Hissetmek o sevgiyi yaşamayı getirir. Yaşamadığın bir sevgi de hissedilmez. Bu ikisi bir arada olduğu zaman muhteşem olur. Biri tek başına yeterli değildir bana göre..
Öyle tabii Zaten aşk denen şey yalan Sevgi denen şey gerçektir ikisi de soyut kavramdır Ama sevgi daha somuta doğru kayan bir şeydir Ben bir şeyi seviyorsam eğer ona bağlandıysam zaten Onun devamı gelir tabii ama Altını çiziyorum karşılıklı ise eğer bu duygu karşılıklı değilse bu sevgi o zaman zaten hiçbir anlamı kalmıyor yani yukarıda senin dediğin gibi sevgiyi hissetmek yeterli mi Evet bence yeterli devamı zaten gelecektir diye düşünüyorum
Diyemeyiz. Sevgi fedakarlıktır. Popo üzerinden yazmak ve seni seviyorum demek değildir. Aylarca internet üzerinden sevgili olup, ya bir çıkıp sevdiğimin şehrine gideyim diyen kişi bile yok denecek kadar az. Reelde olanlarda telefon ile ilişki yürütmek istiyor. Hissetmek kadar yaşatmakta önemlidir...
Bazen yeterli degil. Insaniz ya hepimizin sevdigi kisiden beklentisi var ve bazen ister istemez kafada kurabiliyoruz. O zamanda daha cok ilgi gostersin, el ustunde tutsun istiyoruz. Sevgisini hem sozleriyle hem hareketleriyle gostersin, onun icin dunyanin en kiymetli varligi oldugumu bileyim istedigim zamanlar oluyor.
Şöyle ifade edeyim, birkaç gün önce sahilde birlikte yürürken koluma girmediğini fark ettim. O an arkadaş gibi hissettim ve koluma girmesini istedim. Kısacası sadece hissetmek yetmiyor. Eyleme dökmeli.
Sevebilir bunu davranışlarıyla göstermesi gerek. Belki sözlü ifade edemiyordur. En azından önemsemeli, değer göstermeli. Bunu hissettirmeli. Dillendirerek çekingen ise mesaj atarak bile aşk sözleri yazabilir, söyleyebilir.
Aşırı sevgi gösterilerini sevmem ama sevgiyi sadece hissetmeyi de istemem Beni seven kişinin hem bana sevgisini hissettirmesini hem de bunu zaman zaman hareketleri sözleri ile belli etmesini isterim
En İyi Görüş