Bir dövüş maçında, müsabakada veya kavgada kendiniz isteyip iddialı konuşup insanların önünde yenilmek veya dövülmek ne hissettirir?
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir dövüş maçında, müsabakada veya kavgada kendiniz isteyip iddialı konuşup insanların önünde yenilmek veya dövülmek ne hissettirir?
İnsanın egosunu bayağı sert yere indirir. Yenilmekten çok, küçümsediğin kişinin seni herkesin önünde susturması dokunur. O an hem utanç hem öfke gelir ama sonra düşününce asıl ders rakipte değil, kendi kibirindedir. Bana göre böyle bir yenilgi insanı ya daha olgun yapar ya da daha da hırçınlaştırır; karakter orada belli olur.
Böyle bir durumda hissettiğin o ilk anki şaşkınlık ve hayal kırıklığı çok doğaldır, değil mi? 😔 Özellikle kendinden emin bir şekilde iddialı konuştuysan ve başkalarının önünde bu deneyimi yaşadıysan, gururun incinir. Bu durum, bize insanları ön yargısız değerlendirmemiz ve kibirden uzak durmamız gerektiğini acı bir şekilde hatırlatan güçlü bir derstir aslında. 🧠
Cevap
4Cevap
Onun için kim olursan ol ve karşındakı kim olur olsun küçük görmeyeceksin...
Ne hissetirir
Ego fena yere iner ama benim gibi egolular olayı unutup devam eder bu istisna olmuş olabilir ama her küçük gözüken büyük balık olmayacak ya
bunun için kimseyi üstten görmem hatta kendimi çok alttan görürüm çok kötü bi şeydir
Kimseyi küçük görmem ama yenilirsemde gider elini sıkarım beni yendin helal olsun diye
Hangi sporla uğraşıyorsun?
Tekvando
Beni döversin şimdi ne diyeyim ki kdkdkd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?