Kendi halinde sessiz sakin biriyim ama herkesin benimle bir derdi varmış gibi geliyor. Millet çatır çatır hak yiyor kimse çıt edemiyor ben yapıyorum sonra herkes sütten çıkmış ak kaşık tek pislik ben oluyorum
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi halinde sessiz sakin biriyim ama herkesin benimle bir derdi varmış gibi geliyor. Millet çatır çatır hak yiyor kimse çıt edemiyor ben yapıyorum sonra herkes sütten çıkmış ak kaşık tek pislik ben oluyorum
Cevap
9Cevap
Sessiz olan değil, tek konuşan hedef olur.
Sen sorunu görüyorsun, geri kalan görmemeyi seçmiş. Kalabalık rahatsız edeni cezalandırır, hak yiyeni değil.
İğrenç bir şey
Gorunerek yaparsan tepkı toplarsın mıllet gostermeden yapıyor hep
Yoo gayet görüyorlar bir şey demiyorlar
mesela ne yapıyorlar, sen ne yaptın anlatır mısın
Temizde kir çabuk belli eder insanlar senden beklemiyor öyle şeyler tepkileri bu yüzden daha fazla
İnsanlar öyle ya. Takma
Bak görüyor musun o kadar şey yazdım bazılarının anladığı da benim hak yememem gerektiği mdkdkw oraya odaklaniyorlar pislikler
Şu oyleboyleyani ile olan konuşmamı bi okusana merak ettim düşünceni
Aşağıda bu soruya verdiği cevabın altı
Cokmu sosyal gozebatan birisin
ne anlatıyon abla gözünü seveyim
Senin anlamayacağın şeyleri
millet çatur çutur götürüyormu
İnsan işte yapcak bir şey yok
Yetti canıma artık dışarı çıkasım gelmiyor, bütün yayalara yol veriyorlar bi bana vermiyorlar harbi ben ne yaptım bu millete merak ediyorum
Bende işten eve evden işe onun dışında markete bile gitmem işe giderken veya gelirken marektten birşeyler alır öyle geçerim almazsam da sonrasında evinden çıkmam bile bir sonrski mesai günümü beklerim sen düşün 😅
Hak yeme
Burdan anladığın bu mu
Herkes yaparken sorun yok ben yapınca birden tek kötü ben oluyorum kdkdkdkdkdkdk
Evet bu
Hep ben mi ezilicem millet hakkımı yiyor
Sen kimsenin hakkini yeme
Valla beni kimse o kadar düşünmüyor
Bu kafayla devam et o zmn
Milletin hakkı benden daha değerli değil
Aynensss :) hayatın boyunca ezik takıntılı biri olcaksin
Sen de karaktersiz
Hak yeme dedigim için karektersiz oldum busun işte
O lafı fitne sokmak için dediğini sen de biliyorsun, adaletli olsan benim hakkımın yenilmesine de odaklanırdın sadece buna değil
Sizofreni olmussn
İşine mi gelmedi söylediğim hayırdır şizofreni ne alaka fndkdk
Takintilisin kafana göre yine birşeyi kafana takmışsin
Önce şizofreninin ne olduğunu öğren sonra burada tanıyı koyarsın
Niyeymiş
boş ver
Niye
Size sormak gerek siz de halktan insanlarsınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen sessiz sakin biri olarak algılandığında, haksızlığa karşı sesini yükseltmen çevrendeki kişiler için şaşırtıcı olabilir. İnsanlar alışılmışın dışındaki tepkilere beklenmedik şekilde karşılık verebilirler. Bu senin yanlış yaptığın anlamına gelmez, aksine doğru bildiğin şeyi savunduğunu gösterir. Belki de bu durum, iletişim tarzını gözden geçirme fırsatı sunuyordur. 🤔 Unutma, niyetin ne olursa olsun, önemli olan nasıl anlaşıldığındır. 🗣️