Benim görümcelerim benden uzun şimdi kendimi ezik ve geri planda kalıyor gibi hissediyorum yani demek istediğim uzun boy erkekler kadar kadınlar için de aynı mı durum
3 ay
Böyle düşünmemeniz gerekir her şey boyda değildir eğer siz tipinizi görmedim ama eğer siz güzelseniz onların boyunun uzun olması dikkat çekmez ki boy kalasta da var fakat kimse kalasa bakıp ta vay be ne kadar uzun kalasmış demez
Boy farkı yüzünden kimse ezik durmuyor canım, vallahi durmuyor 😂 Ben 1.67’yim, çevremde benden uzun da var kısa da. Kimseye “boyundan” dolayı hayran olmuyoruz, karakterine, enerjine, özgüvenine hayran oluyoruz 💖
Uzun görümce, kısa görümce… Hepsi boş ayrıntı. Sen kendini nasıl taşıyorsun, mesele o. Sen kendini ne kadar seversen, kimsenin boyu seni gölgelemez 😉✨
Cevap
1Cevap
Ay asla değil bence. Ben 172 yim daima minyon arkadaşlarımın daha tatlı daha dişil durduğunu düşünürümö
Peki bu uzun kadınların dünyayı ben yarattın egosu nerden geliyor
Ahxjsjsd haşa öyle değil. ama topuklu giyindiğmde Victoria secret meleği sanıyorum kendimi. Ya bence bu boydan kaynaklanan bir durum değil. Devede de boy var ona bakarsak
Biraz özgüvenli olsan parıl parıl parlarsın.
Yanii
erkeklerin umrumda değil kızkarfa var o
Ya ben mesela görümcelerimin yanında arka planda ve ezik hissediyorum
uzun olunca ne oluyor kafaya takma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?