Yeni Müslüman biri olarak soruyorum: kadınların yaratılışında bir sıkıntı mı var, Allah kadınları yaratırken hata yapmış olabilir mi?

Bunu özellikle yeni Müslüman olmuş biri olarak merak ediyorum.

Allah kadınların çoğunu cehenneme gönderiyor.

Peygamber Efendimiz kadınlar aklı ve dinen eksik diyor.

Hz. İsa kadın erkeğin karşısında susmalı diyor.

Hz. Aişe kadınlara sinirlenip lanet okuyor kocalarına karşı çıktığı için.

Konfüçyüs kadınlar insandır ama erkeklerin gerisindedir diyor.

Lao Tzu kadın pasif olmalıdır diyor.

Feminizm kadınları bozdu diyoruz ya, niye feminizm olmayan dönemde söylenmiş bunlar.

Şu andaki insanlar arasından da;

Nick Fuentes: Afganistan sistemi Amerika'ya gelmeli diyor.

Lina Hua (Çinli 148iq kadın): Müslümanların kadınları susturduğu için tebrik ediyor. Batının düşüşünü de kadınlara bağlıyor.

Korra the Taymi (Kadın): Kadınları eleştiriyor. hem de kendisi tarihteki en iyi kadınlardan biri olabilir.

Instagram da gelen yorumlar da kadınların özgürlüğünün çıplak olmak olduğunu kanıtlıyor. Tesettürlü kadınlara hakaret ediyorlar.

Tabi yalan yok tanıdığım en iyi insanlar da kadındı. Hatta bunu düşünmemin sebebi de Instagram da kadınların diğer kadınları eleştirip onların karakterini ortaya çıkarmasıydı. Bence kadınların yaratılışında bir sıkıntı var. Şimdi mesela Konfüçyüs'ün kadınları basit olarak yasaklayarak, tarihin en zeki insanı olması ve tarihteki en iyi medeniyeti kurması, İslam'dan şüphe duymamı sağlıyor. Hiçbir Müslüman tanıdığım yok ve can çekişiyorum böyle. Bu düşüncelerim yıllarca olan tecrübelerimden geliyor.

Yeni Müslüman biri olarak soruyorum: kadınların yaratılışında bir sıkıntı mı var, Allah kadınları yaratırken hata yapmış olabilir mi?