18 yaşındayım ve asla sohbet konusu açamıyorum, hatta devam bile ettiremiyorum. Yanıma konuşmak için geliyorlar, sap gibi kalıyorum. Ne yapacağım ya
2 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
İlim öğrenmek kitap okumak dinlemek ve bilgili insanlarla konuşmak ögrenmeyi sevmek ihtiyacın olan bu şunu her gün 40 kere okumaya devam et iyi gelir sana eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin hamden kesiran tayyiben mübareken fihi şükran-lil-lah allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammed el-fa-ti-hi li-ma uğ-li-ka vel ha-ti-mi li-ma se-be-ka na-si-ril hakkı bil hakk vel hadi ila sı-ra-tı-kel müstakim ve ala alihi hakka kadrihi ve mik-da-ri-hil azim a-de-de-ma ve-si-a-hu il-mul-lah amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine amin ya rab-bel alemin amin.
Her gün 10 kere oku iyi gelir inşaAllah özgüvenin gelir kendine Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin şükran-lil-lah allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim allahümme bi-hakkı seyyidi muhammed ve ali seyyidi muhammed sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem rabbi zidni ilmen ve fehmen ve el-hık-ni bis-salihin şeriat kenzi hak mif-tah tarikat salli ve sellim ve barik ya veh-ha-bu ala seyyidina muhammedin ve müd-de-ni bi-kalbin ne-biy-yi vel ak-tab allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammedin ve ala alihi salaten tü-ar-ri-fü-na biha iy-yah allahüm-meş-rah-li sadri ve yes-sir-li emri allahümme el-him-ni rüş-di ve e-iz-ni min şer-ri nefsi allahüm-me-hir-li vah-ter-li vela te-kil-ni ala ih-ti-ya-ri rabbena a-ti-na min le-dün-ke rah-me-ten ve hey-yi lena min em-ri-na ra-şe-da rab-biş-rah-li sadri ve yes-sir-li emri allahüm-mef-tah aleyye fü-tu-hal arifin bi-hikmetike venşur aleyye rahmeteke ve zek-kir-ni ma ne-si-tü ya zel celali vel ikram salli ve sellim ve barik ya hadi ala ta-hi-ril üm-me-ha-ti vel ecdad allahümme salli ala seyyidina muhammedin ne-biy-yil üm-miy-yit ta-hi-ril mü-tah-hi-ri ve ala alihi ve sahbihi ve sellim amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine amin ya rab-bel alemin amin el-fu el-fi amin allahümme amin.
Bir hobin varsa kursuna katılıp insanlarla konuşabilirsin🙂
boş ver sohbet etsen sevgili olursun sonra kullanıp atarlar.
Seni çok iyi anlıyorum bende aynı şekilde açacak konu bulamıyorum. Belki konuyu açsa konuşcak çok bilgim ilgim var ama aklıma gelmiyor gidip biriyle konuşamıyorum
Oldugun gıbı ol akısına bırak zamanla acılırsın merak etme hep mı boyleydın
hep böyleydim hem sosyal anksiyetem var hem asosyalim son zamanlarda biraz açılmaya başladım ben açılmaya başlayınca biraz yaklaşanlar oluyor ama benden tık yok
Ankara dan mısın acaba
yok
Yanına gelen muhtemelen senden etkilenmiş erkekler geliyordur onlar boştur herkese giden tiplerdir.
ya yok ben lise sonum erkekler bazen uğraşmaya geliyorlar giciklik yapmak için bazen de kizlar ama iki cinslede asla konusamiyorum
Ortak konular hakkında gündem takip edip sohnete dahil olabilirsin
Sohbet açan birini bul
e bu sefer benim sohbetim sarmicak diyorum ya sohbeti devam ettiremiyorum bile
Yavaş yavaş açılırsın
Bu özelliğinden bahset işte
İnsanlara iç içe olan bir işe gir
İyi geceler
Ben seni açarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum seni, sohbet başlatma veya sürdürme konusunda zorlanmak gayet doğal bir durum. Bu konuda kendini yalnız hissetme. İletişim kurmaya başlarken, karşındaki kişiye gerçekten ilgi göstermek ve küçük gözlemler yapmak çok işe yarar. Ortak bir nokta bulmaya çalışarak veya basit, açık uçlu sorular sorarak sohbetin kapısını aralayabilirsin. Zamanla çok daha rahat hissedeceksin, bu bir pratik işi. ✨ Sohbeti keyifli bir keşif gibi gör. 🚀