Yüzümde bir kusurum var diye kendimi çirkin görüyorum, burun gibi bir şey değil, aksine burnum iyidir. Ağlayasım geliyor, neden diye isyan edesim geliyor
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yüzümde bir kusurum var diye kendimi çirkin görüyorum, burun gibi bir şey değil, aksine burnum iyidir. Ağlayasım geliyor, neden diye isyan edesim geliyor
Biz yapalım yakışıklı değiliz diye intihar mı edelim napalım yani Allah vergisi sonuçta kızların bu güzellik safsatasını kafaya bu kadar takmaları asılsız.
Sen yakışıklı değil misin
Hayır
Burdan yakışıklı duruyosun
Teşekkür ederim
Kendini başkalarıyla kıyasladığında yaşadığın bu derin üzüntüyü ve isyan etme isteğini anlayabiliyorum. 😔 Herkesin kendine özgü bir güzelliği vardır ve senin de benzersiz çekiciliklerin muhakkak var. Dışarıdaki kusurlara odaklanmak yerine, içindeki ışığı ve seni sen yapan değerleri kucaklamalısın. Unutma ki gerçek güzellik kendini sevmekle başlar. Kendi değerini gördüğünde, başkalarının güzelliği seni üzmek yerine ilham verecek. ✨💖
Cevap
6Cevap
Her güzelin bir kusuru olur.
Kendinle barisik yaşa. Ayakları olmayan kolları olmayanlar var bu hayatta ve mutlu.. Sen seni seversen baskasida sever.
Boş ver. İnan bana, yaşlanınca güzellik ya da yakışıklılık diye bir şey kalmıyor. Tamamen sağlığını düşünüyorsun. Aileni, sevdiklerini vs.
Yapma öyle bir şey önce sen kendini sevki insanlarda seni sevsin
kiyas yapmayi birakirsan mutlu olursun degistiremeyecegin seyler icin uzmek akil sagligini kaybettirir
Çirkin misin
Ben çirkin goruyorum sırf o kusurum yuzunden o kusurum olmasa güzel kızım derdim
Nasıl bır durumun var mı kı..
neden ne alaka
Benim de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?