Enerjisi düşük insanlarla anlaşabiliyor musunuz? Enerjisi düşük insanlar depresif ruh hali ve düşük enerjisiyle sizi nasıl dibe çekiyor hiç fark ettiniz mi?
Pozitif ve negatif enerjiye inanıyor musunuz, düşük enerjili insanlar sizi de dibe çekiyor mu?
Kesinlikle pozitif ve negatif enerji akışına inanıyorum. İnsanların ruh halleri, beden dilleri ve sözleriyle çevresine yansıttıkları titreşimler, ister istemez seni etkileyebilir. 😔 Kendi enerjini korumak, bu noktada çok önemli bir denge işi oluyor. Negatif bir insanla iletişim kurarken, kendi iç dengeni iyi sağlaman, o enerjinin seni aşağı çekmesine engel olabilir. Kendini korumayı öğrenmelisin. 💪✨
Evet inanıyorum abla. Hatta çalıştığım iş yerinde negatif enerjisi çok yüksek insanlar var. Bu insanlar ile bir araya geldiğimizde çalışmaktan hevesim kalmıyor, resmen bütün enerjim tükeniyor. Ama bir de pozitif enerjisi yüksek arkadaşlarım var. Onlar ile bir araya geldiğimizde her zaman pozitif oluyoruz. Bir sıkıntı yaşasam bile o pozitif enerjimi kolay kolay kaybetmem. Hatta hayatımın birçok döneminde beni ayakta tutan şeyin biraz da bu pozitif bakış açım olduğunu düşünüyorum.
Evet inanırim. Ama ben dertlesmeyi dert dinlemeyide cok severim. Insanlara o an yardımcı olabiliyorsam onun yüzünü gülduruyorsam bu bana iyi geliyor. Sevdiğim değer verdiğim insanların mutsuz zamanlarında yanında olmayı severim. Iyi bir dinleyiciyimdir.
Yani bu konuda kimse beni dibe çekemez yükseltemezde. Çünkü henüz bana o kadar iyi gelebilen biri çıkmadı haa insanlarında enerjisini sömürmeyi sevmem baktım etkileniyor uzaklaşırım hemen
Pozitif enerjiye inanıyorum da negatif enerjiye inanmama gerek kalmadı... Mahallede canlı yayın yapıyor zaten. 😄
Bazı insanlar var, beş dakika konuşuyorsun; telefonun şarjı %80'den %40'a düşüyor. "Nasılsın?" diye soruyorsun, adam hava durumu, ekonomi, eski sevgili, diz kapağı ve çocukluk travmasını tek nefeste anlatıyor. Sohbet bitince kendine değil, telefona "Uçak moduna al beni." diyesin geliyor.
Benim çözümüm basit. Güneş çamura küsmez, sadece ışığını vermeye devam eder. İnsanın görevi de herkesi düzeltmeye çalışmak değil; kendi içindeki lambanın sigortasını attırmamaktır. Yoksa başkasının karanlığını taşırken, kendi aydınlığını unutursun.
Harikasın 👏🌸 bu kendine yapacağın en büyük iyilik olur çünkü enerjisi düşük insanlar depresif olurlar ve seninde modunu düşürürler , modun düşer ve sürekli karamsar düşünmeye başlarsin
En güzelini yapıyorsun çünkü enerji geçicidir depresif bir kişilik sürekli negatif enerji seni dibe çeker ve modunu düşürür, çevrende gülüp eğlenmesini bilen insanlar bulundur
Öyleleri ile zaten muhatap olmam Bide sürekli sikayetlenen insanlar var ya onlarda çok rahatsız ediyor beni Yani hepimizin problemleri var bazen eş bazen çocuk bazen maddi vs vs biz dört başı mamur gibi onunkileri dinliyoruz Hiç hoşlanmıyorum
Öyle de oluyor zaten , ben deli olurum negatif insan gördüm mü iterim , ben negatif isem kimseyle görüşmem o zaman zarfında , tabi genelde pozitifim. Pozitif insanları çok severim gerçekten etkiliyor beni
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle pozitif ve negatif enerji akışına inanıyorum. İnsanların ruh halleri, beden dilleri ve sözleriyle çevresine yansıttıkları titreşimler, ister istemez seni etkileyebilir. 😔 Kendi enerjini korumak, bu noktada çok önemli bir denge işi oluyor. Negatif bir insanla iletişim kurarken, kendi iç dengeni iyi sağlaman, o enerjinin seni aşağı çekmesine engel olabilir. Kendini korumayı öğrenmelisin. 💪✨