Bir insan ne yaparsa o kişiden direkt soğursunuz? Öyle bir kırmızı çizginiz var mı? (Arkadaş, eş, dost, sevgili vs hepsi dahil)

(Argo yasak!) Teşekkürler
Bir insan ne yaparsa o kişiden direkt soğursunuz? Öyle bir kırmızı çizginiz var mı? (Arkadaş, eş, dost, sevgili vs hepsi dahil)

(Argo yasak!) Teşekkürler
Cevap
9Cevap
Evet var yalan söylemesi ve dedikodu etmesi herşeye bedel. Böyle insanlardan nefret ediyorum dillerini koparasım geliyor kulaklarını kesip ellerine veresim geliyor
Sakin ol 😀
Bu konularda hiç sakin olamıyorum maalesef
boş ver karışma 😀
Bakarız 😏
Her hangi bir sebep sogutabilir şu an şunu yapsa soğurum diyemem. Duruma ve ana bağlı bir durum
3 tane kırmızı çizgim var dostu dosta kırdıranlar Büyük yalan söyleyenler sadakatsizler yani bana yapılması önemli değil eğer bir başkası bir başkasına yapıyorsa ve bunlar benim arkadaşımsa yakından tanıdığım soğurum yani hem de çok kötü soğurum
Güzel düşünce
Başka bi kimliği ortaya çıkarsa, verdiği akıllar kendi yaptığına uymuyorsa.
Aaa çok ince ve mantıklı 👏👏
Yalan söylerse güvenim sarsılır kendinden soğutur ve hiçbir zaman bir daha hayatımda yer alamaz
Yalan her şeyin başı 😀
Kesinlikle öyle güzelim
Basit karakterli hareketler sergilerse ya da kedilerime laf söylerse siler geçerim
Kedileri herkes sever 😀
Tüm hayvanlara merhametle bakmalı insan.
Tüm hayvanlara merhametliyim, kedilere zaafım var. Karıncalara kıyamadığım için ev karınca doldu 😂
Kırmızı çizgilerimi geçerse hadi ordan onu
Kendine gel 😂😂
😂😂😂💕💕💕
Hamuru bozuk olan
Mayası tutmamıatır 😂
Onun sorunu🐣
Bir yalanına bakar anında silerim
Or%spu evlatlığı yaparsa
Yalan
Belirsizlik mesela
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seninle iletişimde olan birinin samimiyetsiz davrandığını veya seni manipüle etmeye çalıştığını fark ettiğimde, bende o kişiye karşı bir soğukluk oluşuyor. İlişkilerin temelinde dürüstlük ve güven benim için çok önemli bir yer tutar. Bu bağlamda, bu tür davranışlar benim için kesinlikle bir kırmızı çizgi. 💔