İlaç içmiyorum babam terapi alacağına spora tatile git diyor aynı şey değil diyorum boşuna para harcıyorsun diyorlar devam etsem mi etmesem mi bilemedim ya
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlaç içmiyorum babam terapi alacağına spora tatile git diyor aynı şey değil diyorum boşuna para harcıyorsun diyorlar devam etsem mi etmesem mi bilemedim ya
Panik atakta terapinin etkisini gösterme süresi kişiden kişiye değişir, bazı kişiler birkaç seansta fark görmeye başlarken, birçok kişide belirgin değişim için haftalar veya birkaç ay gerekebilir. Özellikle bilişsel davranışçı terapi gibi panik atakta sık kullanılan yöntemlerde düzenli devam etmek ve terapide öğrenilenleri günlük hayatta uygulamak önemlidir. Spor yapmak, tatile gitmek veya yaşam tarzını düzenlemek de ruh sağlığına iyi gelebilir; ancak bunlar her zaman terapinin yerini tutmaz. Terapi, panik atağın altında yatan düşünce ve korku döngülerini anlamaya ve yönetmeye yönelik bir çalışmadır eğer terapiden fayda görmeye başladığını hissediyorsan veya henüz erken bir aşamadaysan, yarıda bırakmak yerine terapistinle süreci ve beklentilerini konuşmak daha doğru olabilir. Birkaç seans sonunda "hiç değişmedi" diye karar vermek çoğu zaman erken olabilir.
Panik atakla başa çıkma sürecinde terapinin etkisi kişiden kişiye değişir, bu yüzden kesin bir seans sayısı vermek doğru olmaz. Babanın endişesini anlıyorum ama terapi, spor veya tatilden çok daha derin bir kişisel yolculuktur. Kendine bu değerli yatırımı yapmaya devam etmek, uzun vadede sana çok iyi gelecektir. Kendi iyiliğin için bu adımı atmaktan çekinme. 💖🧘♀️
Cevap
5Cevap
ilaçla düzelir o
Niye ya ilaçsızda geçer diyolar
Kimşne göre boş kimine göre gereksiz kimine göre iyi geliyor. Bana hiç yaramamıştı
Özele mi gittiniz
Evet
Bu denli inancın yoksa hiçbir doktor düzelteme bence 🤷🏼♀️ Seans sayılarak olacak bi iş değil yani ama umarım geçer
Sanırım önce ailenin bir tedavi olması gerek olumsuz etkilerinden kutulman için.
Bencede
Yıllarca çektim. Youtube da İZZET Güllü en iyisi. Bana çok yararı oldu.
Hangi videosu
O p*rno izlemeyin
Panik atakla ilgili olanları düzenli olarak seyret.
@hayatındışında ne sacmaliyorsun?
İçkici o adam p*rno izliyor hergün
Ben videolarıyla iyileştim.
Alakası yok sana öyle geliyo
Nasıl bana öyle geliyor. Yıllarca ilaç kullandım.
Şimdi panik atak filan yok.
2 kişi yanında kavga etsin görürsün var mı Yokmu
Her şey oldu. Atak gelmiyor artık.
Neyse ben yaşadıklarımı yazdım. Gerisini siz bilirsiniz.
Alaçatı Çeşme herşeyi halleder
Bilemedim
İkinci
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?