Özgüveni tavan... özgüveni eksik bu kavramlardan hangisi uyuyor size.. özgüveniniz yerinde mi?
29 gü
Özgüveni tavan... özgüveni eksik bu kavramlardan hangisi uyuyor size.. özgüveniniz yerinde mi?
Yaşamıyorum. Belki de hayatta tek fazlam budur. Her zaman başkasına güvenmek yerine önce kendime güvenmeyi seçtim. Bazen gözü kara ve cesurca, bazense temkinli ve kontrollü olarak bir çok engeli bu sayede aştığımı söyleyebilirim. Neticede önünde sonunda gideceğimiz yer belli. Herşeyden korkarak, elimizi hiç taşın altına koymadan yaşamak, yaşamak değil.
Özgüvenim tam. Tavanda olmaz yerle birde olmaz. Tavan olması kibir. Yerle bir olmasıda kibirin ürünü olacağından o da olmaz.
Günaydın maleşko🍫🌄☀️
Teşekkürler eig için🍫🌹🌹
Rica ederim 🦋 günaydın canım..
Cevap
32Cevap
Hayır yaşamıyorum.. Hiçbir zamanda yaşamadım.. Çok şükür ben güçlü bir kadınım.. He ne olursa olsun tek başıma ayaklarımın üstünde durabilirim..
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🎈
Bu konuda insanlara hesap verecek değilim özgüvenimden rahatsız olanlar beni kıskanan erkekler ve kadınlar ve kendileri özgüvensiz olanlar. Bu onların sorunu. Canları cehenneme tüm o jokerlerin 🤡✌️
Hayır öz güven sorunu yaşamıyorum. kendime olan güvenim ve sevgim tamdır her zaman. ve kendimi seviyorum
Maşallahım var bu konuda
Çabuk modum düşebiliyor.
Özgüvenin en büyük kaynağı ailedir yaşadığın ortamdır. Herkes aynı şartlarda büyümüyor. Kimisi sevgi görüp şımartılıyor haliyle özgüveni sağlam oluyor ama ya hiç sevgi görmemiş sürekli aşağılanmış, dışlanmış, söz hakkı verilmemiş bir çocuk nasıl büyür? Özgüveni yerlerde olur. Özgüvenini kendi inşaa etmesi gerekir. Çocukluktan gelen bir özgüveni yoktur. O yüzden çocuklar iyi büyüyülmeli. Ne çok şımartılıp kibir verilmemeli ne de hor görülüp özgüvenini kaybetmemeli. Çocuk iyi büyüyümeli. İlgi görmeli.
Bazı zamanlar özgüvenim gerçekten düşebiliyor. Özellikle, başkalarıyla kıyasladığımda ya da hedeflediğim bir şeye ulaşmakta zorlandığımda, kendimi yetersiz hissettiğim anlar olabiliyor. Ama bu tür durumlarda kendime hatırlatıyorum; her insanın kendi yolculuğu, kendi hızı var. Özgüvenimi yeniden toplamak için başarılarımı gözden geçiriyor ve kendimi daha iyi tanımaya çalışıyorum. Bir şeyler ters gittiğinde bile kendime inanmayı öğrenmek, belki de hayatın en önemli derslerinden biri. 😊
Hiç bir zaman yaşamadım. Haklı olduğum bir davada eğri durmamı kimse bekleyemez. Sade giyinmek temel prensibimdir giydiğim her hangi bir kıyafette obje çizim falan olamaz sade olacak. Kişisel bakımı söyleme gereği bile duymuyorum. Yani kısacası insanın özgüveni kuvvetinden gelir, gerek maddi gerek manevi. İkisi aynı anda olursa mükemmel olur öz güvenli insanların ikna kabiliyeti her zaman daha yüksek olur.
Öz güvenle ve Öz saygıyla ilgili sorunum yok. Çünkü kendimle barışık bir yapım var. Kendimi, duruşumu, kafa yapımı, inançlarımı beni ben yapan her şeyi seviyorum. 🎗
Gereksiz özguven de hastalık, özgüven eksikliği de, insan ne istediğini bilen orta halli kendine güvenen biri olmalı.. kendimizi olduğumuz gibi kabul eder seversek bir problem kalmaz diye düşünüyorum.
Genel olarak öz güvenim yüksektir. Kendimi çok iyi ifade ederim. Bazı eksik kaldığım konular tabi ki her insanda olduğu gibi bende de var. O zaman öz güvenim birazda olsa geri planda kalması gayet normal bir durum bana göre.
Hayatım boyunca özgüvenim yerli yerinde durdu çok şükür.
Gücümü ondan alıyorum, aşağı çekmek isteyen oldu ama müsade etmedim
Özgüven bende turbo mantığıyla yerine göre çalışır çünkü durduk yere fazla özgüven veziri her yerde rezil eder
Orta halli takılıyoruz yani çok yüksek olması da iyi değil bence düşük olması da iyi değil Ben orta halliyim diyorum
Öyle değişik bir karakterim var ki hâlâ çözemedim o kısmını. Dün yaşamadım. Bugün ne olur bilemem modundayım. 🤣
Hayır sorun yasamıyorum kendime güveniyorum kendi halimde, rahatım
Evet özgüvdn fazlalığı sorunu yaşıyorum ve bu sebepten hayatımda çokça hata yapıyorum
Özgüven sorunu yaşamıyorum her şey yolunda..
Hayır çocuk yaşta hayata atılan bir insan olarak sonsuz bir özgüvene sahibim.
Ne eksik ne fazla. Ne balon ne hiç. Yerli yerinde, gerektiği kadar...
Tavam kelimesi icap etmez de özgüvenin gerektiği hiçbir yerde ne yolda kaldım nede eksik çok şükür.
Stabil.. Özgüvenimi düşüren tek şey modumun düşmesi olur. O da mümkün değil.
Tam dengesini kuramıyorum aslında bunun özgüvenli davranınca egoistmişim gibi hissediyorum egoist olmayayım derken özgüvensiz gözüküyorum bu bir sorun herhalde
Hayatımın hiç bir döneminde böyle bir problemim olmadı..
Özgüvenim çok iyi durumda, her zamanda yüksektir.
Sorunun aq ne sorunu yaşıcam insanlar kim ki özgüven sorunu yaşatsınlar
Hayır sorun yaşamıyorum özgüvenim yerinde olduğum gibiyim ortamlara girince herkes dönüp bı bakar sadece bu durum pek hoşuma gitmez
Özgüven tavan oldu benim turluyenin en iyi unisinde en iyi bölümü okuyunca xjxjd burnum havadan inmiyor
Hayır eskisi gibi değilim
Evet yaşıyorum kesinlikle
Hayır ben yaşamıyorum
Hayır yaşamıyorum
Özgüvensiz birisiyim
Hayır özgüvenim gayet yüksek ve yerinde.
hayır, hiçbir zaman yaşamadım
Bazı konularda
Hayır öyle bir sorunum yok
Pek de özgüvenli biri değilim sanırım
Hayır, ne eksik ne fazla.
Özgüven sorunum var evet, gereksiz fazla özgüvenliyim, hiç birşeyden utanmam yok.
Olması gerektiği kadar diyelim..
hiçbir zaman yaşamadım
Yaşıyorum eksik bende
Hayır
Ne tavan ne düşük orta derecede yani
Bazen evet
Yaşamıyorum
yasamiyorum hayir
Yaşamıyorum
Yaşamıyorum
Yaşamıyorum.
Hiç yok zaten 🙂