Geçici sorunlar olduğu için öz güvenim düşmüyor benim ama sivilcelerim yüzünden dışarı çıkamıyorum vs diyenleri görünce tuhaf hissediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Geçici sorunlar olduğu için öz güvenim düşmüyor benim ama sivilcelerim yüzünden dışarı çıkamıyorum vs diyenleri görünce tuhaf hissediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Merhaba
Hayır çok şükür öyle bir cilt bir sorunum yok. Kusursuz ve sorunsuz bir cilde sahibim ama cildim çok kuru normalde. Eğer nemlendirici krem falan kullanmasam yüzüm çok acıyor ve geriliyor. O yüzden mutlaka nemlendirici krem kullanmaya özen gösteririm günlük hayatta. Yoksa yüzüm çok acıyor onun dışında bir cilt sorunum yok.
Merhabalar. Sivilce ve siyah noktalardan nefret ediyorum herkes gibi. 🤦♀️ Sağlık açısından da sıkıntılı bir durum olduğu için geçmeside zaman alıyor. Yiyip içtiklerimize dikkat edip stres yapmamamız gerekiyor. Ne yazık ki yaşadığımız bölgede bu imkansıza yakın durumda. Yinede daha organik beslenip kendi huzurumuzu kendimiz yaratmaya çalışalım.
Bazen cildim o kadar saçmalıyor ki ben bile kendimi tanıyamıyorum o derece ya kuruyor ya sivilceleniyor ya birden yağlanıyor ve bunlar tabii ki o günkü modumu inanılmaz etkiliyor
Cevap
6Cevap
Etkilemiyor.
Beni aşırı etkiliyor ya beyaz bir cildim ver sivilceler kıpkırmızı oluyor izi kalıyor ve çıkan yerin etrafinda 1 hafta içerisinde sivilce doluyor. 😥
Ne dışarı cikasim geliyor nede birinin glmesini istiyorum. biriyle konuşurken yüzüne bakamıyorum felaket bisy ya gerçekten sivilce sorunu Allah herkese şifa versin bıkmış biri olarak cidden böyle düşünüyorum 18 yaşındayım kndimi bildim bileli sivilceliyim azaldigi vakitler fondotenle dışarı cikiyorum gene ama azdiginda...😱
Cilt problemim kendimi bildim bileli var hayatta etkilemez özgüvenimi beni seven böyle sevsin
Dönem dönem etkileyebiliyor ama her zaman değil. Bazen çok takıyorum nedense bazen de umrumda olmuyor.
etkilemiyo kapatıcı falan da sürüp kapatma ihtiyacı duymuyorum ama evdeyken bazen kafaya takıyorum ne zaman geçicekler diye
Ne kadar olsa etkiliyor. Gözenekler, lekeler ya da sivilceler biraz yüzü saklamaya itiyor
Cilt problemim yok. Etkileyecek bir şey yok şükür. 🍀
Evet etkiliyor hem gözenekli hem lekeli hem sivilceli
Saçma bence insan her halini kabul edebilmeli
Cok etkiliyor çünkü artık şekilcilik gelişmiş. Benim hormonal sebepten dolayı yüzümde sivilceler var.
Etkilerdi açıkçası. Etkilerdi diyorum çünkü o kadar major bir cilt sorunum olmadı.
Öz güvenimi etkilemez ama çok göz önünde olmasını da istemem açıkçası kapatmaya çalışırım
evet ya sivilcem çıksa elimle kapatmaya çalışıyorum karşımda konuştuğum insanla göz teması kurmaktan kaçınıyorum😔
Etkiliyor tabi ki sivilce kimi etkilemez
Çok küçük şeylere takılıyorsunuz arkidişler
Evet çirkin buluyorum
Maalesef
evet moral bozuyor
Hayır
geçmiş olsun aşko
Etkiler.
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?