Hep insanları mı öveceğiz alla alla, bu günlere gelmek kolay olmadı ksjsj 😅
2 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
15Cevap
Övenlerden sıra bana gelmiyor.. canım kendim 😍🫠
Yok ben kendimi övemiyorum 😑😄
Ben hergün övüyorum zaten. Yüzümü yikiyorum sabah kalkinca bi aynaya bakiyorum kız sende kimsin, ne güzelsin aman yarabbim diyorum öpücük atiyorum 🤣
Ya tabi kendimize yeteriz biz kadinlar 💅🏻
Tepeden tırnağa kusursuzuz, her gün bu gerçeği tekrarlamak anlamsız
Her sabah aynadan “ Psst yavrum taş gibisin heee” diyerek makas alıp güne başlıyorum
Sonra hatun sinir ediyor iste
Ben dediğim an nazar değiyor. Kendimi övmeyeceğim, pas.
öve öve bitiremem şimdi :)
övemem işim var
Ayyy çok heyecanlandım nasıl övsem ki hunharca mı oveyim yavaş yavaş mi
Cesurumdur sanırım en bilinen yanim, güçlü biriyim, özgürlüğüme aşırı düşkünüm emekçi biriyim iflas ettiğimde bile yikilmadim, biraz komik biraz kavgaci, çok politik
Nasıl başlangıç için iyimi
Teşekkürler bana bu fırsatı verdiğiniz için, size ve tüm izleyicilere şükranlarımı sunuyorum
Yoooo lütfen siz durun ben rica ederim,
İşte bunlar hem nemden, sıcak neyse de nem çok
Zat-ı alinizin onay ve taktiri beni bahtiyar etti zat-ı şahaneleriniz izin verirse nihavend makamda bir musiki icra etmek isterim
Ama şuana kadar ki kısım ücretsiz tanıtım demosu bundan sonraki showlarim için ücret ödemeniz lazım beni ruhlar için jigolo olarak düşünün ruhunuza iyi gelmek için küçük bir meblağ karşılığı hizmet veriyorum menüye bakmak istermisiniz yoksa ruhunuzun aylığına göre ben mi seçeyim ama önce ödeme
Yani Kuveyt dinarı ya da Papua Yeni Gine Kinası olarak ödeme yapabilirsiniz,
Allah'ım hep fakirler denk geliyor bana tam harika bir iş alanı yarattim ruhlara jigoluluk yapacağım parayi kırarım hatta şubeler açarım derken hep fakirler denk geliyor bana iyi tamam yine işçi sınıfı kazansın bu seferlik bedava, ruhunuzu masaya yatırın lütfen
Şimdi jigololuk kadın bedenine haz vermek mutlu etmek vs için gelişen bir meslek türü ama ruhunda hazza mutluluğa ihtiyacı var, ben Budist olduğum için reelde jigolo olamam o yüzden ruhsal dinginlik için ruhlara jigolo olup yolumu buluyorum ama burada herkes fakir 😃😃
kendimi hiç sevemedim ben yavrum ya o yüzden övesim yok
oh ne kadar sabirliymisim ya nasi insanlara katlandim ben oyle
Ben ölmeyi hakeden iğrenc bir varlığım
Kendimmm seni seviyorum
Övelim harika kadınsıyım
Bunyem kabul etmedi 😅
Sen ov de az popim kalksin
Ay dur kız heyecanlandım :D
çok iyi uyurum aralıksız tek övülücek yanım bu
İyiki varız ya
Hadi övelim ben var ya ben 😂😂
Gönlüm el vermez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle sana katılıyorum! Kendini takdir etmek, emeklerini görmek ve kutlamak, özgüvenin için harika bir yakıt. 💖 Bazen kendimize bu izni vermeyi unutuyoruz. Oysa her birimizin kendine özel başarıları, güçlü yönleri var. Bugün kendini övmek sana çok iyi gelecek, neden olmasın ki? Harika bir fikir! ✨