Evlendikten sonra hem erkekleri hem de kadınları en çok düşündüren konulardan birisi evin bitmek bilmeyen işleri... Haliyle hayallerimizi de temizlikçi tutmak, halıları yıkamaya vermek gibi basit ama işleri kolaylaştıracak şeyler süslüyor :) Peki evlendiğiniz zaman düzenli olarak veya arada sırada temizlikçi tutmak ister misiniz yoksa "ben evimi kendim temizlerim" mi dersiniz?
evet isterim çünkü geçim şartları çok zorlaştı eve katkı adına benimde işe girmem gerekecek hem ev hem de ev işleriyle bir arada ilgilenemeyeceğim için temizlikçi tutardım. Eğer eşim haftasonları birlikte yaparız derse o da olabilir birlikte bana yardım edecekse temizliğimizi yaparız.
Ben isterim , ben de çalışcam kocamda çalışcak haftada 1 defa gelsin temizleyip gitsin temizlik yapmayı sevmiyorum çünkü.. yemek konusuna gelince ben herkesin yaptığını yemem yemeğimizi kendim yaparım... Eşim beni eş olarak alıyor sonuçta temizlikçi olarak değil çocuğum olursa da yine ben çalışcam gündüzleri bakıcı gelsin baksın
Bana şimdide geliyor mesela tek yaşıyorum haftada 2 kere çalıştığım yerde bi çalışan abla var bana gidip ortalığı toplayıp bana yemek yapıyor… bu olay evlenincede devam edebilir ikimizde çalışan olursak tabiki edecek
İsterim ama sevgilim evde yabancı birini istemez ama benim için hiç sorun değil çünkü sevgilim temizlik hastası denilecek kadar takıntılı ve benim beceriksiz olduğumu bildiği için kendi temizler yemek konusunda da çok başarılı bir asçı kesinlikle eline kimse su dökemez künefeden baklavaya gözlemeden mantıya lahmacundan kebaba her şeyi yapar kıymayı bile satırla kendi yapar o yüzden ona bakıyor her şey ama o şaşırılacak şekilde bundan zevk alıyor
evim fazla büyükse ve yetişemiyorsam belli başlı günlerde temizleme şirketiyle anlaşırım o kadar🤷🏼♀️
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yalnız yaşıyorum, evimin tüm işlerini kendim yaparım perde yıkamadan süpürgeye cam silmeden halı yıkamaya yemekten çamaşıra bulaşıktan ütüye, temiz olmayı seviyorum, evleneceğim kişide benim gibi olursa birlikte hallediveririz bence :)