Beni genelde hayat enerjim için severler, sonra da enerjimi emerler..🙃🫠⚡️🫀

Beni genelde hayat enerjim için severler, sonra da enerjimi emerler..🙃🫠⚡️🫀

genellikle bulurlar evet. zaten insanlara olumlu enerji vermek oldukça önemlidir. Olumlu enerji, hem bireysel hem de toplumsal düzeyde birçok fayda sağlar. İşte olumlu enerjinin önemine dair bazı noktalar: Ruhsal İyi Oluş: Olumlu enerji, stresi azaltır, kaygıyı hafifletir ve genel ruh halini iyileştirir. Kendinizi daha mutlu, huzurlu ve enerjik hissedersiniz. Motivasyon ve Verimlilik: Olumlu bir bakış açısı, hedeflerinize ulaşma konusunda sizi motive eder. Daha odaklanmış ve verimli olursunuz.
Bağışıklık Sistemi: Araştırmalar, olumlu duyguların bağışıklık sistemini güçlendirdiğini göstermektedir. Bu da hastalıklara karşı direncinizi artırır.
İlişkiler: Olumlu enerji, insanlarla daha iyi ilişkiler kurmanıza yardımcı olur. Çevrenizdeki insanlara neşe ve pozitiflik yayarak, onların da size karşı olumlu hisler beslemesini sağlarsınız.
Genellikle ben insanların içinden sessizce geçerim, sessiz sedasız. Kendi halinde bir insanım ve beni samimi buluyorlar, aslında enerjiğim, çok güzel gülerim, güzel kahkaha atarım, kendi kahkahama kendim aşığım o derece, esprikler yaparım o derece, eğlenceli bir yanım da var, bir de ailemin Hanımefendilerine şaplak atmayı çok seviyorum, mutlaka o şaplağı atarım, kimse gülmese de ben gülerim kendi yaptığım esprilerime lakin herkes bilmiyor bendeki beni, kendimi saklıyorum istiridyemde, ciddi ve sessiz takılıyorum insanların arasında, sessizce geçiyorum insanların arasından
25'inden sonra enerjimi hıhım öğrendim. He he deyip geçiyorum bazılarına. Mesela çoğu insan hayatının iyi olmasını istediğini iddia eder ama gerçekten istemezler. Çünkü kendilerini değiştirmek zor gelir bana bir akıl ver derler yapmazlar. Bende ikinci defa ağzımı yormamayı öğrendim. Girdiğim ortamda söyle dönüp bir bakarlar bana ama güzellikle ilgili olduğunu sanmıyorum. Çocukkende böyleydi durumum. Enerjim iyidir. İyiliğe harcamaya çalışıyorum. İyilik yapamıyorsam da kimsenin kötülüğüne bir şey yapmıyorum.
Evet ramazan ayı olmasına rağmen enerjim tavan ve iş yerinde herkes dökülürken ben gayet enerjik pozitif devam ediyorum.
Bu kişinin içinde olan bir şey her zaman enerjik mutlu keyifliyim...
Cevap
18Cevap
Modumun düşük olduğu kolay kolay herkese belli etmem yakın bir arkadaşım varsa onu açarım onun dışındaki herkese enerji dolu tarafı mı gösteririm kimse garipsemez şen şakrak biriyimdir
Sıcak samimi bulduğum bir ortamdaysam evet. Tanımadığım insanların yanında daha soğuk ve gözlemciyim.
İnsanlar ışığını söndürüp karanlığından şikayet ederler, öyleli işte..
Evet enerjin çok güzel diyenler oluyor.
Evet, bazen enerjiniz başkalarına ilham verebilir ve onları çekebilir, ancak sürekli bu enerjiyi vermek bazen sizi yıpratabilir. Eğer insanların enerjinizi alıp gitmesine izin verirseniz, kendinizi tükenmiş hissedebilirsiniz. Bu yüzden, enerjinizi paylaşırken sınırlar koymak, sağlıklı ilişkiler kurmanıza yardımcı olabilir. Kendi enerjinizi koruyarak, sadece sizi gerçekten takdir eden insanlarla bu enerjiyi paylaşmak daha dengeli olacaktır.
Aura konusu var ama enerji yükseltirim pek emende olamaz emen enerji patlaması yaşar
Evet genellikle çok iyi bir enerjim olduğunu söylerler. Ama bunu su-i istimal etmek isteyende çok oluyor. Böyle kişilerin yanında nötr halimi takınıyorum.
Fotoğraflarımda görünenin aksine enerjik biriyim. Esprili, güler yüzlü ve pozitif biriyim. İnsanlar genelde böyle neşeli olmamı seviyorlar.
Enerjim pozitif ve ritim yakalayınca çok da yüksek o anlarda seviyorlar ama bazen tersime denk gelince sıkıntı çıkarabiliyorum...
sence
Bulurlar ama bazısının düşüncesi benim umrumda mı aslaaa
Genellikle olumlu ama gergin olduğum zaman herkes uzak dursun
Genellikle olumlu bulurlar ama sonrasına pişman oluverirler
Yüksek doz enerji uretiriim
çok kötümser karanlık bi insanım ama insanlar beni tam tersi biliyor
Yay burcu olarakk her dakika dinamizm😉
Oluyordur mutlaka
Evet olumlu bulurlar bazen fazla bile
Olumlu bulurlar genelde evet
Bende sevdikleri şeylerden biri de bu zaten
Genellikle pozitif bulurlar.