Herhangi bir işle uğraşırken aklımda sürekli bugün şu işleri bitirmem gerekiyor diye bir sekme açık, o liste asla sıfırlanmıyor, bu durumu yaşıyor musunuz, çözümünüz nedir?
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herhangi bir işle uğraşırken aklımda sürekli bugün şu işleri bitirmem gerekiyor diye bir sekme açık, o liste asla sıfırlanmıyor, bu durumu yaşıyor musunuz, çözümünüz nedir?
evet o yüzden hiçbir şeyin sonunu getiremiyorum. bunları önceliklere ayırmak gerekiyor onu da yapamıyorum. yapay zeka ile işbirliği içerisindeyim ona tüm aklımdaki ve soruları gönderiyorum o bana "şu an önceliğimiz bu şu ondan uzak dur şimdilik" diyor. gene aklımda ama bitmiyor. not alıp devam etmeye çalışıyorum ama çok zor. bir de ben de sadece iş gibi değil bir soru bir kelime başka bir düşünceyi soruyu doğuruyor. bitmiyor kafamdaki karmaşa. beni yoransa o sayılmaz insanlar yoruyor.
Aklındakileri yazıya dök liste yap bence yapay zeka bu konuda daha çok kafanın karışmasını sağlar
Bu durumu yaşayan tek sen değilsin, çok sayıda kişi buna benzer bir süreçten geçiyor, seni anlıyorum. Zihnimizdeki o bitmek bilmeyen "yapılacaklar" listesi bazen yorucu olabiliyor. Belki de bir işi yaparken tüm odağını ona verip, sonraki işe geçmeden önce kendine minik bir "tamamlandı" molası verebilirsin. Bu, zihnine bir kapanış sinyali verir ve bir sonraki adıma daha ferah başlamana yardımcı olabilir. 🧘♀️ İşlerini sıralamak da işine yarayacaktır. ✅
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?