Sorulara bakıyorum da, herkes mi özgüvensiz arkadaş, nedir bu yahu? Ne yaşadınız da bu kadar güveniniz düştü?
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özgüven problemlerinin ana kaynağı kıyastır. İnsanlar kendilerini hipodromda zannediyor. Boy ten beden ölçüleri burun dudak maddi güç sosyal statü o kadar çok kulvar var ki hangisinde birinci olmak istediklerine değil hepsinde en iyisi olmak istediklerine odaklanmış durumdalar. Kendilerine bakıp biraz gülümsemeye edinir oldular. Hepimiz güzeliz hepimizin birbirimizden farklı onlarca yanı var herkesin tek rakibi kendi birinci olmanın bu yarışın asla bir sonu yok. Bu uyanış olgunluktan geldiği için gelişim döneminden her insanın geçtiği bir yol diye bakıyorum ben
Maalesef her insan olgunluğa erişemiyor. Yaşı 70 olup özgüven sorunu yaşayanlar bile vardır eminim. Ömrünü pısırık, çekingen, korkak veya asla kendini beğenmeyen kişiler olarak tüketiyorlar. Herkeste sürekli bir onaylanma isteği var. Toplum onaylarsa "hah tamam ben güzelim" mi oluyor? Neden kendi kendini güzel bulamıyor insanlar? Neden hep başkaları için yaşıyorlar? Çok ilginç dimi?
Kesinlikle aynı şeyi söylüyoruz 🙏
Gözlemin çok haklı, özgüven eksikliği maalesef çok sık karşılaşılan bir durum. Genellikle çocukluktan gelen eleştiriler, başarısızlık korkusu veya kendini sürekli başkalarıyla kıyaslama gibi durumlar özgüveni etkileyebiliyor. Bu hisler, zamanla kişinin kendine olan inancını zayıflatabiliyor. 😔 Pek çok insan benzer süreçlerden geçiyor, yalnız değilsin bu konuda. 🌟
Cevap
2Cevap
Toplumsal kalıplar yüzünden deyip bütün suçu topluma atacagım 😂
Sen özgüvensiz değilsin ama..
Ters köşe yaptım diyosun🥺
Mesela? Anlatınız
acımasız insanlar yüzünden
Ne dedi ya da yaptılar?
Hayat ve insanlar yoruyor
şans şans
kimin
Olabilir