1 ayEvet bu doğru sadece olumsuza kanalize olmuş insanlarla sohbet etmek bile insanı yoruyor. Çünkü hâl sirayet eder

Mutlu ve pozitif insanlarla olmak herkese iyi gelir 23 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle 👍 Çok güzel ifade etmişsin gerçekten eline emeğine sağlık 🙏 🌺❤️
- 1 ay
Teşekkür ederim🥰💕
- 1 ay
Rica ederim ne demek 🙋
En İyi Cevaplar
1 ayEvet inanıyorum abla. Hatta çalıştığım iş yerinde negatif enerjisi çok yüksek insanlar var. Bu insanlar ile bir araya geldiğimizde çalışmaktan hevesim kalmıyor, resmen bütün enerjim tükeniyor. Ama bir de pozitif enerjisi yüksek arkadaşlarım var. Onlar ile bir araya geldiğimizde her zaman pozitif oluyoruz. Bir sıkıntı yaşasam bile o pozitif enerjimi kolay kolay kaybetmem. Hatta hayatımın birçok döneminde beni ayakta tutan şeyin biraz da bu pozitif bakış açım olduğunu düşünüyorum.
00 Yorumla
Evet hayattan sogutan tipler var aldigim nefesi bile sorguluyorum o yuzden hemen topuk ortamdan
416 Yorumla- 1 ay
En güzeli 👍 burada da çok örnekler var
- 1 ay
Gerçekten de öyle benim modum düşüyor hemen 🤣
- 1 ay
Haha 😂 en güzeli
- 1 ay
Öyle yapmaya çalışıyorum 😂 buranın en enerjik neşeli muzip fenomeni olarak tanınıyorum , bazen öyle bir şey oluyor ki karşımda ki insan sürekli depresif konusuyir motive etmeye çalışıyorum hala öyle değil böyle değil diyor , sürekli dert anlatiyir bütün geçmişini yemek sorusu açmışım ve adamın hayat hikayesini dinliyorum 😂 iyi diyorum ayıp olmasın iki güzel olumlu cümle kullanıyorum o hala devam ediyor ve okadar karamsar ve bezmiş halinden konuşma bitiyor bir bakıyorum neşem enerjim hayat sevincim gitmiş 😂 hatta bazen soru açtığım da kural koymak istiyorum enerjisi düşük negatif, gülüp eğlenmeyi bilmeyen bana yorum yapmasın diye 😂 ben buraya iki makara yapmaya giriyorum senin aşk hikayeni hayat şartlarıni dinlemeye değil ki 😂 tamam yeri gelir dertlesiriz birbirimize moral veririz yol gösteririz de arkadaşım bu her açtığım soruda da olmaz ki , enerjimi düşüren insanlara tahammül edemiyorum
- 1 ay
Haha 😂 Allah affetsin güldüm 🤣
- 1 ay
Çok değişip tipler var ya
- 1 ay
Bende onlarin yorumlarını okurken çok gülüp eğleniyorum 😂 erkekleri yorumlari efsane oluyor
- 1 ay
Evet 👍😂
- 1 ay
Rica ederim ne demek 🙋
1 aybu olayın kesinlikle doğruluk payı var.
nagatif insanlar bizim de enerjimizi sömürüyorlar ne yazık ki
18 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle 👍🌸 enerji geçicidir kimle düşüp kalkıyorsan onun enerjisinden etkilenirsin
- 1 ay
etrafımızdaki insanlar farkında olmadan bizi fazlasıyla etkiliyorlar
- 1 ay
Tabiki 👍 oyuzden negatif enerjisi düşük insanlar depresif ruh hali ile senide dibe cekiyor
- 1 ay
bunun farkına vardıktan sonra, onlardan uzak durmak en iyisi
- 1 ay
Haklısın kesinlikle öyle 👍🌸
- 1 ay
Eic icin tskrler 💗💖✨️
- 1 ay
Rica ederim 🙋
- 1 ay
💋
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle pozitif ve negatif enerji akışına inanıyorum. İnsanların ruh halleri, beden dilleri ve sözleriyle çevresine yansıttıkları titreşimler, ister istemez seni etkileyebilir. 😔 Kendi enerjini korumak, bu noktada çok önemli bir denge işi oluyor. Negatif bir insanla iletişim kurarken, kendi iç dengeni iyi sağlaman, o enerjinin seni aşağı çekmesine engel olabilir. Kendini korumayı öğrenmelisin. 💪✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Evet inanırim. Ama ben dertlesmeyi dert dinlemeyide cok severim. Insanlara o an yardımcı olabiliyorsam onun yüzünü gülduruyorsam bu bana iyi geliyor.
Sevdiğim değer verdiğim insanların mutsuz zamanlarında yanında olmayı severim. Iyi bir dinleyiciyimdir.00 Yorumla
1 ayYani bu konuda kimse beni dibe çekemez yükseltemezde. Çünkü henüz bana o kadar iyi gelebilen biri çıkmadı haa insanlarında enerjisini sömürmeyi sevmem baktım etkileniyor uzaklaşırım hemen
00 Yorumla
1 ayPozitif enerjiye inanıyorum da negatif enerjiye inanmama gerek kalmadı... Mahallede canlı yayın yapıyor zaten. 😄
Bazı insanlar var, beş dakika konuşuyorsun; telefonun şarjı %80'den %40'a düşüyor. "Nasılsın?" diye soruyorsun, adam hava durumu, ekonomi, eski sevgili, diz kapağı ve çocukluk travmasını tek nefeste anlatıyor. Sohbet bitince kendine değil, telefona "Uçak moduna al beni." diyesin geliyor.
Benim çözümüm basit. Güneş çamura küsmez, sadece ışığını vermeye devam eder. İnsanın görevi de herkesi düzeltmeye çalışmak değil; kendi içindeki lambanın sigortasını attırmamaktır. Yoksa başkasının karanlığını taşırken, kendi aydınlığını unutursun.
00 Yorumla
1 ayEvet inanıyorum böyle durum karşısında yani benim yanımda negatif enerji diye bir şey kalmaz ben deli dolu biriyim 🤫🤫😂😂
12 Yorumla- 1 ay
Sendeki enerji ölüyü diriltir 🤣😂🙈
- 1 ay
Hiç sorma birde eğlenirken gör ortama değil ortam bana ayak uydurur 😂
Düşük enerjili insanların yanında daha çok bunalıyorum resmen hayattan soğutuyorlar. Bana benim gibi neşeli insanlar lazım
12 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle 👍 enerji geçicidir kimle düşüp kalkıyorsan onun enerjisinden hemen etkilenirsin
1 ayBelirli insanların ruh halleri, bizi bir şekilde etkilediği kesin. Sürekli memnuniyetsiz olan insanlar ile ya hiç ya da çok zor anlaşırım.
11 Yorumla- 1 ay
Gerçekten de öyle senin motivasyonunu da düşürüyor, ben enerjiye çok inanırım ve enerji geçicidir
1 ayEvet inanırım. Gerçekren aşağı çekiyorlar 👍
11 Yorumla- 1 ay
Hemde nasıl, enerji geçicidir kimle düşüp kalkıyorsan onun enerjisinden etkilenirsin
1 ayOfffff işte bütün mesele bu canım benim 😌👌
11 Yorumla- 1 ay
Evet 👍💞
Kesinlikle inanıyorum. Enerjisi sömürülüyormuş gibi hissediyor insan, süreklilik devam ettiğinde.
11 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍🤗
1 ayçabalarıma rağmen enerjisi yükselmiyorsa uzaklaşırım o insandan
11 Yorumla- 1 ay
En güzeli
1 ayİnanırım bugün geç kaldın merak etmeye başlamıştık😂😂
12 Yorumla- 1 ay
Haha 😂 malum İstanbul trafiği 😂
- 1 ay
Valla bişi oldu sandım 😂 kacirilar falan seni
1 ayKesinlikle inanıyorum ve negatif insanlarla görüşmeyi tercih etmiyorum
11 Yorumla- 1 ay
Harikasın 👏🌸 bu kendine yapacağın en büyük iyilik olur çünkü enerjisi düşük insanlar depresif olurlar ve seninde modunu düşürürler , modun düşer ve sürekli karamsar düşünmeye başlarsin
1 ayKesinlikle var böyle insanlar yaşam enerjimi caliolar
13 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle 👍 enerji geçicidir depresif negatif enerji dolu bir insanla düşüp kalkarsanız onun enerjisi sizi Etkiler ve modunuz düşer
- 1 ay
En iyisi muhatap olmamak 😄
- 1 ay
👍👍👍🤗
1 ayİnanıyorum evet pozitif biri iken negatif lerin arasında psikopat a dönüştüm iyi mi😂😂
12 Yorumla- 1 ay
Haha 😂 çok normal kimle görüşüyorsan onun enerjisinden etkilenirsin
- 1 ay
Negatif lerle😂😂🤪
1 ayBen eskide çok enerjik neşeliydim depresif insanlar enerjimi düşünürdü ama 3 4 yıldır ben depresiftim ama ben depresifken kimsenin enerjisini düşünmüyordum sadece insanlar benden uzak dursun isterdim
13 Yorumla- 1 ay
En güzeli 👍 çevrende enejini sömüren insanlar olunca hemen onlara mesafe koymak en iyisi, unutmayın enerji geçicidir kimle düşüp kalkıyorsan onun enerjisinden etkilenirsin
- 1 ay
Aslında negatif enerjili insan değil kötü niyetli manipülatif insan düşürüyor
- 1 ay
Gerçekten öyle çok haklısın
Gizli Üye(36-45)1 ayKesinlikle öyle
Çok iletişime gecmemeye çalışıyorum22 Yorumla- 1 ay
En güzelini yapıyorsun çünkü enerji geçicidir depresif bir kişilik sürekli negatif enerji seni dibe çeker ve modunu düşürür, çevrende gülüp eğlenmesini bilen insanlar bulundur
Cevap sahibi1 ayÖyleleri ile zaten muhatap olmam
Bide sürekli sikayetlenen insanlar var ya onlarda çok rahatsız ediyor beni
Yani hepimizin problemleri var bazen eş bazen çocuk bazen maddi vs vs biz dört başı mamur gibi onunkileri dinliyoruz
Hiç hoşlanmıyorum
İnsanların enerjisinin birbirini etkilediğine inanıyorum. Sürekli negatifliğe maruz kalınca ister istemez sen de yoruluyorsun. Bu yüzden enerjimi korumayı ve bana iyi gelen insanlarla vakit geçirmeyi tercih ederim.…☺️
00 YorumlaGenelde işinize gelmediği yorumları aldığınız için enerjiniz düşüyor objektif olamıyorsanız yapmayın bu işi ula arada eleştiriye açık olunuz sürekli pohpohlamayı bırakınız ama yapamazsınız çünkü sizde o irade yok
00 Yorumla
1 aybence gerçekten öyle bir şey var. bazı insanlar sanki benim ruhumu emiyor
11 Yorumla- 1 ay
Tabiki var enerji geçicidir depresif bir ruh negatif enerji insana hemen geçer modunu düşürür, oyuzden ben enerjiye çok inanırım ve çok etkilenirim
m 1 ayHerkese pozitif enerjimi gönderiyorum. ✨ Gerçi negatif olsam da değişen bir şey yok, sadece duygular aynı kalıyor. Evet, inandığım için her zaman pozitif kalmaya çalışıyorum.
00 YorumlaBen herkesle anlaşıyorum 🙂
14 Yorumla- 1 ay
Ne güzel işte uyumlu bir insansın demekki
- 1 ay
Harikasın 👏
İnanıyorum evet. Öyleleri benimde enerjimi düşürur
11 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍
1 ayKesinlikle doğru 🤝
13 Yorumla- 1 ay
Ben enerjiye çok inanırım ve enerji karşı tarafa çabuk yansır ve etkiler
- 1 ay
Öyle de oluyor zaten , ben deli olurum negatif insan gördüm mü iterim , ben negatif isem kimseyle görüşmem o zaman zarfında , tabi genelde pozitifim. Pozitif insanları çok severim gerçekten etkiliyor beni
- 1 ay
Çok doğru 👍👏 💖🌹
1 ayDipte olanı çekersin çıkar. seni dibe çekeni tehlikeli.
00 Yorumlaİnanirim benimde modumu düşürüyor enerji uyumu gerekli
00 YorumlaPozitif ve negatif enerjiye inanıyorum. Düşük enerjili insanlar beni de dibe çekiyor. Evet.
00 Yorumla
1 ayİnanıyorum, düşük enerjili insanlardan uzak duruyorum.
00 Yorumla
1 ayEvet oyle bir durum var. Ozellikle kadinlar depresif surekli sikayet eden erkek sevmezler.
00 YorumlaBunları unuttum kimse umurum da değil enerjiymil negatifmiş salla gitsin
00 YorumlaDüşük enerji gördüğüm yerde ve insan onun yanında kalmam
00 Yorumla
1 ayevet inanıyorum ve çevremde o tip kişilikleri barındırmıyorum.
00 YorumlaHayır inanmıyorum pozitif ve negatif insanlar etkilemez beni.
00 Yorumla
1 ayKesinlikle insnıyorum
13 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle 👍 Ben enerjiye çok inanırım ve enerji geçicidir kimle düşüp kalkıyorsan onun enerjisinden etkilenirsin
- 1 ay
Aynen öyle Enerjini kendine saklıycaksın
- 1 ay
Aynen öyle 👍
Bu pozitif negatif enerji Frekans meselesi aslında insanlar genelde negatif frekansa odaklanır o yüzden çevresinede negatif enerji yayar çünkü hep o frekanstadırlar. Bunu çoğu insan istemeden yapar zaten isteyerek kimse yapmaz diye düşünüyorum
00 Yorumla
1 ayTabikide Mutlu'nun yanında mutlu üzgünüm yanında üzgün olursunuz en ufak örnek düğünde herkes mutlu cenazede ise herkes üzgün bu insanlar neden yan yana çünkü aynı frekanstalar
00 YorumlaÇok inanırım ve beni çok etkiler ortamın enerjisi
11 Yorumla- 1 ay
Aynı ben işte 😂
1 ayEnerjimi düşürüyorlar
11 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle 👍😂
1 ayİşyerinde var modumu düşürmesin diye yaklaşmıyorum kulaklığım ve ben mutluyuz ☺️
00 Yorumla
1 ayİnanıyorum ve bulaşıyor da
00 YorumlaSomurtkan ve ufleyip pufleyen insani sevmem
00 Yorumla
1 ayBazı zamanlar hissediyorum
00 Yorumla
1 ayPek muhatap olmuyorum
00 Yorumla
1 ayRuh emiciler olduğunu inanıyorum😀
00 Yorumla
1 ayİçimi karartıyor öyle insanlar
00 Yorumlahayatıma sokmadığım için çekmiyorlar
00 YorumlaKesinlikle öyle
11 Yorumla- 1 ay
👍🤗
Ayyy hayattaa
11 Yorumla- 1 ay
Bizden uzak olsunlar 🤣
Inanirim
03 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle 👍 enerji geçicidir kimle düşüp kalkıyorsan onun enerjisinden hemen etkilenirsin
1 ayKesinlikle inanırım
00 Yorumla
1 ayOlabilir.
00 YorumlaTabıkı inanıyorum
00 YorumlaEvet çeker
00 YorumlaEvet çekiyor
00 Yorumlaİnanırım
00 Yorumla
1 ayBilmem olabilir
00 Yorumlaİnanıyorum.
00 Yorumla
1 ayEvet inanıyorum