2002 yılında doğdum ve 24 yıldır hiç arkadaşım olmadı. Bu asosyalik sorununu nasıl çözebilirim?
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2002 yılında doğdum ve 24 yıldır hiç arkadaşım olmadı. Bu asosyalik sorununu nasıl çözebilirim?
Cevap
2Cevap
Abicim artık arkadaşlık denen şey de bitti sayılır. Kimse samimi ve güvenilir değil artık. Bence yalnız uçmaya alışmalısın bizler gibi.
Yakında intihar etmeyi düşünüyorum
Her gün acı çekmektense bir gün acı çekerim daha iyi her günüm çileyle geçiyor
Sen benim hayatımı görsen böyle konuşmazdın hayatım kördüğüm olmuş anca bu düğümü ölüm çözebilir başka hiç bir şey çözemez
Belki son konuştuğum insan sen olabilirsin çünkü birkaç gün sonra intihar edeceğim 😭
10 yıldır psikiyatriye ve psikoloğa gidiyorum her dediklerini yapıyorum dedim yani bu konuda uzman olan doktorlar bana yardımcı olmuş ve attığım adımların haddi hesabı yok yine çözülmüyor ya bana büyük ihtimalle büyü yapılmış ya da biri bana beddua etmiş işte bu yüzden intihar edeceğim
Temel sorun, neden olmadı?
Bilmiyorum insanlar benimle konuşmuyor
Yakında intihar etmeyi düşünüyorum
Biliyorsun
Neden insanlar seninle konuşmuyor cevap ver?
10 yılı aşkın bir süredir psikiyatriye ve psikoloğa gidiyorum. Her dediklerini yapıyorum ama değişen bir şey yok. Onlar bile beni çözemedi.
Bipolar mısın
Sadece bipolar olamaz.
Söylerken atladigin bir şeyler olmalı
Eksik bir şeyler var
Tamamlanmayan bir şeyler
Noksan mi kalıyorsun aşırıya mi kaçıyorsun?
herkesin kendi hayatı ama mantıken yetişkin insan intiharı düşünmez zaten
İntiharin zaten anlamlı bir tarafı yok.
Ömür öyle ya da böyle bitecek, kendin son vermeyi düşünerek hata yaparsın. Anlamı da yok böyle düşünmenin.
Sorunun çözümü olabilir.
Siz benim hayatımı görseniz böyle konuşmazsınız hayatım kördüğüm olmuş anca bu düğümü ölüm çözebilir başka hiç bir şey çözemez
Eee?
Sen benim hayatımı gördün mü ki anlamayacagimizi düşünüyorsun?
Bu dünyada dert sahibi olan tek kişi kendini mı görüyorsun?
Bütün her şeyin özellikle sana karşı muhalif olduğunu ve özellikle seni çembere aldığını mi sanıyorsun?
Şahıs özelinde dünya hicbirimizi böyle bir hedef tahtasına koymuyor dostum.
Bakış açın çok yanlış.
Bak bir defa çok karamsarsin. Hayatında sorunlar ve olumsuzluklar elbette olacak ya.
Milleti boş ver. Millet ile kıyaslama kendini.
Senin iyi olman icin onlarında aynı sorunlara sahip olup sonra başarılı olması gerekmez veya sorunsuz olup ben sanssizim demen çok absürt.
Kıyas yapamazsin.
Kıyas yapmak başlıca bir hastalıktır zaten.
Aslında haklısın ama bu sorunum yıllardır devam ediyorum neden çözemiyorum anlamıyorum
Belki son konuştuğum insan sen olabilirsin çünkü birkaç gün sonra intihar edeceğim
İsterse on yıllardır devam etsin
Cozemedigini söyleme
Sen adım atmiyorsun
Az önce dediğim gibi 10 yıldır psikiyatriye ve psikoloğa gidiyorum her dediklerini yapıyorum dedim yani bu konuda uzman olan doktorlar bana yardımcı olmuş ve attığım adımların haddi hesabı yok yine çözülmüyor ya bana büyük ihtimalle büyü yapılmış ya da biri bana beddua etmiş işte bu yüzden intihar edeceğim
En iyisini biliyorsan eğer biz ne söyleyebiliriz ki?
Ben sizin bir şey söylemenizi beklemiyorum ki ve sana silah zoruyla da cevap yazdırmadım yazmasaydın o zaman neden yazdın ki kardeşim insanlarla dalga geçmek neden bu kadar hoşunuza gidiyor anlamıyorum ki
Yoo, sadece en iyisini bildiğini ifade ediyorsun, bu tüm yolları kapatıyor zaten
Ki, dalga geçmiyorum, asla... Yazdım, çünkü bir fikrim vardı, bunu ifade ettim, senin kendini ifade ettiğin gibi...
Kusura bakma kırıcı olduysam, saygısızca davrandiysam, öyle bir yaklasimim olduysa da farkinda değilim 🙏
Bende seni kırdıysam özür dilerim aslında ben kendime sinirliyim neyse mezara girince rahatliyacam
Estgf, canın sağolsun farkındayım
Neyse umarım senin ve tüm hemcinslerimin güzel bir hayatları olur benim gibi olmazsınız
Bu adamı anlıyorum
Bende aynı durumdayım psikiyatri psikolog ve iyileşemiyorum 6 yıldır iğrenç bir hastalığa sahibim mizofoni diye ve OKB
Ve depresyonda 3-4 yıldır mevcut o yüzden haklı aslında
Ama aşılabilir ne kadar iğrenç hissettirdiğini biliyorum
Sizleri sizin kadar iyi anlayamam elbette
Hayat, her alanda çeşitli savaslari sürdürdüğümüz bir yer, sizlerde bu savaşı sürdürebilirsiniz bence
Hiç aşamıyacakmışız gibi hissettirmesini de biliyorum ayrıyetten bende Anoreksiya da var ben niye hayattayım esas
@Yeşil_GözlüKız siz kızlar herşeyi hak ediyorsunuz hiç acımıyorum kızları aşağılamak gerekiyor çünkü bundan anlıyorsunuz sizi çözdüm kendinizi bulunmaz hint kumaşı gibi görünüyorsunuz ama mağrurlanmayın sizden büyük Allah var ki siz Allah'a bile inanmıyorsunuz çünkü @mı olanın dini imanı olmaz
Belki de bunu aşmak yerine bununla yaşamaya alışıp bununla savaşmak en çıkar yol olabilir?
Bana bak haddini aşma adam akıllı konuş şurada sana örnek gösteriyorum senin gibi sorunları olan insanlar var diye seni teselli etmek zorunda değiliz boş boş genel yargı yapma benim annem bile yok boş boş konuşup canımı sıkma klavye delikanlısı çok burdan gerçek hayatta hakaretten şikayetçi olduğum oldu haddini bil
Allah’a havale ettim senin gibileri hakketiğinizi bulun başka da bir şey demiyorum uygulamayı da kullanmıyorum eskisi kadar zaten yaz kendini aklınca deşarj et sen hayal dünyana göre yaşa
Soran, senin yaptığın büyük terbiyesizlik farkındasın dimi?
@Yeşil_GözlüKız sana hakaret ettiğim falan yok sadece kızlar bunlar anlıyor istediğin kadar kendini acındırmaya çalış hiç acımam sizlere beter ol beter umarım daha beter yaşarsın
@paranoyak-maan abi hiç terbiyesizljk değil kızlar hak ediyor onlar bencil egoist değişik varlıklar çözemedim
Hayır senin yaptığın terbiyesizlik
Birilerinin sana yaptığı terbiyesizligi kalkıp da tüm hepsine mâl edemezsin.
Sadece bir kişi değil ki kızların tamamı öyle ben ne kızlar gördüm ne ortamlara girdim çıktım ama hepsi aynı anıt sayaca bakarsan anlarsın ne demek istediğimi
Tamamı öyle değil yanlış düşünüyorsun.
Çok yanlış...
Sadece eskiden yaşamış kadınlar öyle değildi Kurtuluş Savaşı'nda yaşamış kadınlar ne fedakarlıklarda bulundular biliyor musun vatan için canını ortaya koydular var mı ya bundan daha ötesi şimdi kızlara bak sadece @mı olduğu için kendilerini bir bok sanıyor kibirli egosit varlıklar
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumunu değiştirmek istemen harika bir başlangıç ✨. İnsanlarla küçük adımlarla iletişime geçmeye başlayabilirsin; belki ilgi alanlarına uygun bir kursa katılmak ya da gönüllülük faaliyetlerinde bulunmak gibi. Beden dilin ve samimi gülümsemen, başkalarına açık olduğunun ilk sinyali olacaktır 🗣️😊. Unutma, ilk adım her zaman en zoru ama en değerlisidir.