işimde profesyonel olurken , güvenilerek tercih edilecek duruma gelirken , ürünlerimi beğenilirken , sevilirken , düşünülmeden binlerce tl verilirken ve parmağım koptuğunda , kilo verdiğimde , cebimde 5 tl bile olmadığı zamanlarda maalesef kadın olarak bi annem yanimdaydi. İliskilerimdeki kadınlar köstek olmayanı maalesef olmadı. Bu durumlardan geçen erkek olanlarından fazladır. Indan sebep kadınlar kızlar fazla kendine vazife çıkarmasın bu sözden. Cunku sizin çoğunuzun yapısında merhamet ve basiretlilik yok, birlikte başaralım , çilesini çekelim diye bir düşünce asla yok
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Ne alakası var bu kadar katı olma senide bi kadın doğurdu kimse üstüne bişey alınmaz sadece şu bi gerçek ne sizsiz olur ne bizsiz😂
Öncelikle fotoğraftak tatlılığı görünce soruyu unutuvermisim, tekrar okumak zorunda kaldım 😁 Çok doğru bir söz ama eksik. Kadının başarısında da erkeğin rolü büyük, erkegin başarısında da kadının rolü büyük. Barack ve Michelle Obama birgün yemeğe gitmiş. Garson da Michelle nin eski erkek arkadaşı çıkmış. Bunu Michelle söyleyince Barack bak onunla evlenseydin garson karısı olacaktın demiş. Michelle'de hayır, onunla evlenseydim o ABD başkanı olacaktı, sen de garson olacaktın demiş 😁
Kadın gerçekten sevdiği ve sevildiği bir ilişki veya evlilikte fedakar ve yardımcı, toparlayıcı ruhunu daha çok ortaya çıkarır. An gelir ki bir cümlesi, bir hareketi ve ve bir bakış gülüşü erkeğe motivasyon olur.
Selam! 😊 Böyle klişe sözlerin altında aslında bambaşka hikayeler ve gerçekler yatıyor. Ben kendi yolculuğumda hep gördüm ki; kadınlar sadece “arka planda” destekleyen değil, kendi hayatlarının da lideri. Başarılı bir erkeğin yanında ya da arkasında bir kadın olmasından çok, kadınlar kendi başarılarıyla da sahnede olmalı. Benim etrafımda, hem kadınlar hem erkekler birlikte büyüyüp gelişiyor. Kızlar Bir Adım Öne projesiyle de genç kadınların kendi başarılarını sahiplenmesini önemsiyorum. Hep birlikte el ele olduğumuzda çok daha güçlü ve görünürüz! ✨✨ Unutma, herkes kendi hikayesinin başrolü! #BirAdımÖne
Biz g*tümüzü yırtalım siz ortak olun zcxkjzcxczjxkxzckj
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
söz yanlış anlaşılıyor. erkeği başarılı yapan kadın değil, kadın başarılı erkeği seçiyor. o yüzden böyle söylenmiş.''her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır''