Daha başarılı olmak için kadın sayısını mı artırmak lazım? 🤔 Aklımda yine deli sorular 😂
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Daha başarılı olmak için kadın sayısını mı artırmak lazım? 🤔 Aklımda yine deli sorular 😂
Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır sözü bir muamma ; Ama Şöyle bir gerçek var ki her başarılı erkeğin yanında bir kadın mutlaka olur diyebilirz 😅
Hayır 😃 her zaman değil varsa da ya terk edip giden bir kadın ya da ihanet eden ne bileyim kötü yanlariyda var hep destek olarak algılamak doğru olmaz 😂
Tabi insan acıdan da doğar 😃 güçlenir
Ben sevdim baya hemde 😂 onun kadar gerçek onun kadar sadık bir şey görmedim hayırdır 😂
Biri bu adamı burdan alsın çok konuşuyor ya 😂
Konuşmayı da bilmiyor hakim bey 😂
Bı kere konuşmayı sana ben öğretmedim yalancı 😂
😂😂😂tabi tabi
Evet bir kadından başka kadınlarda olabilir. Örneğin annesi, ablası, kız kardeşi, kız çocuğu, kız yeğeni falanda desteklemiş olabilir
Aa bak unutmuşum tabii ki teyzesi, halasıda destekleyebilir. Bu kadarı yeterde artar bile. Başkasına gerek yoktır bence wgsjhdhdjd
Eic için teşekkürlerr
Peki başarılı kadının arkasında kim var? Al sana deli sorularina yenisi
Senin detayı sormak bile istemiyorum gülmekten karnıma ağrı girdi 🤣 gözümde canlanan şeyler sinir bozucu çok fesatim bu akşam 🤪
Senin detayı sormak bile istemiyorum gülmekten karnıma ağrı girdi 🤣 gözümde canlanan şeyler sinir bozucu çok fesatim bu akşam 🤪
Kesin tabii 4 yetmez daha fazla olmalı🤣🤣
Öyle görünüyor 🤣
Rica ederim😅
Teşekkür ederim eic için
Kafama tkilan başka bir şey varsa sor cevaplayalim😂
Kafana*
Yok artık daha neler🤣
Yok artık daha neler🤣
Bu söz, aslında bir kişinin hayatındaki motivasyonu, desteği ve anlayışı simgeler. Başarıya giden yolda önemli olan, hayatında seni gerçekten destekleyen, ilham veren ve sana inanan nitelikli bir ilişkiye sahip olmaktır. Sayı değil, nitelik ve uyum seni daha ileriye taşır. 💫
Cevap
15Cevap
Birkaç kadın olabilir eşi , annesi , kardeşi... illa aklınız başka yerde ahhh bu erkekler skdkkd
Arkamda kimse yoktu. bugünlere kendim geldim. tek başıma zaten güçlü olan insan yalnız güçlüdür. tek başına başaramayan güçsüzdür.
Buna katılmayalım da neye katılalım. d
O ses Türkiye 😅
Ben bilmem eşim bilir 😂
Kim milyoner olmak ister 😂
Devrelerim yandı yeter 😂
bi insan desteksiz de kazanabilir, iş herkesin kendinde bitiyor. "her" sozcugune katilmiyorum yaniii sacma bi soz bence objektif olmak gerekirse
Bir yere kadar ablam oldu abi bu kişi benim herşeyimi bildi her konu da yardımını esirgemedi bir yerden sonra sevgilim oldu hep destekçim oldu beni hiç yalnız bırakmadı
Katılmıyorum ne yazık ki. Çünkü birşeyleri yanlız başarıyor çoğumuz ve çoğumuzun başardıktan sonra kadınlar kendisine pay çıkarmaya çalışıyor.
İnsanın biraz içinde olacak biraz da şansı olacak ya arkanda olan kadın erkek meselesi değil sadece
Belki doğrudur ama ödüm kopuyor bir erkeğe hayrım dokunacak diye haketmiyorlar 😂
Asla hemde😂
Her başarılı erkeğin arkasında ' onu destekleyen' bir kadın vardır olacak o
😎🙏
Hic bilmiyordum. beni batiran hep kadinlar oldu ama hhshshsh
Onlar önce döth kadar çantaların'da kaybolan çorabının eşini bulsun, jdjdjd :-)
Yok canım kimsenin arkasında olamayız ben hep öndeyşz
Kesinlikle katılıyorum ya böylelerin çok örneklerini gördüm ve kadının fikrini düşüncesini sormayınca hata yaptıkalrıno farkettim açıkçası bu fikrimce değil bilinen dünyaca bir araştırma
kaçtane lazım başarı için
ben basiriliyim hiç bi kadin yok :d
Katılmıyorum 😃
Biyere gelmedik ama olsa iyi olur bi kadın
Evet varır bir kadın
O seni performansa bağlı
Evet katılıyorum
Sana kaç lazımsa oradan hesapla
Hımm tabi
Erkeklere olan inancımız sıfır sıfırrr jcjd
He aynen kckg
İnanmayrum ula