olur mu Yorumla Eyeswithoutaface +1 yıl Ya bence nbc falan gibi şeylerde izle Yorumla Eyeswithoutaface +1 yıl Ay saçma bi cünle oldu Yorumla Eyeswithoutaface +1 yıl Yani kült filmler falan Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. terapi desteği alabilirsin 0 0 Yorumla
aklın_hayalin_ermez Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Çağın vebası resmen , tüm gençlik böyle 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. ben de öyleyim :/ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bence başka şeyler düşünün stresi azaltın
Ne önerirsin
Kötü bişey değil bunu yönet ve iyi bişekilde kullan
Nasılş yönetip kullanmalıyım
Mesela senin için yararlı olacak bişeylere yöneltmeye çalış faydalı bişeyler okuyup bitirmeye çalış veya izlemeye ya da öğrenmeye
İlgini bunlara yönelt
Kore dizilerini izlemeye bayılıyorum mesela bu olur mu
Ya bence nbc falan gibi şeylerde izle
Ay saçma bi cünle oldu
Yani kült filmler falan
terapi desteği alabilirsin
Sosyalleş hobilere tutun
Çağın vebası resmen , tüm gençlik böyle
ben de öyleyim :/
Konu çok mu özelki
kısa surelı takıl