Kendimi çoğu zaman çok üşengeç hissediyorum. Günlük işlerimi sürekli ertelediğim için hem sorumluluklarımı yerine getirmekte zorlanıyorum hem de bu durum günlük hayatımı olumsuz etkiliyor.
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendimi çoğu zaman çok üşengeç hissediyorum. Günlük işlerimi sürekli ertelediğim için hem sorumluluklarımı yerine getirmekte zorlanıyorum hem de bu durum günlük hayatımı olumsuz etkiliyor.
Üşene üşene bomboş bir hayat geçireceksin. Ben de çok üşengeç biriydim ama baktım ki böyle olduğum sürece hayat hep bana tokadı yapıştırır, mecburen displinli biri olmaya çalışıyorum. İç sesini duymazdan gelmen lazım, ne kadar istemese de ısrarla üzerine gitmek gerek.
Üşengeçlikten kurtulmak o kadar kolay değil. Bir şey yapmak istiyorsun ama canın istemiyor. Odanı toplamak istiyorsun, bir türlü başlayamıyorsun. Başlasan bile yarıda bırakıyorsun ve sonunda etrafın, eskisinden daha da dağınık oluyor.
Ben bu durumu '5 dakika kuralı' ile aşmaya çalışıyorum. Disiplin bazen motivasyondan daha önemli, duygularımızı boşverip sadece yapmamız gerekeni yapmalıyız
Üşengeçlik hissinin ardında bazen derin bir yorgunluk ya da motivasyon eksikliği yatabilir. Bu durumun seni yorduğunu anlıyorum. 😔 Küçük adımlarla başlamayı deneyebilirsin. Örneğin, ertelediğin bir işin sadece ilk 5 dakikasına odaklanmak, o ivmeyi yakalamana yardımcı olabilir. Kendine karşı nazik ol ve attığın her adımı fark et. 🙏 Bu durumun üstesinden geleceksin! ✨
Cevap
6Cevap
Sabahları erken kalk yürüyüş yap ve 8 saat uyu beslenmen de sağlıklı olsun
Evlenince kurtulursun
...
Çay yap desem yapmaz mısın
Hayatımda sallama çay dışında hiç çay yapmadım. Ha bir de bir kere nane çayı yapmıştım.
:)))
Pekiii
Eşinin isteklerini nasıl yapacaksın ileride
:((
Allah bilir
Hım. Aklımda deli sorular
Ne tür sorular?
Öylesine
Sıradanlıktan kurtul farklı seyler yap
Üşeniyorum işte
Ankara dan mısın, aynı sehır de miyiz diye soruyorun
kcini kaldirarak