bu soruyu bilmediğimden degil. sevildigimi hissediyorum gerçek anlamda fakat her insanda bu farklılık gösterebilir. size göre nasıl bir his sizin düşünceleriniz neler?

bu soruyu bilmediğimden degil. sevildigimi hissediyorum gerçek anlamda fakat her insanda bu farklılık gösterebilir. size göre nasıl bir his sizin düşünceleriniz neler?

Aşk güzel midir?
Peki güzellik neydi?
Güzellik göreceliydi...
O halde Aşk da görecelidir. Herkes kendince yaşar, kendince bilir. Bu konu hakkında hiç kimse adına yorum yapılamaz! Bana göre yapılmamalı... Bazen Aşk bir kimseye göre yok olmak, bazen bir kimseye cennet! Yani Aşk herkese farklı deneyimler tattirabilir. Neyse uzatmayacağım. Byeee
Aşk Ve Sevgi Sevda
Aşk Aşktır
Sevgidir Sevda dır
GoncaGüldür
Papatyadır
Tanerdir Birtanedir Kartanesidir
Mutluluktur Umudtur Yarınlara Gelecektir
Herşeye Rağmen Bile Bile Sevmektir Beklemektir İstemektir
Hayattır Nefestir 1 Ömür, e 1 Tek Ömür, dür
Kalbe Kaltir ikiKalp Atışı Güzeltir Ama Kalbin Kalbe Yar Oluşu Bana Tek Oluşu Tek Kalbime Bütünleşen Bir Tek Kalptir Uykusuzluktur Geceler Sabahtır Sabahlar Gecedir
Günler Gündüzler Gecelere Akşamlar Gecelere Sabaha
Aramaktır Yazmaktır Görmek İstemektir Yanına Gitmektir
Salisece Saniyece Dakikaca Saatçe Günlerdir Aylardır Yıllardır Hasırlardır Yanında Olmak İstemek Harsızca Olmak Oldurmak İstemektir Yanında Olmasına Rağmen Özlemle Olmaktır Aşk TekTir Tek Tektir Nasıl ki Tek Bir ALLAH, IMIZ VARSE AŞK TA KALBİMİZDE 1 TEK OLMALI DIR
Sadece Onun la
Sadece Seninle
Sadece O Gece İle
Sadece Doğan O Güneş İle
Aşk Aynı Tadtır Aynı Tutku Aynı Arsu Aynı Emektir Çabadır Hayaldir Yaşamdır Hayat, ta Tutunmaktır Bir Kalbin Atma Sebebidir Aşk İnsanı Bir Aşk Yaşatır İki Anne Olmak Evlatları Yaşatır 3 Aile Kurmak Yaşatır Bu Hayatta 3 Nefes Var 3 Hayat Var 3 Önem Var
Doğmak
Yaşamak
Ölmek
Aşk
Anne, Baba
Aile
AŞ, KI YAŞATTIRIN YALVARIRIM LÜTFEN
BIRKAIN BU
ÇAPKINLIKLARI HARWIZ DOYUMSUZLUKLARI TATSIZ ZEVKLERİ OLUR OLMADIK SİNŞR BOZUCU ALDATMAKLARI NEFRTLERİ İNTİKAMLARI
YAŞAYIN YAŞATTIRIN DÜNYAYA NEFES ALMAYI ÖĞRETŞN HATIRLATTIN ANLATTIN DEVAM ETTİRİN
KARANLIK ZEBANLIK ETTİLER BU DÜNYAYI
kardşm bu güzel yorumun için allah senden razı olsun.
Ben seviyorsam o da beni sevmek zorunda! 😝 aşkA inancımı henüz yitirmiş değilim, insanı ayakta tutan tek şey bence. Ben sevince çok güzel severim, incitmem, kırmam, üzmem. Tam tersini yaşatsa da severim. Terk eden yine ben olurum o ayrı.
bence dediklerinizi yapmaya devam edin. terketmeyecegınıze eminim ! kesinlikle yitirmeyin inancınızı. sevmek sevilmeyide beraberınde getirir. tabi kimi sevdiğinize göre degişir. . karşınızda ki insan sizi seviyorsa asla bırakmayın
Ahahahahaha tamam yavrum ❤️
Cevap
1Cevap
Hiç sevilmedim bilmiyorum
Elbet bir gün sende sevilirsin kankam
Saol kankam
Sevmek kendi adıma güzel en azından biliyorum ama sevilmek karlı taraf olduğu için ve tutarsız bir böyle olmaya gelemiyorum o nedenle sevmek.
sevmek mı sevilmek mı demedim ama :D insan sevildikçe güzelleşir ama zor olan bence sevebilmektir.
Sende haklısın bir şey diyemiyorum :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?