AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Böyle saçma bir soru olabilir mi yaa hiç mantığını anlamadım bu sorunun 😅 birde psikolog sormuş böyle dersem ne derdi acaba 😀🤦♂️
😂 ben cevap vermedim soruya Bi de
Yaa o kadar para veriyorsun neden cevap vermedin ki ben olsam hepsini cevaplarım hatta ekstra soru isterdim 😅😁
😂 devlet hastanesi para vermiyorumm
O zaman bende umursamazdim 😅😁😁
Özel değilse niçin gidiyorsun peki paydası var mı ona göre bende gitmeyi düşünüyorum da
depresyonda olduğum için gittim ve gayet faydası oluyor tavsiye ederim 🙂
Bende depresyon durumu var sanırım o yüzden sormuştum zaten bakalım o zaman burdaki devlet Hastanesi'nde doktor kaldı mı 🤦♂️
Teşekkürler geçmiş olsun mu denir ne denir bilmiyorum ama sen anla beni o zaman cevap ver 10yil sonra kendini nerde görüyorsun 😅😁
😂 😂 rica ederim sınıf öğretmeni olmuşum zorunlu eğitim için köy okuluna gitmişim ama sözleşmeli atanamadık daha nasıl pişmanım nasıl
Yok yaa sen tam iyilesmemissin 10yil sonra kendini nerde görüyorsun diyorum hala ogretmenlik atama bekliyorum diyorsun o kadar seçenek hayal gücün varken takildigin yere bak bence psikolog işe henüz yaramamış 😅😁 insan bı derdi sayısal loto oynamıştım 3000000000 TL para tutturmusum senide alıp dünya turuna çıkmışım hatta Brezilya Rio karnavalı ndsyiz derdi. (Not fakir sevindirmek sevaptır ben o yüzden yanındayım 😅😁😋)
😂 ahah süpersin senin ihtiyacın yok ki psikoloğa yalan atama ne depresyonuymus bu
Ahhh ahhhh ne sen sor ne ben soyluyeyim 🤦♂️ şuanda çalışmıyorum evde dura dura bunaldım yurtdışına gitmek için şartlar müsait ama bir sekilde gidemiyorum gitmek için cesaret yok diyelim daha doğrusu çıkmaz bir sokak gibi düşün yürüyorsun ama nereye olduğu belli değil
Söyle yapalım o zaman ben sana anlatayım dertleri sen doktora söylersin zaten adam soru sorunca cevap vermiyormussun bari benim soruları sor 😁😅😋
😂 tamam sen sırala ben hepsini tek tek sorarım sonra sana dönerim ben güzel fikir tabii
Tamm anlaştık doktor parası vermem yalnız ona göre 😅😁😁
yok devlet hastanesi para vermiyorumm zaten ama ben ulak görevinde olduğum için seans başı 100 TL rica ederim iban atarım özelden
Biz Türkler yok mu biz Türkler her fırsatı değerlendirme peşindeyiz 😁😁 tamm yaa 5tl veririm 😅😋
😂 seni mi kircam yeaa tamam tamam
Bak böyle dedin kalbimi kazandın 3tl zam yaptım 8tl olsun 😁😁 malum calismayan için çok para 🥶😅
😂 az zorlarsan ücret talep etmeyeceğim haberin olsun
Küçük rakamlardan bahsediyorum zaten farkındaysan benden para isteme diye biraz daha şey yapayım IBAN aticam sana şu fakire bayram harcligi diye 😁😁
😂 tamam at ya at at da 5 TL çıkmaz benden de boşuna atmış olursun
Nasıl çıkmaz yaa senki 10 sene sonra öğretmen olmuş ama sözleşmeli atama bekliyorum diye düşünen insandan şu fakir kula bı 1000tl çıkar bence 😅😀
😂 tamam yakaladın beni at iban yolladım say biraz daha yükseltme meblayi 😂
Ayıp ayıp yolladım say diyor birde insan açık açık yalan söyler mi yarın yolluycam önümüzdeki hafta yollarım derdi 😅😁
düşün işte yalan bile atamıyorum 🚬🚬
Maalesef gunuzmude doğruları söylemek pek işe yaramıyor değiştirmen lazım bunu 🤦♂️
😂 işte depresyon sebebimi bulduk tebrik ediyorum alkış 👏
psikolog olucak insanmisim meğer 😅😁😁 seansına 200tl desem seneye Rio ya gidebiliriz ona göre hazırlan 😅😁
😂 ben de mi gelcem aha bak sana sorunlu en az 20 danışan yönlendiririm gideceksem çevrem berbat da
Sana beleş yaa sen o 20 kişiyi gönder bana 😅😁 onlarda mi öğretmen
😂 ben öğretmen miyim sence ben de değilim dur yanlış anlaşıldım
Vayyy yalan söyledin demek öyle mi 😁😁
😂 yalan değil 10 sene ki hayalimin içinde öğretmen olmak var dedim yanlış anlama olmuş
O zaman sorun yok 10yila kadar bende doktor olabilirim sonuçta 😅😁
😂 ahah değil mi
Tabi ki de 😅
Göremiyorum , bir sene öncesini bile öngöremiyorum. Bunun için kendi ailemi bile planlarıma dahil etmiyorum
Heryerde olabilirim psikoloğa gitme ondan fayda gelmez
emekli olarak yaylada bir evde emekliligimin keyfini suruyorum
uzayda kanka :D
😂 ahah güzel cevap
Hala çırpınıyorken.
Doçent olurum muhtemelen
On sene sonrasını göremem.
Ölmeyi isterdim yaşamaktan zevk almıyorum artık
"Senin yanında" dermişim :))
Yaşlanmış iki cocuklu evli
Cok ileride gormuyorum valla 😂😂😂
mezarda beki o kadar da sürmez