Eskisi gibi değilim ne yapmalıyım?

Eskiden çok enerjiktim pozitif bir enerjim vardı hep kıpır kıpırdım bu sene ne oldu bilmiyorum kafam çok dolu yatağımdan çıkasım yok insanlara tahammül edemiyorum kız kardeşime bile eskiden yatmayı uyumayı sevmezdim kalkar televizyon izlerim pc başında bişeyler yapardım paten kayardım spor yapardım insanlarla aram iyiydi nedenini bilmiyorum artık tükenmiş gibiyim bütün enerjim bir anda çekildi insanlar konuştukça sinirleniyorum başım çok ağrıyo dengesiz hareketlerim var tek istediğim odamda tek başıma yatmak ve kafam inanılmaz dolu beynim erimiş gibi hiç bişeyi aklımda tutamıyorum odaklanamıyorum hemen unutuyorum neden böyle oldum bilmiyorum ve bu halimden hiç mutlu değilim nasıl eskisi gibi neşeli enerjik biri olabilirim genelde 8-9 saat uyuyorum ama göz altlarım hep mosmor gözümü bile açamıyorum kimseyle konuşmak istemiyorum eskiden yaparken çok mutlu olduğum şeyler artık bana çok gereksiz sıradan önemsiz geliyo ve bunu gibi şeyler eski enerjimi istiyorum ne yapmam gerekli yardımcı olur musunuz
Eskisi gibi değilim ne yapmalıyım?