Evlendiğinizde kocanızı bugünlere kadar yetiştirmiş kocanızın anne babasının evine arada sırada da olsa gelinleri olarak temizliğe gider misiniz kızlar? Birde , onlara nasıl hitap edersiniz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadını bir hizmetçi ya da sırf evinin temizliği için alınıp evlenilmiş biri gibi gören erkeklerinde sonu gelicek buna inanıyorum. Kadınlar bu işe dur dediğinde bitecektir bu saçmalık. Kardeşim sen bu yasına kadar annenin evinde yasadın da annenin temizliğini yaptın mı? Eline süpürge alıp evi süpürdünmü yerleri sildin mi tuvaletleri hipoladın mı halı yıkadın mı da elin kızından bunu bekliyorsun. Yapmaz tabi yapsada isteyerek yapmaz elin kızı. Ben deli gibi kavga cıkarır yine yapmam. Ha sen dersinki karına hadi hayatım annemin yardıma ihtiyacı var gidip bir işin ucundan tutalım, sonrada sizinkilere gecer onlarada yardım ederiz onlar yaşlılar yardıma ihtiyacları var iki tarafada bir iyiliğimiz dokunsun, işte o zaman seve seve gider canla basla temizlerim. Ama beni temizlikçi kadın gibi götürüp oraya bırakıp tüm işi üstüme yıkıp keyfine bakarsan kusura bakmada avcunu yalarsın. Kimseye kocamda olsa kardeşimde bilmem neyimde kendimi kullandırtmam. Yaşlılarda onların sevgili oğullarıda haddini bilerek isteyecek bazı seyleri bu devirde kimsenin kimseye minnet duygusu yok cunku emin olun. Böyle sacma hareketlerinizlede kızları kendinizden de aileden de soğutuyosunuz biraz adam olun artık koca bebekler.
77 Yorumla- +1 yıl
Erkekler eksiye basmış hemen:)
Eline sağlık canım çok doğru yazmışsın aynen öyle düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılAy sabaha kadar eksileyebilirler yok erkek çalışmıcam diyip cocuga bakcakmısta. Yahu kadın calısmıycam mı diyo ben anlamadım. Benm tanıdıgım kadınlar hep calıscam diyolar cocukta yapıyolar kariyerde. Siz sacma sapan evde oturup kocaman popo sahibi kadınları secerseniz tabi böyle olur. Calısan cocuklu kadınlar modern aileler içerisinde gayet kocalarıyla iş bölümü yapıp hallediyolar herşeyi. Cahil yobaz kesimi olusturan sizlersiniz sonra bide evde edepli düzgün temiz oturan dediğiniz karınızı, calısan evine bakmayan her işini temizlikciye yaptıran kendi süsünden hiçbişeyi eksik etmeyen güçlü kadınlara karşı ilgi duyup karınızı aldatırsınız.
- +1 yıl
Öyle değil be bayan. Hayatta sorumluluklar var. Bir şekilde para kazanılmalı ; erkek çalışır ve ailesini geçindirir. Bir şekilde karınlar doyurulmalı ; kadın da hayatının en değerli insanları ailesi için yemek hazırlar. Evde temiz tutulmalı ; kadın yine ailesi için evini temizler. Ekonomik duruma göre bu işler için hizmetçide tutulabilir ama bana ne , ilgilenmiyorum , umurumda değil denilemez ; böyle bir tutum aymazlık olur. Kadın bunları külfet olarak görmemeli sevgi ile gönüllü isteyerek yerine getirmelidir. Hayat müşterek ; tabi erkek de kadında birbirlerinin işlerine , sorumluluklarına yardımcı olabilir. Erkek ve bayanın öncelikli asli sorumlulukları vardır.
- +1 yıl
Bir evde bayan varken erkek temizlik yapmaz ; yemek yapmaz. Evdeki ağır işleride evde erkek dururken kadın yapmaz ya da erkek evde oturuyorken kadın iş hayatında çalışmaz. Yazayım asli görevleri kısaca (Kadın erkek farklıyız çünkü ; kadın ve erkek birbirini bir bütüne tamamlar ; bir bütün birbirine eşit olmayan iki parçasıdır. Kadın ve erkek sadece sosyal ve hukuksal açıdan eşittir ; eşit olmalıdır. ) : Kadının , 1) Temizlik , 2) Yemek , 3) Çocuk bakımı. Erkeğin , 1) İş , ailenin geçindirilmesi , 2) Ailenin fiziki ve hukuksal açıdan korunup kollanması. Erkek olmama karşın annemin evinde temizlik yaptım , halada yapıyorum. Süpürge çok , evde 3 süpürgenin 1ini ben tutmuşumdur. Yer badana sonralarında sildim. Tuvalet çok yıkadım. Halı çok yıkadım ; evde halıları ben yıkarım sadece. Tabi ki eşimin anne babalarını bende anne baba bilerek ihmal etmeyiz. Bunların hiçbiri kendini kullandırtmak değildir.
- +1 yıl
Minnet konusunda umarım çoğunluk sizin gibi düşünmüyordur. Esaslı kız bu düşüncelerimle benim ne kadar evcimen ailesine düşkün bir insan olduğumu görüp daha çok sevecektir beni. Ben ortalamaya göre çevreye göre fazla adam olduğumu düşünüyorum ama bilmiyorum siz ne kadar kadınsınız.
Cevap sahibi+1 yılŞimdi senin saçma geri kafalı düşüncelerine cevap vermiycem yalnız tek bir noktaya takıldım onu söyliycem son olarak. Hani diyosun ya erkek ev işi yapmaz kadında evdeki ağır işleri yapmaz erkek yapar diye. Türkiyedeki kadınların hepsi erkek olmuş cok şükür evde elektriği bile kendimiz tamir edebiliyoruz çünkü tamir edebilcek seviyeye getirttiniz kadınları. Benim etrafımdaki çoğu kadın bozulan beyaz eşyalarını lambaları kumandaları interneti ve daha pek cok seyi eline tornavida alıp yapabilen kişiler. Evde atılacak ağır eşyalarıda sırtlayıp gayet atarlar taşırlar götürürler. Siz erkekler kız gibi trip atarken bir yerde büyük coğunluğu olusturan kadınlar erkek gibi oldu. Çünkü önce evde otursun calısmasın yemek temizlik cocuk yapsın diyen erkeklerimiz sonradan kadını bir güzel dövüp üstünede terkediyolar bu sebeplede çoğu kadın artık sizlerden güçlü. Salak saçması düşüncelerini kendine sakla kadında erkeğin yaptıgı her işi yapar hatta bazı kadınlar var 10 katını yapar sen rahat ol.
En İyi Cevaplar
Ya temizlemem mi tabiki temizlerim :)) ne olcak sanki böyle pasta börek falan yapar götürürüm.. sonuçta benim hayatımın biricik aşkımı dünyaya getiren ona bakan kişiler onlar içinde sakıncası olmazsa anne baba derim :)) bak çok güzel hayal oldu bu
357 Yorumla- +1 yıl
Güzel kişiliğinizi tebrik ederim...
- +1 yıl
köle misin gelin misin
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok şükür evimize yardımcı geliyor evlendiğim zaman eşimede yardımcı olsun diye temizlikçi tutarım ama eşimi aileme göndermem kız kardeşlerim var onlarda gidip yapabilirler eşime kıyamam o benim prensesim babasının evinden nasıl aldıysam öyle el üstünde tutarım onu hatta mümkünse annem gelsin eşime yardım etsin
112 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi düşünen erkek var mı ya
- +1 yıl
Annem gelsin yardım etsini okuyana kadar helal olsun demiştim ama gevşeksin
+1 yılböyle bir durumda şunu yapardım
https://i.hizliresim.com/pRDYbJ.jpg
zaman sevdiğime anneme kalır oturur kahve içsinler sohbet etsinler60 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
221
Cevap
18Cevap
Anne baba diye hitap ediyorum. Benim öz ailemden farklari yok benim icin. Onlar benim sevdigim adamin atası. Hatta havalar duzelsin evlerini gidip bir temizlicem kadincaz zar zor yuruyor. Sonrada kendi ailemin evini temizlicem bizim iki tarafin kadinida zor yuruyor. En son artik kendi evime girişirim :)
11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel...
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir insanla henüz tanışmadan nasıl hitap edeceğimi bilemem ki.. Kendimi çok yakın hissedersem anne bile diyebilirim belki.. Bilmiyorum ben biraz soğuk bir insanım. İnsanlar bana yakınlık gösterirse ben de yakın olurum ama özel olarak ben gidemem yanlarına. Öyle bir tipim işte ben de :)
Temizlik konusundan da ben anlamam pek. Zengin olursam ve kendi ihtiyaçlarımı karşıladıktan sonra param kalırsa evine temizlikçi gönderebilirim ancak. Kendi annemin de aynı şekilde. Ama öyle bir imkanım yoksa yapmam, en azından sadece kendi annem için yapabilirim.11 Yorumla- +1 yıl
Olmadı bu...
Tabiki gidebilirim neden gitmiyim ki o da artık ikinci annemiz olucak sevgilimin annesiyle ilk tanışmaya gittiğimde bulaşıkları yıkamak için kalkmıştım ellerimi tutup yıkatmamıştı mesela karşılıklı hoşgörü çok güzel şey. Zaten çok büyük sorunlar yaşanmazsa kendi annemden ayıracağımı düşünmüyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel ; uyumunuz , mutluluğunuz daim olsun.
Çağırır sa giderim de ne demek? Siz biri ile evlenirken onun ailesi artık sizinde aileniz oluyor. Sonuçta sizde onlar için gelinden öte kızı gibi olmalısınız. Ben böyle düşünürüm, hem kayınvalidesi ile oturup çay içen muhabbet eden gülen eğlenen insan samimiyeti baska bir yerde yok bence :)
11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel... Tebrik ediyorum...
+1 yılTabikidee giderimm bizde ilerde. Anne olacaz bize yapılmasını istediğimiz şeyleri bütün annelere yaparız gerekirse onlarla yaşarım sonuçta bnimde annem babam var onları abimin eşi kardeşimin eşi istemezse ben onları gelin diye kabul etmem öyle gelin istemem
20 Yorumla
+1 yılKendisi yapamayacak durumdaysa elbette vakit ayırabildikçe giderim. Kaynana olayı ülkemizde pek bir saçma. İnsanın bu kadını sevmesi gerek, neticede hayatına anlam katan insanı doğurmuş. :) Tabii karşı taraf bu tutum, bu kültürle yetiştirilmişse ne yapsanız nafile olacaktır.
10 Yorumlatabikide giderim biz buyuklu evde buyuduk annemden ne gorduysem onu yaparim hurmettevkusur etmem annem gibi severim operim severim temizliginide yaparim allahin izniyle benim sevdigim insani dunyaya getimis
11 Yorumla- +1 yıl
Sizin gibi düşünen güzel insanlarımızı taktir ediyorum.
Kızlar fazla boş yorumlar yapmışsınız. Görende cadılıkta master yaptınız sanır sizi. Bir kaç ev temizleseniz ölmessiniz merak etmeyin. En fazla o çok sevdiğiniz tırnaklarınızdan olursunuz.
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle ama insanlar huzuru , mutluluğu kendi hal ve tutumlarıyla ulaşılması güç hale getiriyor farkında olmadan yok yere. Tebrikler , saygılar.
+1 yılO çapırmadan giderim tmizlerim ona ellerimle börek pasta herşey yaparım o benim hayatıma analam katan adamı doğurmuş olucak oy onla gezerim iki dedikodu patlatırız güler egleniriz oh :D
21 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel...
+1 yılTabikide giderim saygım sevgim sonsuz o olmasa eşim olmazdı başım üstüne herşeyine koşarım x annecim diye hitap ederim..
11 Yorumla- +1 yıl
Süper... : )
+1 yılBikere ben eşimin annesine kaynana gözüyle bakmam. Önemli olan ona öz Annen gibi bakman. Bu yüzden gerekirse temizliğede giderim.
11 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler , saygılar.
Neden gitmiyim ki giderim tabii ki kadın belli ki yaşlı yapamıyor olabilir elime yapışmaz ya
Anne diye hitab ederim11 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler , saygılar.
+1 yılYani giderim temizlerim gider, beraber yemek yapariz yeriz komsuya gideriz cay icmeye 😁 annecigim derim sonucta bitanemin annesi
11 Yorumla- +1 yıl
Umarım bu güzel düşüncelerinizi evlendiğinizde de devam ettirir kocanızın şansı ve baş tacı olursunuz.
+1 yılEsimin annesi olsun veya olmasin, beni kizi yerine koyan her ana bas tacımdir. Bana kizim diye seslenen her kadin annem gibidir. bir zerre dahi, zor sınmam. Elimden gelen ne varsa, gucum yettigi kadar.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1.5 yıllık evliyim gidiyorum gidilir tabi eşimin annesi o olmasaydı eşimde olmazdı:)) tabiki gidiyorum giderim de ama son 7 aydır gidemiyorum:( anne diyorum zaten kayınvalidemde kızı gibi seviyor beni çıkta iyi bir kadın zaten:)))
22 Yorumla- +1 yıl
Uyumunuz , mutluluğunuz daim olsun.
Cevap sahibi+1 yılÂmin inşallah
temizliğe gidermisin deyince sadece o amaçla gibi anlaşılıyo evine gittiğim zamanlarda yardım edebileceğim bişey olursa yaparım tabi benim bunu yapmam için kendisinin gidip evine yerleşmesi lazım zira aylardır yanımda kalıyo evine giderse neden olmasın.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçık konuşmak gerekirse karşımdaki insanlara bağlı yani kayınvalideme kayınpederime bana iyi davrandıktan sonra başımın üstüne tac ederim onları ama yapıp yapıpta arkamdan kötü konuşan insanlara kılım kıpırdamaz eşimin ailesi bile olsa
22 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum ; tebrikler , saygılar.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılbayramlarda gidiyoruz şehir dışında yaşadıkları için. Kocam girişince temizliğe ben de giriştim ama pişman olduk. Kayınvalidem üzüntüden biz gidince hasta olmuş. Kocam çok atıcıdır, eskiyen püsküyen ne varsa hooop çöpe! Annesi de çok tutar. 30 senelik salatalık soyacağı vardı atıp yenisini aldık diye çok üzüldü. Bir daha temizliğe kalkışmam dedim o günden sonra. Böyle çok mutluyuz.
00 Yorumla Bende giderim ne olcak sanki babamızın evinde hanım deyildik hizmetci falanda yoktu ben yapıyodum kaynanaminda temizligini çayını böregini herdedigini yaparım. Eşimin annesi benimde annem babam sayilir
10 Yorumlagiderim ama tek gelin bensem yoksa birazda diğerleri gitsin :D
22 Yorumla- +1 yıl
Şimdiden eltilerinizle dır dıra , çekişmeye mi başladınız. :D
+1 yılEvine giitigimde ona iş yaptırmam kendim yaparım hastaysa haftada bir temizlige giderim tekse yanımada alırım iyi bir kaynanaysa bunların hepsini yaparım değilse ne kadar uzak o kadar iyi :)
20 Yorumla
+1 yılGiderim tabi. Temizlerm yardımcı olurum sonuçta bizde kaynana olacz ilerde :)
11 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler , saygılar.
+1 yılben ikisinde kıyamam temizlikçi tutardım bu işi tatlıya bağlardım
92 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler 👏👏👏
- +1 yıl
@pandorakız teşekkürler insan yapıcı olursa mutluluk elimizde insanlar kendi kendini mutsuz eder
+1 yılkaynanama bağlı nemrut tatmınsız zehır zembelekse her zaman gıtmem zaten o begenmez benım yaptıgım ısı o zaman bende sınırden hastenlık olurum ha elden ayakdan duser hasta olr temızlerım o ayrı o zaman basımla beraber mecburum yapmaya da bakmaya da ama kendı halınde bırı kaynanam olr o zaman o temızlık hıc bırakmam
00 Yorumla
+1 yılKendi evime ancak vakit kalacak gibi duruyor calistigimda☺ ama derseler ki gerçekten ihtiyacım var, ne yardımcım var ne de yapmaya takâtim, o zaman seve seve giderim.
10 Yorumla
+1 yılKayinvalidem rahatsız oldugu için gidiyorum yardım ediyorum, ama çenesiyle beni bıktırıyo o ayrı konu, eltilerim bayramdan bayrama gider ben haftada 1 giderim, bazen haftada 2-3kere gittigim olur...
10 Yorumla
+1 yılTabiki gidilir canim kolelikle ne alakasi var kendi evinde annene yapmadinmi sanki. tabi bide kaynanayada bagli kotu davraniyosa icinden gelmez o zamanda temizlikci yollarsin:).
10 Yorumla
+1 yılçağırmasa bile giderim her zaman ziyaretine de giderim gittiğimde temizlik de yaparım. Anlamıyorum şu gelin kaynana sorununu tamam yaşamadan göremeyiz ama kendini biliyorsan sorun yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdiki kızlar önce bir kendi evini temizlesin de ora kalsın :D
113 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKızlardan tepki alırım diye kendimi kamufle ettim ama aksine yorum 5 kızdan beğeni almış :O
- +1 yıl
Kendilerini bilen ve en azından kendine dürüstler artılamış.
Cevap sahibi+1 yılEn azından inkar etmiyolar demi :D
+1 yılGiderim tabiki artık bir ailemde onlar temizlik yapmak gelin olarak bana düşer en kötü en zor anımda kendi ailemden daha çabuk gelicek olan eşimin ailesi kesinlikle aksini düşünmem.
10 Yorumla
+1 yıltabikide yeterki o beni sevsin ben onu yanıma bile alırım sonuçta kocamı seviyorum ve oda onun annesi eğer yapıcıysa yıkıcı değilse en içtenliğimle annecim derim
10 Yorumlagiderim elimden geldiğince yardım ederim eyerki hakediyorsa mesala benim büyük annem haketmiyor annemde yapmıyor. zamanında annemi çok ezmişler..
20 YorumlaYani tabii ki oranın hizmetiçisi gözüyle bakmıyorum kendime, öyle de bakılmasını istemem zira soru biçimi öyle bir çağrışım yaptı. Cevabım ise, evet giderim fırsat buldukça ve yardıma ihtiyacı oldukça.
10 Yorumla
+1 yılgiderim neden gitmiym ama kullaniliyorsam ve bunu hissedersem cok kotu olur
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 683 cevap paylaştı. Bunu alışkanlık haline getirip beni gündelikçi olarak kullanmaya kalkışırsa gitmem, ama rica ederse ve bu arada olan birşeyse giderim tabiki
20 YorumlaTabiki giderim temizligini yaapar yemegini yapar gelirm nolck elime yapismaz ya ayrica bu esimede verdgm degeri gosterir
10 Yorumla
+1 yıltabiki temizlerim yani sonuçta benim de annem var abim var ben olmadıgımda gelini anneme yardım etsin isterim empati kurup yaparım tabiki
10 Yorumla
+1 yılBu kaynanaya bağlı. Kimi vardir ki canfeda kiminin cani cehenneme. Keske iyi en azindan adil olsalarda insan neler yapmaz ki
10 Yorumla
+1 yılKadinlari temizlikci olarak goren erkege aynen cevabim ''annene soyle de eve iki temizlife gelsin''derim.
60 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılGiderim tabii. Bir gram temizlik icin kimsenin gonlunde hosnutsuzluk birakmam birbirimize yardim edemeyeceksek kocamin kahrini o da benimkini cekmeyecekse ne diye evleniyorum ki millete huzursuzluk vermek icin mi?
10 Yorumla Gençken gitmem ama yaslanınca tabaki giderim hatta gitmeme gerek kalmaz evime alırım onu bizimle yasar
10 Yorumla
+1 yılGiderim tabiki neden gitmiyeyim ki , sevdiğimin annesi benimde annemdir.
Allah mekanını cennet etsin hayatta yok ama olsaydı giderdim10 Yorumla
+1 yılgiderim tabi aramızda kötü bir durum yoksa ona teyze diye hitap ederim çünkü annemden başkasına anne diyemem
10 Yorumla8 yol beraber yasadim kayinvalideyle elti ile. ev işlerinin yüzde 70 i benim ustumeydi. hic haketmesede kendisine anne diye hitap ediyorum. şimdi evim ayri girumcemde var yardimada giderim
10 Yorumla
+1 yıl3 senelik birlikteliğim var evli değiliz ama o armadanda giderim nolcakki ya. O senin sevdiğin adamın hastalığında sağlığında yanında olmuş onunla ağlamış onunla gülmüş. Çok mu ona yardım etmek. Temizlik yapmak, yemek yapmak. :)
10 Yorumlaarada olur tabiki ama kimse yap diyemez kendi isteğimle yaparım müsait olduğumda canım istediğinde ara ara :D
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 356 cevap paylaştı. Önce o büyüklüğünü göstersin bakalım buna değer mi değmez mi.
10 Yorumla
+1 yılTabii ki o yasli bizden ihtiyacı var olmasa bile bit nevi annem. Anneler kutsaldır tabii ki de giderim. Yemek de yaparım afiyetle yesin
10 Yorumla
+1 yılTabikide giderim o kişi benim sevdiğim adamın annesi kendi annem gibi davranırım ayırt etmem tabi annem kadr da yakın olmam
11 Yorumla- 1 yıl
VALLA BU SİTEDEKİ ÇOĞUNLUK BEN GİDERİM TEMİZLİĞİNİ YAPARIM DEMİŞ DIŞARIDA BAKTIĞIM ZAMAN ya da DUYDUGUM ZAMAN YAPMAYANLAR ÇOK ÇALIŞMADIĞI HALDE ÇOCUĞU OLMADIĞI HALDE MİSAFİR AĞIRLAMADA YOK NE KENDİ AKRABASINI AILESINI NEDE KOCASININ TARAFINI ÜC BEŞ ARKADASINI ÇAĞIRIYOR EVINE ONDADA EĞLENİYORLAR OYNUYORLAR TAMAM PEKİ GELİN POTANSİYELİ AZ BİRAZ ÇEKİNGEN İÇİNE KAPANIK ORTA HALLİ BİRŞEYLER YAPABİLİYOR MASAYI TOPLAMA MASAYI KURMA BULAŞIKLARI MAKINEYE ATMA İKİ ÜÇ ÇEŞİT YEMEK HAZIRLAYABILME KAHVALTI HAZIRLAMA ÖYLE YANI DIGER ŞEYLERE GİRIŞEMİYOR OKADAR YAPABİLİYOR KAYİNVALİDESI IYI OLSADA BIRAZ BEĞENMİYOR GELINI BALKONDA IPE ÇAMAŞIR SERİYOR ONU. ÖYLE ASMA ONU ORAYA ASMA CAMASİR KATLICAK GÜZELCE OLSADA ONU ÖYLE KATLAMA BÖYLE KATLA GİBİ ŞEYLER ONUN DÜZENİNE UYARSIN AMA NEREYE KADAR GELININ HAFIZASI ZAYIFSA KARIŞTIRIYORSA KENDI DUZENINI UNUTUYORSA BIDE ARAYA AİLELER GİRİYOR HERKESİN DÜZENLERİ BIRBIRINDEN FARKLI OLAN ÇİFTLERE OLUYOR KAYINVALİDE ÇOK MENFAATLİ YAKLAŞIRSA HİÇ KARIŞMAZSA DAHA RAHAT IS YAPILABİLİR KAYINBABADA IYI KALPLI OLABİLİR AMA USLUBU YANLIŞ OLUYOR YANLIŞ ANLAŞILIYOR YANLIŞ DEĞERLENDİRİLEBİLİNİYOR MESELA GELINLERI MUTFAKTA KAHVALTI ya da YEMEK ya da BULAŞIK YIKARKEN KAYINPEDER MUTFAKTA OTURUP TUHAF BAKIYOR SİGARASINI İÇEREK BIR BAYAN OLARAK İNSAN RAHATSIZLIK DUYABİLİYOR VE O EVDE TAM TAHAT EDEMİYORSUN BELKI IYI NİYETLİ ya da . KÖTÜ NİYETLİ ÇÖZEMİYORSUN DAHA ADEPTA OLMAYA ÇALIŞIYORSUN AİLEYE ASLINDA IYI İNSANLAR AMA BAZI DAVRANIŞLAR HOŞ GÖRÜLMÜYOR
Giderim tabii, kocamın annesi benim annem sayılır. Anneler degerli.
10 Yorumlaçağırırsa giderim tabii ki kölelikle alakası yok yardım isteyen birine yardım etmek ne zamandan beri kölelik oldu
10 YorumlaGiderim, ne güzel olur. Bence gelin-kaynana ilişkisi saygı çerçevesinde arkadaşça olmalı.
10 YorumlaAnnem kendi evinde temizlik yaptirmamis, kendi cocugunu bas koselere oturtmus, bunca okutup buyuttugu kizi baska bir evin mi isini yapacak? Yaparim diyene de saygim sonsuz... herkes farkli dusunup yasiyor. Kim nasil mutluysa oyle devam etmeli
20 YorumlaSeve kendi anneme yaptigim hizmetin aynisi onada sunarim onun annesi benimde annemdir ♡
10 YorumlaBana karşı davranısı güzelse neden olmasn.. yaşlılara kıyamam zaten.. Bir eşimin anneciği tabi :)))
10 YorumlaGiderim temizliğinide yaparım alışverişini de hatta yemek memekte yaparım.
10 YorumlaTabiki niye gitmiyim eşimin hatırı var sonuçta anne ve baba derim
10 YorumlaParam olursa, temizlikçi götürürüm, olmazsa da ben temizlerim. Yeterki değer veren biri olsun
10 Yorumlaİhtiyacı varsa tabiki giderim. Aşkım mutlu olursa hergun giderim :))
10 Yorumla
+1 yılKayınvademe bağlı. Iyi geçinirsek çağırdında tabikide yardıma giderim.
10 Yorumla- Devamını Gör (179)
Devamını Gör(224)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kızlar , evlendiğinizde kaynananızın evine temizliğe gider misiniz gelini olarak?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler