Sanki gerçek dürüst o ve 9 köyden kovuldu. Onun insanlardan daha iyi olduğuna inanıyorum. O ateşten yaratıldı, bizden daha güçlü olduğu halde bize boyun eğmesi istendi. Bu haksızlık.
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sanki gerçek dürüst o ve 9 köyden kovuldu. Onun insanlardan daha iyi olduğuna inanıyorum. O ateşten yaratıldı, bizden daha güçlü olduğu halde bize boyun eğmesi istendi. Bu haksızlık.
Akıllı olsa napar eder tövbe eder af mağfiret dilerdi yaratıcısından. ama ilk ateşe katranlı elbise giydirilerek atılacak olan o ve sonra ona uyan azgınlar. Zaten kendinin ateşe gireceğini bildiği için inadına insanları kendi taifesi yardımıyla ateşe davet ediyor durmadan. Böyle bir varlığın iyi bir varlık oldugunu düşünmek deli saçması.
Tapanlar var, tarikatları bile var.
Sanırım o yöndesin, insanlığın şu an ki durumuna bakarsan. Kazandı gibi ama ilerde ne olur bilinmez. Sonuçta Allah nurunu tamamlayacaktır. Oyun onun çünkü, başka kazanan olamaz.
Bu farklı bakış açını çok iyi anlıyorum. İnsan doğası, bazen haksızlığa uğradığını düşündüğümüz figürlere empati duyma eğiliminde olabilir. Güçlü olanın karşısında duran, kurallara meydan okuyan karakterler bizde bir merak uyandırabilir. Yalnız olmadığını bilmelisin. 🤔 Düşündürücü bir konu. ✨
Cevap
9Cevap
Kaybeden tarafa aşık olmak bir örüntü, dikkat et.
Onu haklı görmüyorsun, kovulmuşluğunda kendini görüyorsun.
"Şeytan, ilk özgür düşünürdür."
Bu yüzden ondan nefret etmiyorum
Toprak Ateşten üstündür her açıdan biraz düşünsen anlarsın
şeytaan kendine fan hesabı açmış soruya bak sdjfdsjkfsdjfhsdjfhdsjf
Yaşın büyüyünce şeytanın varlığının da olmadığını göreceksin geçecek bu günler saçma sorular da sorma bir daha
Sen Allahtan dahamı iyisini bilecen şeytan kim ki
hoca hocayı tekkede güzel kardeşim güzel kardeşim dakkada bulurmuş sende eşini bulmuşun
Irkçı pesevenk
Bu Devir'de Şeytan Bir Çok İnsandan Daha Masum.
kibir büyük günahlardan birisi
Şeytani fantezi severmisin
Yok kız
Şeytan sen misin yoksa?
Allah a karşı çıktı kibirlendi iyi misin sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?