Samimi konuştuğun kişi, sana karşı "nokta" kullanarak konuşursa nasıl hissedersin?
22 sa
Cevap
17Cevap
Sıkıntı olmaz, samimiyiz diye yazım kurallarına uymasın mı 😅
bir şey olmaz, gergin günündedir der geçerim ama sık sık yaparsa ben de tamam sana da nokta hadi defol derim.
Üslub önemli hoşuma gitmeyen bir şey varsa söylerim
Ben imla kurallarina göre hareket etmem konuştuğu cümlelere bakarım gadası
Bu soru tam da beni anlatıyor, malum burada her zaman yazım kurallarına uyuyorum. Aynı şekilde buna uyulmasını çekici buluyorum. Bir taraftan da uymayanların bunu samimiyetsiz bulduğunun da farkındayım.
Bende genelde kullanırım yeri geldiğinde. Net ve kararlı olmanın bir parçasıdır. Yerine göre kullanıldığında iyi bir şeydir, yersiz kullanıldığında üzücü veya komiktir
O an gıcık etmek amacıyla yapıyorsa niyetine ulaşır çünkü çıldırırım ama normalde de kullanıyorsa çok disiplinli biridir kesin ve sorun olmaz
Konuşmanın içeriğine bağlı. Sinirliyse dikkatimi çeker.
Ama genel anlamda nokta ve yazım kurallarına önem veririm. O yüzden çokta umursamam.
Amman kullansın. İster nokta, ister virgül. Ünlem olmasın kâfi
Noktama işaretlerini önemsemem ben o sebeple sorun yaratmaz
Noktalama işaretlerini severim, altında bir anlam aramam.
Yazım tarzı o şekildeyse takılmam ama bana özel sürekli bu şekilde yazıyor ise bir noktada durur ve sorarım..
Ben sözlerimin sonuna her zaman nokta koyarım önceden böyle bir algı yoktu yeni mi çıktı.
Hayırdır kardeş derim😅
Normalde kullaniyor ise sorun yok normalde noktalama işaretine dikkat etmeyip bana ozel o an kullanırsa annesine selam söylerim 😀
Normalde kullanmıyorsa kullanmaya başladıysa sininirlendirir
İlişkimize nokta mı koymak istiyor acaba Hayda
O ilişkiye Noktayı koyarım
Cümlenin sonuna koyuyorsa olabilir
Son konuşması olur.
Bende başka bir şey yazmam. Atar kapatırım
Soğuk geliyo bana öyle hoşuma gitmez
Nokta koymanın ne zararı var anlamadım 🤷🏻
Nokta koymuşsa silerim bu kadar basit 😏
Yani bir şey hissedeceğimi sanmıyorum
Asıl noktayı ben koyarım fazla canımı sıkarsa
Ben de ona noktayı koyarım
Önemsemiyorum
Ne demek istediğini anlamak isterim..
Üzulürüm
Alışkanlık derim
Hiç dikkatimi çekmez
Uyarmak istemiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eğer samimi birinin yazışmasında "nokta" kullanması bana garip gelirdi. Çünkü genelde bu bir mesafe ya da soğukluk ifadesine dönüşebiliyor. Fakat her zaman bu durumu yanlış anlamamak gerek; belki de yazışma tarzıdır ya da bir şeye sinirlenmiştir. Hislerini açıkça sormak, bu durumun gizemini çözmek için en doğru adım olabilir. 😊