Babam hiçbir ev işini ve tamiratı yapamıyor, erkeklerin çoğu mu böyle yoksa ben mi şanssızım?

Babamın elinden maalesef hiçbir ev işi ya da tamirat gelmiyor tek yaptığı şey memurluk. Hayatta yapabildiği sayılı işlerden biri de bu zaten. Mesela banyodaki silikonlar eskimişti ve duvara su sızdırıyordu. Değiştirmesi için aylarca bir usta getirmesini istedik ama hiç oralı olmadı. Biz kendimiz usta çağırsak bu sefer ona da kızardı. En sonunda YouTube’dan videolar izleyip nasıl yapıldığını öğrendim ve kız halimle banyoya silikonu kendim çektim.

Köyde bir bahçemiz var, babamın alacağı olmadığı için anneme ot biçme motorunu bile ben aldım. Babam motorun başlığını bile değiştirmekten aciz olduğu için günlerce öylece bekledi; en sonunda onu da ben değiştirdim. Kadın orada ot biçecek ama beyefendi dönüp motora elini bile sürmüyor. Annem de bu teknik konularda pek yetenekli sayılmaz ama en azından yemeği, temizliği eksik etmiyor, buna da şükür.

Çok dolmuşum😑

Babam hiçbir ev işini ve tamiratı yapamıyor, erkeklerin çoğu mu böyle yoksa ben mi şanssızım?