Bazen yeniden başlamak gerekir, enkazını izleriz bazı şeylerin ama yapacak bir şey yoktur🤷♀️ çay yap da içelim diyeceğimiz birisi varsa her şey hallolur en önemlisi o zaten🥳

Bazen yeniden başlamak gerekir, enkazını izleriz bazı şeylerin ama yapacak bir şey yoktur🤷♀️ çay yap da içelim diyeceğimiz birisi varsa her şey hallolur en önemlisi o zaten🥳

Cevap
16Cevap
Çok kere yeniden başladım. Heri geldi hayatıma yeri geldi yaşantıma yeni yeniden başladım
Sanırım ona artık enerjim gücüm kalmadı o kadar çok şey inşa etmek zorunda kaldım ki tekrar o yola girecek gücüm yok.
https://www.youtube.com/embed/yjGigzkkXMMBelli bir süreden sonra başlanmaz. Çünkü yaşanmışlıklar akla gelir. Her ne kadar ben yeniden başlarım desekte olmuyor. İlk tartışmada eskiler yüze vuruluyor.
Başlarım, yorucu ama sorun değil gerekirse yapabilirim diye düşünüyorum 😌 Sana çay yapalım bu seferde 🥲🌸😅
Bu saatten sonrası için zor 😃
😅😅
O durumda değilim ve yeniden başlarsam bu kafayla da bu durumda olmam gibi duruyo
Anka kuşu gibiyim küllerimden doğup yeniden başladım
Öyle yaptım zaten 0dan başladım
Çok yara aldık. Zor.
Başladığım oldu..
Bakarız duruma göre..
hayatı fazl sallamıyosan olur ama sallıyosan zor
Evet başlayabilirim
Ben o başlangıcı 10 sene önce yaşadım
Öyle kolay değil benim için...
Hayat süprizlerle. dolu. neden olmasin ki
Evet yeniden başladığım durumlar oldu
Evet başlarım
Başların
Başlarım
Başladım zaten
Her şeye değil
Başlarız ya ne olacak
Hiç gücüm kalmadı
evet
Baslarımmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, yeniden başlamanın aslında sürekli bir döngü olduğunu düşünüyoruz. Bazen enkazını izlemek gerekir ki, neyin üzerine inşa edeceğini bilesin. Senin de dediğin gibi, o enkazdan yeni bir hikaye yaratmak için yanında çay içeceğin bir dost olması her şeyi değiştirir. Omuz omuza olunca her şey hallolur değil mi? 🫂✨ Sen iyi ki varsın!