Güncellemeler
+1 yıl
Cinsel soru sorsak herkes toplaşır
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kargoya gitmem lazım birsürü işim var ama hava sıcak diye erteleyip duruyorum evdekilerde sürekli sataşıyor moralimi bozuyo ben napayım bu sinir stresle? Üşengeçlikten nası kurtulurum?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Üşengeçlikten kurtulmak ve işlerinizi yapmak için motivasyonu artırmak bazen zor olabilir. Ancak işte bazı adımlar ve stratejiler, motivasyonunuzu yükseltmenize ve işleri daha verimli bir şekilde tamamlamanıza yardımcı olabilir:
Üşengeçlikle başa çıkmak zaman alabilir, ancak adım adım bu alışkanlığı değiştirebilirsiniz. İlk adımı atmaya odaklanın ve zamanla daha fazla motivasyon ve verimlilik elde edebilirsiniz.
Merhabalar, adım adım ilerleyin.. önceliğniz kargoya gitmek olmasın.. evde de yapman gereken bir işiniz var ise ondan başlayın.. önce, evden başlayın... odanı toplamak gibi, evdeki işlere yardım etmek gibi.. Küçük adımlar atarak başlamak, motivasyonunuzu artırabilir ve üşengeçliği azaltabilir... plan oluşturun.. ve o plana uyun... Bir zaman çizelgesi oluşturmak, görevleri öncelik sırasına koymak ve günlük, haftalık veya aylık hedefler belirlemek, daha düzenli ve sistemli bir şekilde ilerlemenizi sağlayabilir... Kendinize küçük ödüller belirleyin ve bu ödülleri başarılarınızla ilişkilendirin. Bu, ilerlemenizi kutlarken üşengeçlik hissinizi azaltabilir... Üşengeçlikle başa çıkmak için bazen kendinizi aksiyona zorlamak gerekebilir. Başlamak için küçük bir adım atın ve harekete geçin. İlk adımı attıktan sonra, genellikle devam etmek daha kolay olacaktır... evdekilerle de her zaman kendinizi ifade etmeye düzgün kelimeleri kullanın.. anlatin kendinizi.. nefes egzersizleri yapın.. biraz evden çıkmak size de iyi gelecektir..
Üstüme geliniyo bak yine gitmedi sen bişeyi beceremezsin zaten gibi sözler… inanın böyle insanlar sizin aileniz olsa kafayı yerdiniz. Odamı topluyorum hergün sadece bana ait olan kısmı
Çok iyi anlıyorum.. nefes almak için bile olsa çıkın evden
Tamam yarın sabah inşAllah çıkayım 3 gündür evdeyim hergün gidecek yer yok ama şu an nasılsa işim var gidince size de yazıcam Allah herkesin gönlüne göre insanlar versin
Sen bi çık biraz hava al.. iyi gelecek Amin rabbim gönlüne ferahlik versin❤
Sağol 🌸
sen de sağol
Papatya çayı öneririm 😀 ben genelde bu tarz durumlarda internetten temizlik videoları izleyip gaza geliyorum
Skjs temizlik yapılcak durum yok bu konuda başka şeyler lazım ama ne