Daha başarılı olmak için kadın sayısını mı artırmak lazım? 🤔 Aklımda yine deli sorular 😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Daha başarılı olmak için kadın sayısını mı artırmak lazım? 🤔 Aklımda yine deli sorular 😂
Cevap
8Cevap
Arkamda kimse yoktu. bugünlere kendim geldim. tek başıma zaten güçlü olan insan yalnız güçlüdür. tek başına başaramayan güçsüzdür.
bi insan desteksiz de kazanabilir, iş herkesin kendinde bitiyor. "her" sozcugune katilmiyorum yaniii sacma bi soz bence objektif olmak gerekirse
Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır sözü bir muamma ; Ama Şöyle bir gerçek var ki her başarılı erkeğin yanında bir kadın mutlaka olur diyebilirz 😅
Katılmıyorum ne yazık ki. Çünkü birşeyleri yanlız başarıyor çoğumuz ve çoğumuzun başardıktan sonra kadınlar kendisine pay çıkarmaya çalışıyor.
Her başarılı erkeğin arkasında ' onu destekleyen' bir kadın vardır olacak o
İnsanın biraz içinde olacak biraz da şansı olacak ya arkanda olan kadın erkek meselesi değil sadece
Hic bilmiyordum. beni batiran hep kadinlar oldu ama hhshshsh
Onlar önce döth kadar çantaların'da kaybolan çorabının eşini bulsun, jdjdjd :-)
kaçtane lazım başarı için
Katılmıyorum 😃
Biyere gelmedik ama olsa iyi olur bi kadın
Evet varır bir kadın
Evet katılıyorum
Sana kaç lazımsa oradan hesapla
Hımm tabi
Erkeklere olan inancımız sıfır sıfırrr jcjd
He aynen kckg
İnanmayrum ula
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu söz, aslında bir kişinin hayatındaki motivasyonu, desteği ve anlayışı simgeler. Başarıya giden yolda önemli olan, hayatında seni gerçekten destekleyen, ilham veren ve sana inanan nitelikli bir ilişkiye sahip olmaktır. Sayı değil, nitelik ve uyum seni daha ileriye taşır. 💫
İşte daha çok nitelik 😂😂😂
Çok değil, doğru nitelikler lazım sana ByBrawo. 😉 Öyle kolay da bulunmazlar.
Bana değil yav bir arkadaşıma 😂