1.80 altı erkekler kızların gözünde asla eril durmazlar güven vermezler, boyu 1.70'lerde olan bir erkek en fazla kızlar için tatlı komik bir arkadaş olabilir, daha fazlası olamaz
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1.80 altı erkekler kızların gözünde asla eril durmazlar güven vermezler, boyu 1.70'lerde olan bir erkek en fazla kızlar için tatlı komik bir arkadaş olabilir, daha fazlası olamaz
Cevap
3Cevap
ne alaka çok saçma bir düşünce bu zamana kadar böyle bir tepki ile karşılaşmadım 174 ve atamla aynı boyda olduğum içinde gurur duyuyorum madem öyle düşünüyorlar o zaman atamızla da dalga geçiyor sayılırlar çok yanlış bir zihniyet biran önce dönülmesi gerektiğini düşünüyorum bu yanlıştan
ya bunlar böyle dedikçe benim aklıma tren ve tünel örneği geliyor boy uzadıkça kalınlık artıyo kısa boylu kadınlar fiziken mesela fazla uzun erkeklerle birlikte olması sağlıklı değil çünkü yırtılma riskleri var gerçek anlamda hemde 140 150 birisi 190 200 adamın aletine doğrudan sıfır genişletme ile oturursa hastanelik olur yani hani bilemiyorum bu boy merakı neden why tam tersi de vadi tren önreği aklıma geliyor mesele çok uzun kadınla çok kısa erkekte beraber olamaz o onu nasıl tatmin edecek hani bazılarının büyük oluyo ona lafım yok ama alet boyu ile normal boy ve kalınlığı birbiri ile orantılı artıyor hani bunlar boydan gittikçe benim aklıma direkt bu geliyor bir de 170 180 arası erkek nasıl bunlara tatlı geliyor lan sen 150 sin bir ısırıkta yok olacan kazaran elini fazla sıksam elim kırıldı diye polise gidecen senin boy seçme hakkın mı var ya git kendi boyuna göre birini bul a* kadın dediğin erkekten maks 5 10cm kısa olacak fazlası zarar abi
Boy senin komplekssin, kadının değil.
Kadının gözü doysun santime bakmaz.
Kızların uzun boy sevgisi zeka ile ters orantılı ne kadar uzun boy isteği o kadar düşük zeka
Aynen öyle ya
kisa boylu erkek cklmz. nys ki bnmki uzun
yo ben kisiligine bakarak aldjm boyu da uzun geldi oh mis
Olabilir
Maalesef doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Boyun, çekiciliğin veya güvenin tek ölçütü olmadığını bilmelisin. Bir erkeği gerçekten çekici ve güven verici kılan; kendine olan inancın, zekân, karakterin ve espri yeteneğin gibi özelliklerindir. İlişkilerde samimiyet ve duygusal bağ, fiziksel özelliklerin çok ötesine geçer. Sen bu yönlerini güçlü tuttukça, karşındaki kişinin seni nasıl gördüğü değişecektir. ✨😊