Yav arkadaş 1.88 boyundayım ama çirkinim, 1.60 boyunda elemanın sevgilisi var, tipi iyi ama hobbit gibi kısa. Bu nasıl oluyor, kaç kızdan red yedim, benim niye sevgilim yok
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yav arkadaş 1.88 boyundayım ama çirkinim, 1.60 boyunda elemanın sevgilisi var, tipi iyi ama hobbit gibi kısa. Bu nasıl oluyor, kaç kızdan red yedim, benim niye sevgilim yok
Cevap
5Cevap
Boy tipten daha önemli, senin red yemen aslında zekâ ile doğru orantılı. Zekâyı ve vücudu geliştir
o hobvit nasıl buluyor zekayla ilgisi yok
kanka bide bu çocuk sosyal medyadan sanaldan arkadaşım ve sevgilileri de hep uzak mesafeden. Ben de denedim sanaldan bi kaç kıza yazdım görüldü bile atmadılar ama çocuğa kızlar kendileri yazıyor sırf tipi iyi diye. Boyu kısa orası ayrı bi konu boyunu bile sormadan tipe bakarak yav şıyolar çocuğa. Çocuk da boyunu söylüyor sorun etmiyolar
bu nasıl oluyor mantıklı mı?
kızlar genelde tipe ya da boya bakmaz sevgili olurken
neye bakıyo
kanka bide bu çocuk sosyal medyadan sanaldan arkadaşım ve sevgilileri de hep uzak mesafeden. Ben de denedim sanaldan bi kaç kıza yazdım görüldü bile atmadılar ama çocuğa kızlar kendileri yazıyor sırf tipi iyi diye. Boyu kısa orası ayrı bi konu boyunu bile sormadan tipe bakarak yav şıyolar çocuğa. Çocuk da boyunu söylüyor sorun etmiyolar
ya en basit şöyle örnek vereyim sana bu soruyu sorarken bile gizli sormuşsun. adam hesap açmış fotosunu koymuş tahminen neleri sevdiğine dair bir iki bir şey eklemiştir. doğal olarak o tarz şeylerden hoşlanan kızlar yazmıştır. fotosunun olmasını özgüven olarak görürler. sende beş metre boy da olsa gizlenirsen özgüvensizsin imajı verirsin. hani o buluyor ben niye bulamıyorum olayına gitme yani.
haklısın da benim de instagramda profil fotom var ama. Onun da var ama fotoğrafını paylaşmaz story pek atmaz. Sadece instagram repostları ve öne çıkanlarda 1 tane ayna fotosu var onda da yüzü gözükmüyor. Benim öne çıkanlar full dolu bence gizlenmekle pek ilgisi yok
İkisi de olması lazım ya
o hobbite nasıl bakıyolar sence
kanka allah için çocuğun 2 tane de exi
oldu 21 yaşındayız ikimizde bende 0 zoruma gidiyor artık bakmıyolarsa niye olsunlar zengin değil
parası hiç yok
knk harbi he bi tane exi vardı baya iyi niyetli saf bişeydi slak kızlar olur ya ders çalışır sadece inek gibi
95 alıp 5 puanı nerden kırdın hocam diye ağlayan tiplerden
Boy hic onemli degil hep tip onemli
Hayır.
beyine verio
bu sorular da sıktı
yazma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Boy ve tip elbette önemli faktörler, ancak bir ilişkide çekicilik çok daha geniş bir yelpazeyi kapsıyor. İnsanlar karşısındakinde kendini değerli hissettiği, keyifli vakit geçirdiği ve içten bir bağ kurabildiği kişileri arıyor. Belki de odaklanman gereken, dış görünüşünün ötesindeki o parıltıyı ortaya çıkarmaktır. Kendine güvenin ve içsel çekiciliğinle her zaman fark yaratabilirsin. ✨😊