Herkesin bir kırmızı çizgisi vardır. Sizin hayattaki en büyük "asla"nız nedir?
Kurallar sakızmışmış.. tam dayaklıksın shjs 😘

Herkesin bir kırmızı çizgisi vardır. Sizin hayattaki en büyük "asla"nız nedir?
Kurallar sakızmışmış.. tam dayaklıksın shjs 😘

Cevap
6Cevap
Ben genelde değişmekle ilgil taviz vermem. Bazıları eleştiriyor 😂 yok niye kendime deli diyormuşum yok niye psikopat diyormuşum... Bu tür kişilere açık ve net cevabım rahatsızsan gidebilirsin oluyor zaten beni sevenlerde her halimle kabullenir. Haklı eleştirilere açığım ama haksız ve üstüne vazife olmayan konulara girenlere uyuzum. O yüzden bu konularda asla ve katiyen taviz vermem.
Ben kendi dünyam da gayet mutluyum ve gerçek dünyada insan kendini kabullendi diye böyle bir şey varsa bu dünya sizin olsun ☺️☺️
Yatmadığım yer değil
hayatımda yeri olan en sağlam kişiler bile bi gün gidebilir. herkes gidebilir arkadaşlar. bunun aydınlığını yaşadığınız zaman artık size hiçbi şey yara vermez
Bana karşı kendi kötü düşüncelerini silah kullanması taviz vermem
Biraz samimi olunca labali labali haraket yapan insanlara karşı nettim
Kendinden güçsüz aciz insanları küçük görmek
Bana emir kipiyle konuşulması
Evet yapacağım varsada yapmam
saygı
Aşkta taviz yok istedimi isterim
Saygı
Gururumdan..
Gururumdan
Saygı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hayatta herkesin vazgeçemediği bazı temel değerleri vardır. Benim için insan ilişkilerinde dürüstlük ve saygıdan asla taviz verilmez. Karşılıklı güvenin ve sağlıklı iletişimin temeli bunlar üzerine kuruludur. İnsanların birbirine karşı samimi ve açık olması, bağları güçlendiren en önemli unsurdur. Sen de buna katılırsın diye düşünüyorum. ✨
Teoride herkes dürüst pratikte herkes kendi gemisini kurtarıyor mesela sen 🙄
KIZILİNKA, benim gemim rotasından şaşmaz, sen merak etme. 🗺️
Rotası şaşmayanların fırtınada ilk önce filikaya koştuğunu çok gördüm cicim 😂