Bir an dedim artık birini seveceğim sevileceğim falan birkaç saniye sonra dedim kendime ulan zaten arıyorsun da bulamıyorsun sevdiğin seni sevmiyor seni seveni de sen kabul etmiyorsun cins insan 🤣
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Hayır, itiraf etmek gerekirse sadece tatlı bir çift gördüğümde içimden "benim de olsa..." Diye geçiriyor olabilirim🙄
Ama onun dışında keşke birini sevip sevilebilsem demiyorum çünkü şuanki durumumda olmam tamamen benim seçimim ve halimden memnunum
Nasibimizde varsa biri çıkar karşımıza ben sadece doğru olan kişiyi elimden kaçırdığımı düşünüyorum ve ilişki gidişatım da bunu doğruluyor
Bende öyle :) aslında ben kaçırmadım hoşlandım belkide aşık oldum açıldım ama bişey olmadı red etti yani ardından 2.3 gün geçti bi kız geldi bana açık açık hoşlandığını söyledi bende umut vermek istemedim.
En doğrusunu yapmışsın birini unutamamışken başka bir ilişkiye başlarsan karşındakini her türlü yara bandı olarak kullanmış olurdun
Bende sonrasında çok sevmeyi denedim ama insan cidden aşık olunca bir daha öyle birini sevemiyor o duygu bir defaya mahsus:)
İlk aşkın mıydı? Ben o aşk duygusunu ilk aşkımdan sonra hiç kimsede yaşamadım bu en son karşısına çıktığım kız farklıydı ama acayip heyecanlıydım hiç bi kızla konuşurken öyle olmamıştım bi kıza açılmayalı baya olmuştu bi 10 sene ben öyle herkese aşık olan tiplerden değilim ciddi ilişki insanıyım bu kız çok farklıydı evlenilecek kızdı istediğim tipten ağır başlı efendi :)
Evet ilk ve son diyelim
Yazık olmuş:).. daha iyisi karşına çıkar inşallah
İlk aşksa kötü bende ilk aşkımı kaybetim (taşındılar haberim olmadan geceydi) hayatımın travmasıydı o gittikten sonra hiç bir şey benim canımı yakmadı hiç birşeye üzülemiyorum inanmıyacaksın 3.5 sevgilim oldu ayrıldık ayrılık acısını bile çekemedim o hissi bilmiyorum çünkü o gittiğinde ben dona kalıp olduğum yerde yığılmıştm kendime gelemedim yıllarca onu aradım ona benzeyen yüzler kaç defa ona benzeyen kızlar gördüm yanlış anlaşılmasın diye öbür mahalleden gittim yüzünü görmek için ama o değildi yüzü gözü herşeyi aklımda bi anılarımız var unutamadığım anılar anlattığım iyi oldu biraz rahatladım umarım kafanı şişirmedim😅
Sonra ben kötü ortamlarda takılmaya başladım askerliğe gidince kendime çeki düzen verdim şükür.
Yok ya anlat mesleğim gereği dinlerim😂 bende bir ara sürekli benzer yüzler görüyordum acaba cidden kafayı mı yedim falan diye düşündüğüm çok oldu:) insan unutamıyor ama alışıyor
Düzenini oturttuğuna sevindim kendi yolunu bulmuşsun toparlanmışsın
Toparlandım ama arada öyle kendimize kötü hissettiğimde yaşadığım hayata bi anlığına geliyor aklıma o gitmeseydi yanımda olsaydı her şey çok farklı olabilirdi çünkü onun için yapmayacağım şey olmazdı :)
Sevmek de sevilmek de yalan olmuş kardeşim. Neyin hissinden bahsediyorsun? 😁
Şu devirde varsa yoksa beğenme ve beğenilme hissi önemli. Sevmek sevilmek eskilerde kalmış bir şey.
Ben eski kafalıyım 😅
O halde bence bi güncelleme getir, fena olmaz. 😁
İstesemde olmuyor maalesef :)
İnsan isterse her şey olur kardeşim.
Bunuda biliyorum kardeşim :)
Sana şahsi olarak 2 tavsiye vereceğim:
1- Yeni nesil şarkıcıları ( Alizade, Era7Capone, Lvbel C5 vs. ) dinle
2- Kendine bir dizi bul ve her hafta düzenli olarak o diziyi izle.
Ben de kısa bir süre öncesine kadar aynen senin gibiydim, şu devirdekilerin dilinden anlamayıp sürekli sövüp duruyordum. Ama bu dediklerimi yapmaya başladıktan sonra onların ilişkiler hakkında ne düşündüğünü, ilişkilerin nasıl başladığını falan
çok daha iyi anlamaya başladım.
Saolasın brom ben genelde eski şarkıları dinlemeyi tercih ederim saydığın şarkıcıların sadece isimlerini duydum kendilerini tanımıyorum bile dizi film izlemek benim hobim saolasın tavsiyelerin için :)
Rica ederim.
Talep ettiğin şey elinde, elindeki istediğin değil. Klasik.
anlaşılmak ve komutlrıma uyulma hissi geliyor
İkiside güzel his severim özelikle anlaşılmak :)
Bi geliyo bi gidiyo
Dingonun ahırı gibi 😅
gelmio
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evet, bu hissi çoğu kişi zaman zaman yaşar. Kalbinden gelen o yoğun arzu, ardından gerçeklerin kapıyı çalması çok doğal. 💖 İnsan ilişkileri, bu karmaşık duygusal döngülerle dolu. Kendine "cins insan" demen aslında çoğu kişinin kendini içinde bulduğu bir durum. Bu da seni özel kılıyor. 😊