Evet arkadaşlar kendinizi 10 yıl sonra nerede görüyorsunuz ?
Diplomat olmak için kulis arayan biri olarak görüyorum kendimi.:D
Diplomat olmak için kulis arayan biri olarak görüyorum kendimi.:D
Çok saçma ve standart bir İK sorusu.. :)
Bir gün gerçekten çok bunalan arkadaşımın anlattıkları. Gerçek mi değil mi bilmem gülerek anlattı, hatırladığım kadarı:
İK Uzmanı: ''Ehm, kendinizi bundan 5 yıl sonra nerede görüyorsunuz acaba?''
Cevap: ''Ne bileyim müneccim mi öptü beni? Falcı mı arıyorsunuz siz kardeşim ne bu abuk sorular?''
İK Uzmanı: ''Agresifsiniz sanırım. Genelde de böyle misiniz?''
Cevap: ''Mantıksız her şey beni agresifleştirir.''
İK Uzmanı: ''Peki üstünüz mantıksız davranırsa ilk davranışınız nasıl olur?''
Cevap: ''Anlaşıldı birader, siz abuk subuk üstünün egosunu tatmin etmeye adam, öğle arasında da kahve falına bakmaya falcı arıyorsunuz. 5 yılı bilmem de, sizin dandik şirketinizde çalışmayacağım kesin. Ha git kendine numaralı gözlük al, camın numarasız. Öyle elinle kaleminle de vücut dili yapma, sana eğitim veren adamla aynı yerden mezunum.''
Biz gül gül karnımız ağrımıştı. Artık arkadaşın yalancısıyız. :)
Allahın izni ile , istediğim meslekte yol almış eşim ve çocuklarmın olduğu huzur dolu bir hayat istiyorum . Para pul olmasada olur , karnımız doysun yeter.
Deli bir editör olurum… Babamın bana miras bıraktığı daireleri satıp şehir dışına yerleşeceğim. Ön bahçemde bir sürü çiçek ve arka bahçemde domates maydanoz falan olacak. Kocamın genç sevgilileri olacak ben onları bileceğim ama bilmemezlikten geleceğim. Ben ise kocasına aşık olmayan bir kadın olarak aşığıyla ancak hafta içi görüşebilen; bunun dışında 30 yaşında bir çocuk sahibi bir kadının sahip olabileceği ideal vücut tipine sahip olacağım. Kendi meslek grubumla ilgili haftalık bir dergide yazı yazacağım. Saçlarım biraz beyazlamış olacak ve ben onları kolaylıkla renkten renge sokabileceğim ve zamandan kazanmak için saçlarım kısacık olacak. Üstelik hayatımdan da mutlu olacağım.
Yani umarım. Böyle olur, sanırım…
Güzel işte beklediğim cevaplar böyle :D
Savciyim, mutsuzum, kilo almisim, kendimi eve kapatip yine terkedildim ya la diye agliyorum. Adami arayip yalvariyorum evini falan basiyorum ama yok istemiyo. Arkadaslarimla bulusup durumu tartisiyorum dogru insan degilmis kendini isine ver diyolar. Kardesimi okutuyorum. En yakin arkadaslarimin dugunleri icin abiye bakiyorum
Cevap
36Cevap
Evli,mutlu bir doktor olarak görüyorum.
Kocamda doktor bu arada,hani ev dedim ya, o ev değil bildiğin köşk.
Yani bu demek oluyor ki evli mutlu ve köşklü lfkdjg
sanırım kendimi göremiyorum,kör oldum.
ya mezarda yada ülkemizi işgal edenlere karşı savaşta
Kendi evimde eşimle, çocuklarımla mutlu bir aile içinde olmayı isterim. İyi komşularım olsun evim aileme yakın olsun. Fazlası değil geçinecek kadar paramız olsun yeter Allah'ın izniyle.
Bugün eski ders kitaplarımı karıştırırken arasında bi kağıt buldum açtım okudum. İçinde 10 yıl sonraki halime yazmış olduğum mektup çıktı gül gül öldüm yaa :D Derste nasıl sıkılmışsam artık döktürmüşüm :D :D
bilmiyorum ama, büyük ihtimalle büromu açmış olurum sanırım..
ama, hiç evli mutlu çocuklu hayal edemiyorum kendimi..
İyi yönden bakarsam eğer sevdiğim adamın karısı olacağım. Adliyede çalışmak istiyorum. Aynı zamanda ilerleyen yıllarda sevdiğim adamın çocuklarının annesi olmak çok isterdim :))
Hayatı fazla önemsemişsin yarını bile değil on yıl sonrayı düşünür olmuşsun. Bir gün öleceğimi bildiğim için yaptığım olmaya çalıştığım olduğum hiçbirşey yok günü kurtarmak vakit doldurmak ve ölmek. !
heralde yine pc başında pinekleyen 10 yıl önce nerdeydiniz sorusuna aynı cevabı veren can sıkıntısından patlayan biri olurdum :D
mesleyimi aldim, banka da kendi özel offisimde calisiyorum, vila aldim, evimin önunde iki tane arabamiz var, 2 tane cocuklarim var. Mutlu mesut yasiyoruz.
mali müşavirliğe başlayıp.. evlenim iki çocuk sahibi kız erkk farketmez birinin adı ilkay birinin adı sonay olcak .. bahçeli dublex bi evde inş allah kısmet ederse ..
evde çocuklarıma bağırıp çağırırken ve kafayı yemek üzereyken evde bitmek bilmeyen temizliğin ortasında (:
Evli :) mutlu iş güç sahibi :) güzellik uzmanı olarak görüyorum :) bide tatlı mi tatlı bi kızım olur inşallah :) :)
10 gün sonram belli değil 10 yıl sonraya kim öyle kim kala.
Kendimi bir ihtimal öğretim üyasi olmuş ama bir ihtimalde evlenmiş olarak görmek istiyorum diyelim.
yani öyle hissediyorum :(
içim bir mezar herşeyi içime attım bunca yıldır,elbet çıkacak bir şekilde...
ben şehir ortasında veya yakın içinde meyve ağaçları ve sebzelerle dolu bir bahçeli evde gelecek endişesi duymadan mini minnacık bebeklerimle oynuyor olmak isterdim. Ne güzel olurdu.
beyaz önlük eli kanlı bir ben canlandı gözümün önünde
memur olmuşum mal gibi durmadan çalışıyorum hiç bir sosyal aktivite yok boyle birisi olup çıkacam heralde
Yeniden başlamış woodstock festivalinde en çok beklenen kişi
On yıla kim öyle kim kala.. Lakin mülakatlarda çok sorulan bir soru türüdür, herkes bu gereksiz soruya bir cevap hazırlamalı.
Bundan 10 yıl sonra yaşarmıyım acaba yaşarsamda bişi değişiceni sanmam aynı tas aynı hamam olur büyük ihtimalle
bu soruyu iş başvurularındaki formlardan mı aldın ?
hayal kurmam veya plan program cunku tam tersı olur hep şansıma tüküreyim
tükürme.
ya atanmıs işinde gücünde bır ögretmen yada atanamamıs mutsuz bunalımlı psıkolojık sorunları olan bırısı (şu anki halim.)
Yüksek lisansını tamamlamış, Ismini veremeyeceğim bir fabrikada baş mühendis olarak görev yapan, aklı başında güvenilir bir kız bulabilirsem evlenmiş çocuk sahibi olarak görüyorum. :)
yargıtay da tetkik hakimi bürokrat eşiyle evli mutlu çocuklu şehrin göbeğinde köşkte :))
şimdi ki gibi, amele. sadece evlenmiş olacağımı umuyorum.
ks'de 1.000.000 exper puanı sahibi olmayı hedefliyorum.
4, 5 cocuklu .. is yerinde isinin basinda evdede ocagin basinda ;D
japonyada kendine yeni birhayat kurmuş bir şekilde evli mutlu çocuksuz
onumde cok yol var, yolu gormeden yorum yapmak istemem :)
okulunu bıtırmış evlenmış iyi br karıyerı olan iş kadını olarak göruyorum
10 yıllık plan yapmam ya da hayal kurmam, çok uzun süre. Max 2 3 yıllık plan iyidir bana göre
yeni evlenmiş bir bankacıyım ..öyle mutlu mesut inşlhhhhhhhhhhh
hukuk fakültesini bitirmiş , korede mastır yapan evli mutlu birisi olarak görüyorum :D
karni burnunda gorsem iyi olur :)
eurosporrt dünya ağırs,iklet boks şampiyonu
snrm yine evde böle mal gbi oturuo olcam.
yine bir bardak çaya 3 lira verirken görüyorum...!
Porsche boxterla gezerken görüyorum :(
acil yardım görevlisi olarak görüyorumm
Normal yardımdan farkı nedir?
10 yıl üyeliğini bitirme yazıcam.
Anlaştık.
diplomatlığı unut da bi...
Olur sırf sen dedin diye unutacağım.
Benim iyiliğimide düşünürmüş,bebeğimm :D
Ohhh,shitt :D
Neden bebeğem :D
Küfür edince çok haşin ve sexy oluyorsun bebemm :D
Ouvv bu daha iyiydi küfürden :D
Tamam kestik,çok iyi oynadın rolünü lotus :D
ben böyle giderse mezarda
kendi işimin patronu olarak görüyorum
Kendi pastahanemi acmııs olucam :)
Evimde nerde olcak :D
yarın ya var ya yok. düşünmüyorum.
aya gıdıyorum ben gencler
Torpak altında ölmezsemde sürünürüm herhal
orası tam bir muamma :D
Öğretmen olucam işte :/
:DD
Hiç bana göre bir meslek değilmiş gibi gibi :/
sanki siyasete atılacam gibi geliyor ama :=)
ya cezaevi yada paramı yerken
ne yazsam yalan olur şimdi
kocamla dünya turunda
Hiçbir fikrim yok.
10 yıl önce hedeflediğim yerdeyim.
kocamın yanında ;)
gelecekte
kabirde...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar