Hiçbir şeye ne hevesim ne de enerjim kalmadi nasil yaşama sevi̇nci̇mi̇ geri̇ geti̇rebi̇li̇ri̇m?

Daha 18 yaşındayım ama hiçbişey beni mutlu etmiyor artık hayat çok boş geliyo. Eskiden beni en küçük şey deli gibi mutlu ederdi ama şimdi hiçbişey ifade etmiyor. Geceleri 4 gibi kafamın içindeki düşünceler beynimi kemirirken çok zor uykuya dalıyorum. Sabah ise 12 1 gibi çok zor uyanıyorum annem yürüyemiyo ve beni kahvaltı hazırlamam için uyandırıyo o uyandırmasa sanırım bütün gün uyurum. Böyle ne olucak diye düşünüyorum sürekli ne dışarı çıkıyorum ne de bir misafir geliyo ne de arayanım soranım var uzak mesafe sevgilim vardı bi yıllık hiç buluşmadık o da durduk yere benden ayrıldı. Şimdi ise sosyal medyadaki hayatlara dalıp gidiyorum elimden telefon hiç düşmüyo telefonu bırakınca kafamda hiç susmayan korkunç düşünceler başlıyo kafayı yicek gibi oluyorum herşeye çok çabuk sinirleniyorum ve hep bişeyleri kırıp döküyorum sonra da hüngür hüngür ağlıyorum. iştahım ya hiç yok ya da deli gibi var. Günde 2 paket sigara içiyorum. Sigara yemek telefon üçlüsünden başka avunacak hiçbişeyim kalmadı ne yapıcam lütfen söyleyin hayat neden bu kadar zor? Hiç bu kadar kötü hissettiniz mi kendinizi ve bu korkunç sorunun çözümü ne?

Hiçbir şeye ne hevesim ne de enerjim kalmadi nasil yaşama sevi̇nci̇mi̇ geri̇ geti̇rebi̇li̇ri̇m?