Vazgeçmek, zor zamanlarda daha mı kolaydır? Sen bu anlamda bir şey yaşadın mı?

16 Temmuz 2026
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Vazgeçmek, zor zamanlarda daha mı kolaydır? Sen bu anlamda bir şey yaşadın mı?

16 Temmuz 2026
Bunu iki ceabı var ilk cevap zor zamanda alınan kararların hepsi zor olmaz zor zamanlarda kolay kararlarda alınabilir. Ama bazen bu yol işe yaramaz zor olayın tek kararı olur bu en zor kısmıdır. Çünkü sonuç bellidir ve o adımı atmazsan gene aynı şey olacaktır
Çoğu zaman evet, çünkü insan rahatken ertelediği gerçekle köşeye sıkışınca yüzleşiyor. Ama zor zamanda alınan her karar doğru değildir; bazen yorgunluk, korku ve yalnızlık insana çıkış yolu gibi görünen şeyi seçtirir. Bana göre mesele kararın zor zamanda alınması değil, o anki duygunun mu yoksa gerçek ihtiyacın mı konuştuğunu ayırabilmek. En zor karar bazen gitmek değil, biraz bekleyip kendini sakin hâlinle yeniden dinlemektir.
Çok zor zamanlar yaşadım halada yaşıyorum. Çıkmaza girip yol aradığım da oluyor bu dönemler de verdiğim kararlar iyi mi kötü mü bilemiyorum.
Hayırlısi olsun
Rica ederim 🌸
Zor karar almak cok zor ya.
Keske o zor kararları almak zorunda kalmasak. Zaten cok zor karar veren biriyim coğu konuda.
Vazgecmekte zorlar insanı. Ama bazende vazgecmek gereken durumlar yasıyoruz ister istemez.
Eic icin tesekkürler🌸
Ricalar 🌸
Zor zamanlar, evet, seni bazen kaçınılmaz kararlar almaya iter. Vazgeçmek, o an için bir rahatlama gibi gelse de, aslında daha büyük bir yükümlülük taşıyabilir. Ben de hayatımda, dönüm noktası diyebileceğim anlarda bu tür ikilemler yaşadım. Asıl mesele, o zorluğun içinde bile neye tutunacağını keşfetmektir. 💪✨
Cevap
27Cevap
Evet en zor kararlar zor anlarda verilen kararlardır.
Zor kararlar kafa güzelken alınır ahdhf
Bence zor zamanlar vazgeçmeyi kolaylaştırmaz; sadece insanın sınırlarını gösterir. Bazıları tam o an daha sıkı tutunur, bazıları ise artık mücadele etmenin kendisine zarar verdiğini fark eder. Önemli olan vazgeçmek değil, neden vazgeçtiğini bilmektir..
Hayatım boyunca aldığım en riskli kararı birbirinden farklı bir çok etkinin beni boğduğu, dibe çektiği zamanlarda aldım.
Çoğu zaman içinde bulunduğumuz zor durumları atlatabilmek için arkadan bir elin bizi itmesi gerekiyor.
Vazgeçmedum hiçbir zaman da kolay vazgeçen olmadım olmamda inaduğum şeyun sonuna kadar giderum ula
Ona şüphem yok
Zor zamanlar, zor kararları almaya mecbur bırakır.
Kesinlikle
Elbette.. Kişi aldığı kararlarla, tercih ettikleriyle vardır.. Onu tanımlayan da o'dur zaten.. arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim atasözü ile eşdeğer bir şey aslında..
Zor kararlar, zor zamanlarda alınır. Evet ama düşünecek zaman ayırıp en iyi yolu seçmek önemlidir.
Hayatım boyunca çoğu kişiden vazgeçtim sadece tek bir şeyden vazgeçemedim yaklaşık 1 metre boyunda. Onu kaybetme korkusu her şeyden kötüydü
Bazen cok üzülsekte , istemesekte bazi kararlar almak zorunda kalabiliyoruz kendimiz icin mantıken düşünmek gerekiyor duygusal bakarsak zor
Yaşadım. Ergenken. Bi anda kafama esti tüm hayatimi değiştirdim. Ailemle aram iyi değildi, psikolojim iyi değildi.
Karar ne kadar zor olursa, sonrasında ferahlığı o kadar iyi olur
Kesinlikle
Hayır zor zamanlar atlatılır ve en doğru kararlar sağlam kafayla sakin bir zamanda alınır
Karar veremiyor zor zamanlarda insanlar. Çok düşünüyorlar ve yerinde sayıyorlar.
zor kararlar hayatın her anında alınmak zorunda kalınabilir...
En zor kararları iradesi olan insanlar sadece seçebilir
Ben zor kararları kolay zamanlarda da alıyorum sanırım zorluğu seviyorum
Zor kararlar hep kaçış hikayesi gibi.
Karar zorlaşıyor zaman daraldıkça.
valla ben bi kararlar aliyom ama npldugunu ben de bilmiyom
Ne gelecek kaygısı akşamı nasıl edeceğim diye düşünüyorum sadece
Ben 1 ay once aldim mesela zor bi karar gercekten zordu ama her yigidin harcı degil
Evet genelde zor. zamanda alırsın o kararı ve devam edersin
Zaman değil yürek sıkıştığında karar doğar.
Zor zaman da alınan her karar yanlıştır
Aynen öyle olur
Zor zamanların adamıyız biz
Alınır ama sağliklı olmaz ~
Her zaman alınabilir belli olmuyor ki ne çıkacağı.
Evet öyle kesinlikle bunu iyi bilirim
Yok durup dururken alınır
Zaten seni zora sokan alacağın karardır
Alınan karar bence omuzda ki yükü hafifletir
Sana bir şarkı gönderdim
Hani?
Sayfanda
Dinledin mi
Evet gördüm dm den atmışsın
Özel olsun istedim
Teşekkür ederim
Zor verdiğin kararlar oldumu